בשרי טוב ויפה פעם ב.... תנו לי פיצה מספיק לי
מ מלkכית מתוקה New member 15/7/10 #99 אני חופשי אוכלת פיצה באלי- לוקחת איתי מישי ויוצאת או שמושיבה את אמא שלי להכין....
י יפה ושמנה זה מה יש New member 15/7/10 #125 אני אוכלת בשר כל יום ויוצאת לפחות פעמיים בשבוע (כך יוצא) למסעדה לאכול בחוץ - בשרי כמובןןן
ק קומפוזיציהה New member 15/7/10 #23 הכנתי רביולי../images/Emo99.gif ברוטב שמנת פסטו...יאממ.. עם סלט ע נ ק !! ת מוזמן...=)
ק קומפוזיציהה New member 15/7/10 #32 זבשך.. אני הזמנתי! תתחיל לצעוד... נשאר מלאא,עוד שניה ני נחנקקתתת מיזה! ו..תגיד תודע שלא העלתי תמונעע..
זבשך.. אני הזמנתי! תתחיל לצעוד... נשאר מלאא,עוד שניה ני נחנקקתתת מיזה! ו..תגיד תודע שלא העלתי תמונעע..
מ מלkכית מתוקה New member 15/7/10 #54 תגידי זה לא מעצבן להכנס מפון??? אני ניסיתי כמה פעמים וזה שעה עד שאני מגיעה לתגובה האחרונה..... כבר עזבתי תפון....
תגידי זה לא מעצבן להכנס מפון??? אני ניסיתי כמה פעמים וזה שעה עד שאני מגיעה לתגובה האחרונה..... כבר עזבתי תפון....
מ מלkכית מתוקה New member 15/7/10 #63 סבבה אבל כשאתה מגיע לדוג' להודעה שיש לה 80 תגובות כדי להגיע לתגובה האחרונה זה לוקח שעה כל פעם הוא מתקדם תגובה אחת קדימה זה מה שאצלי בכולופן....
סבבה אבל כשאתה מגיע לדוג' להודעה שיש לה 80 תגובות כדי להגיע לתגובה האחרונה זה לוקח שעה כל פעם הוא מתקדם תגובה אחת קדימה זה מה שאצלי בכולופן....
D danravia New member 15/7/10 #66 לא הבנת... את נכנסת לתגובה ה80 ושומרת אותה כסימניה. הגיבו לך את פשוט נכנסת מסימנית ה80 בנתוש?
ק קומפוזיציהה New member 15/7/10 #58 אני לא מפון.. ני ממחשב! זה באמת סיוט מפון.. רק שהילד רצה תמונה..ואינלי כבל למחשב.. אז נכנסתי בשבילו מפון.. יש?
אני לא מפון.. ני ממחשב! זה באמת סיוט מפון.. רק שהילד רצה תמונה..ואינלי כבל למחשב.. אז נכנסתי בשבילו מפון.. יש?