../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שימו לב[../images/Emo23.gif!] ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנ"ל היא לא אני, הכינוי שלה הוא פיל דה דרשן! אני פיל דה ריבנג' זו בכלל יעל מספרים

CoralP

New member
יעל מספריםXD../images/Emo181.gif

וואי באמאשלי לא שמתי לב עד שאמרת עכשיו XDDD זה די נראה אותו דברXD LOL בטוחה שזאת היא?

yael627

New member
../images/Emo14.gif

לי ולך יש בעיות אמון חמורות לעבוד עליהן

CoralP

New member
XDDD מה!../images/Emo181.gif

מה עשיתי ;;;;;;;;;;;;;; אני מאמינה לך שזה לא את אם את אומרת;;;;;;;;;;

yael627

New member
אחותך פיל דה דרשן!! ../images/Emo46.gif

או סתם פיל
[סתם סתם לא התכוונתי זה פשוט דרש :X]

Ice Queen 7

New member
יעל, או מי שלא תהיי

זה מצחיק והכל אבל שישאר בשרשורי OFF, רק מזכירה XD

yael627

New member
עכשיו תצעקי גם על ירדן ../images/Emo10.gif

ותגידי לה שהיא תימניה מעצבנת ושהיא מגורשת מתימן לנצח ככה שהיא לא תוכל להתייחד עם חאלד לעולם;;;

CoralP

New member
חוששני ש../images/Emo181.gif

חאלד גם ככה כבר מזמן בכלא על כל המעשים המגונים בגמלים בעשור האחרון. (זה ממש מזכיר את אברפורת'
)

CoralP

New member
מזתומרת איך אני חופשיה?XD../images/Emo181.gif

ואברפורת', אח של דמבלדור, שנכנס לכלא כי בגלל המעשים המגונים בעז! כאילו, דמבלדור סיפר את זה להארי בספר החמישי נדמה לי ++ ואז בשביעי מגלים שהפטרונוס שלו זה עז

yael627

New member
אה אופס XD חשבתי שאת ירדן XDDD

מה? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אח של דמבלדור אנס עז? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |מתה|

CoralP

New member
ברצינות! לא זכרת את זה?XDDDD../images/Emo181.gif

שניה אני אחפש ואצטט לך! אוקי מצאתי! והעתקתי מהספר 3> גביע האש, פרק 24: הסקופ של ריטה סקיטר. עמוד 416 "האגריד, תראה את מי אני קיבלתי בתור קרובי משפחה!" אמר הארי בזעם. "תראה את הדרסלים!" "נקודה מצוינת", אמר הפרופסור דמבלדור. "לי עצמי היה אח, אברפורת', שהועמד לדין על ביצוע כשפים מגונים עם עז. זה היה בכל העיתונים. אבל האם אברפורת' הסתגר בחדרו? לא ולא! הוא זקף את ראשו והמשיך בעסקיו כרגיל! כמובן, אני לא לגמרי משוכנע שהוא יודע לקרוא, כך שאולי זאת לא היתה גבורה..."

למעלה