../images/Emo32.gif

אמג נדפק לי המוח לגמרי
כמה ביולוגיה! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; סוגשל סיימתי ללמוד את החומר (יש סיכוי שחסר לי חומר ואין לי מאיפה להשיג אותו...
), כנראה יותר מאוחר אפגש עם חברות כדי לענות על בגרויות וכאלה. בתקווה שנשארו דברים שהן לא עשו כבר בלעדיי.
(בגלל זה לא עשיתי סיכום שבועי, פשוט לא הדלקתי את המחשב אתמול
והיום הדלקתי רק לא מזמן, כשסיימתי את החומר.)

CoralP

New member
זה בסדר, בשביל זה אני פה D:../images/Emo181.gif

XD בהצלחה פיצי!!!!!!!

CoralP

New member
אני אמורה ללמוד להסטוריה../images/Emo181.gif

אבל לא עושה את זה :{ אני שונאתתתתת לא בא לי;[

אבל צריךךךךךךךךךךךךך :{

בסוף לא תלמדי ותקבלי ציון הרבה פחות טוב ממה שאת מסוגלת וחבל :{

חיזוקים קטנים ב-../images/Emo43.gif אנשים

האביזרים הקטנים עושים את ההבדל עדי רוטמן, ראש תחום האירובי והחיזוק בקמפוס "שיאים" תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום אירובי ותענה על שאלות בנושא "חיזוקים קטנים" - אביזרי עזר קטנים לסטודיו ולאימונים אישיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=665&MessageId=141847685
לעמוד הרשמי של
בפייסבוק כבר הצטרפתם?
אספנו את כל התכנים הכי מעניינים וחמים מתוך האתר בדף תפוזי מיוחד, המתעדכן מדי יום. הקליקו, לייקקו והצטרפו לחגיגה: http://www.facebook.com/pages/manage/?act=51002878#!/pages/tpwz-nsym/196144475119

CoralP

New member
../images/Emo91.gifהשירשלגרמניהבאירו'D:::::::../images/Emo181.gif

satellite של לנה משהו. חפשו ביוטיוב יש מיליון אירוויזיוןD:::::::::::::ףףףףףףףףףף

../images/Emo45.gif!

קשה לי להפסיק לזמר אותו ולרקד איתו
זה הפריע לי להירדם אתמול בלילה :X אם כבר אירוויזיון, גם בלגיה (אקוסטי משהו נורא יפה), וספרד (שיר ממש יפה), ואוקראינה (שיר עם מסר 100מם), והולנד (שהוא חמודי וכיפי. כן מיכאל
).

CoralP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo181.gif

TheRainMaker

New member
../images/Emo41.gifמוכר כרטיס ליום ההופעות של פלסיבו ../images/Emo41.gif

היי, יש לי כרטיס ליום ההופעות שיהיה בשבת 5.6 בגני התערוכה (מופיעים - 18:30Hank & Cupcakes 19:20 Klaxons 21:00 PLACEBO 23:00 Gorillaz Sound System ) אני מוכר את הכרטיס במחיר מוזל, מעוניינים מוזמנים לדבר אית בפרטי.

אתם יודעים מה ממש מצחיק?

יום הזכרון לחללי הצבא האמריקאי (או משהו כזה, memorial day) הוא חג של בילויים ויום חופש

לא באופן רשמי

באופן רשמי, יש טקסי זיכרון ודגלי המדינה מורדים לחצי התורן. בשביל שכולם יוכלו להשתתף בטקסי זכרון זה הפך ליום חופש, ולפי ויקיפדיה זה הפך ליום הראשון של חופשת הקיץ או משהו כזה... אז זה הפך ליום של חגיגות. אנשים מאחלים "האפי ממוריאל דיי". ובקטגוריית "היום שהכי הוצא מהקשרו, הזוכה הוא..."

למעלה