רiעה צxן

New member
פליז

אני צריך את עזרתכם בחיפוש שירי יומולדת. שירים שמתאימים לאנשים גדולים. לא משנה עברי לועזי, מה שחשוב שיהיה קיצבי. אם מישהו/י מכיר/ה, ויכול/ה להביא קישור, אני יודה לו/ה מאוד... תודה לעוזרים! בקשה שתפו פעולה, זה חשוב לי. תודהה!

טוב או רע

היה זקן סיני ולו בן צעיר וסוס. יום אחד ברח הסוס מהאורווה. באו אנשי הכפר ואמרו לסיני כמה שזה רע שאל אותם הזקן מאיפה אתם יודעים שזה טוב או רע? למחרת חזר הסוס ויחד עמו הגיעו סוסי בר רבי, האיש ובנו פתחו את דלת האורווה וכל הסוסים נכנסו פנימה. באו אנשי הכפר ואמרו לסיני כמה שזה טוב שאל אותם הזקן מאיפה אתם יודעים שזה טוב או רע? יום אחר כך נפל הבן בעת שניסה לאלף את אחד מסוסי הבר ושבר את רגלו באו אנשי הכפר ואמרו לסיני הזקן כמה שזה רע שאל אותם הזקן מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע? לאחר מכן באו אנשי צבא ולקחו את צעירי הכפר למלחמה, שבה נהרגו חלק מהם. את הבן של הסיני לא לקחו מאחר שרגלו היית שבורה... אז מאיפה אנחנו יודעים שמה שקורה זה טוב או רע?? מה שקורה הוא אירוע, ואירוע אינו טוב או רע. ההתייחסות שלנו שעברנו לאותו אירוע הופכת אותו לטוב או רע בעיננו. זאת בהתאם להתנסויות בדברים דומים, או בהתאם לחינוך שלנו שלימד אותנו לשפוט דברים בהתאם לאמונות שלנו

לראות ולא להאמין...:(

התמונות שבהם הגננת בחיפה קשרה ילד ביומלדת שלו לכיסא בעזרת גומי מזעזעות.למה לעשות זה לילדון כזה חמוד?האם זה דרך חינוך או מה?פשוט לראות ולבכות.וכן יש גננות שללא ספק צריך להרוג!(מה עשה לה לעזעזל ילדון חסר ישע לא ישב בריכוז?)המשך ערב טוב

aint mindless

New member
חעחעחעחע..

אממ.. נראה לי שאת יכולה לקנות רמקול, לחבר אותו למחשב ואז להקליט את עצמך.. אני לא ממש בקיא בזה. וגם ראיתי שיש בקניונים מתקני קריוקי כאלה, אז תלכי לראות אם יש שם את השיר הזה. את מקבלת דיסק בסוף, או משהו..

רiעה צxן

New member
גדווול... תודההה!!

אני רוצה קישורים ליוטיוב... אני רוצה לשמוע אותם לפני שאני מוריד.. תודהההה!

רiעה צxן

New member
ראיתי, תודהה!

התכוונתי בהודעה הראשית, לקישורים ליוטיוב לא קישורים להורדה, כי אני רוצה לשמוע אותם קודם.. ולמה אסור לשים קישורים להורדה? נראה לי שראיתי כאן כמה כאלה...

aint mindless

New member
כי

תפוז אוסרים, ועכשיו יש פה מנהלת שבאה לנהל.. לא ברור לי אם ראית את הקישור ליוטיוב או לא, חכה למסר.

כדאי שזה יתחיל להיות ברור...

אחרת שירשורים כאן יימחקו
גם אסור לשים מילים לשירים, ז"א את כל השיר. מותר לשים עד הבית ולינק ליוטיוב..

למעלה