מיטל 158

New member
חחחח

חחחח כן אה...תכלס.. וואיי לפחות עכשיו אני רגועה שלא צריך להוריד את זה.. כי בתכלס מזה התבאסתי מזה..

זה בערך מה שבת דודה שלי

הרגישה לפני שהיא התגייסה שנה שעברה. אני הכי לא מבין בדברים האלו אבל אני יכול לספר לך מה עבר עליה פחות או יותר ממה שאני זוכר. קודם כל הפחד שלך ממקלחות וריצות וכל זה הוא יותר מהסרטים מאשר במציאות. היא אמרה שהטירונות שהיא עשתה הייתה ממש קלה ולא באמת מתזזים אותך המון. עכשיו בת דודה שלי מתעסקת עם כל הבולשיט של דיאטות וזה מגיל 15 כבר ולפני שהיא התגייסה היא רזתה המון והיא לא הייתה מרוצה מכמה קילוגרמים שנשארו לה בבטן או באזור. אז היא עשתה שאיבת שומן בכללית אסתטיקה נדמה לי (יש כזה דבר נכון?משום מה אני לא זוכר איפה הלכנו לבקר אותה אבל נראה לי זה היה שם כי זה הקופת חולים שלי) ומאז היא מרוצה מאיך שהיא נראית אבל כל ארוחה משפחתית היא עדיין ממש מקפידה לא לאכול את הדברים הטעמים והממשיניפ ולדעתי זה באסה. אז אני חושב שתעזבי אותך מדיאטות וזה, במילא בצבא כל הבנות טוחנות
סתם אני לא כזה מגעיל. את צריכה פשוט לבדוק אם בכלל שאיבה זזו אופציה כי פעם בת דודה שלי רצתה לעשות ואמרו לה שזה רק לקצת קילוגרמים ולא להרבה אז חלק היא חייבת הייתה להוריד בטבעיות. אם את רוצה לדבר איתה, גלי ממש נחמדה אז תכתבי לי. ויאללה שטויות כולנו בני אדם לא מושלמים, חיייכי, מדים לא מחמיאים לאף אחת

KeReN 0R

New member
חפרתי קצת אבל אני מקווה שזה יעזור לך:

יש לא מעט בנות שמתגייסות עם משקל יתר והן עושות טירונות כמו כולם. רוב הסיכויים הם שתעשי טירונות קלה (01\02) ושם לא עושים אימון קשה מדי, כי גם ככה הבנות שמסיימות את הטירונות הזאת הולכות לתפקיד שלא דורש כושר פיזי. בקשר למקלחת: אם תעשי יומיות אז לא תהיה לך את הבעיה הזאת אחרי הטירונות. ובטירונות- גם ככה בסוף היום בטירונות את לא תחשבי על זה ורק תרצי להתקלח וללכת לישון. וחוץ מזה שאפשר להתקלח עם בגד ים ובחלק מהמגורים יש מקלחות דיי פרטיות. בקשר למדים: לבנות מלאות יש מדים במידה המתאימה. אני הסתובבתי עם מדים שהיו גדולים עלי ב-6 מידות לפחות. וחוץ מזה- מדי ב' לא מחמיאים לאף אחד
בקשר לשאיבת שומן וכל זה: אני לא חושבת שבגיל כזה צעיר כדאי לעבור ניתוח. השיטה הכי טובה היא לעשות ספורט (כי כשנמצאים בכושר אז הגוף שורף יותר שומנים) ולאכול אוכל בריא ומזין ולא שטויות. וכמובן להימנע מדיאטות רצח שעושות רק נזק. בהצלחה בצבא ותקחי את זה בקלות
ותדעי שטירונות זה קשה יותר לבנות רזות מדי.

bongol1

New member
‫אלבום מדהים להורדה חינם!!

פרוייקט קאיזן, להקת רוק-ישראלי חדשה עם 'באז' אדיר!! ניתן להוריד את כל האלבום חינם!!! http://kaizenproject.webpower.co.il ניתן לשמוע את כל השירים בפייסבוק ובמייספייס. http://www.facebook.com/projectkaizen http://www.myspace.com/projectkaizen הופעה, יום שלישי ה27 לאוקטובר. מועדון הסבלאיים, דרך שלמה 53. 21:30 פתיחת שערים. הצטרפו להמונים!

ZiV GiLbOa

New member
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי.

אני עורך מצעד סיכום עשור במוסיקה הישראלית, לתוכנית רדיו. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תבחרו בבקשה את האנשים לפי הקטגוריות ותכתבו את זה בתגובות. תודה מראש :) זמר העשור: o שלמה ארצי o עברי לידר o ארקדי דוכין o אביתר בנאי o יהודה פוליקר o שלום חנוך o אהוד בנאי o אייל גולן o הראל סקעת o מוקי זמרת העשור: o יהודית רביץ o נינט טייב o שירי מימון o מירי מסיקה o שרית חדד o דנה ברגר o מאיה בוסקילה o קורין אלאל o רונה קינן o קרן פלס הרכב העשור: o בית הבובות o סינרגיה o הפרויקט של עידן רייכל o הדג נחש o שבק ס' o טיפקס o ג'ירפות o אתניקס o היהודים o רן דנקר ועילי בוטנר שיר העשור, על פי בחירת שיר השנה בכל שנה (רשת ג') o לכל אחד יש- ליאור נרקיס ושלומי שבת (2000) o לך הביתה מוטי- שרית חדד (2001) o דרכנו- הבורגנים (2002) o אם תלך- הפרויקט של עידן רייכל (2003) o יום ועוד יומיים- שי גבסו (2004) o השקט שנשאר- שירי מימון (2005) o ואת- הראל סקעת (2006) o עכשיו אתה חוזר בחזרה- מירי מסיקה (2007) o הוזה אותך מולי- אייל גולן (2008) o זה אני- אייל גולן (2009) מופע העשור: o מופע האיחוד של משינה (2003) o מופע שיר נולד (2005) o One – ריטה (2006) o באה מאהבה 2007- יהודית רביץ (2007) o עבודה עברית live- האומנים הגדולים (2008) o פסטיבל שירי הילדים בהפקה מחודשת (2008) o אני ואתה בפארק- מחווה לאריק איינשטיין (2009) o אחד מהפסטיגלים (2000-2009) ושוב, תודה רבה על העזרה :)

ZiV GiLbOa

New member
אהבתי את האייקון בסוף התגובה :) אני אשמח

אם תיתן (או תתני?) לי את הזוכים האישיים שלך בכל קטגוריה.

oO Barbie Oo

New member
אני בחורה ואני אוותר

זה מרגיש לי כמו לדרג את מצעד הפאשלות של ערוץ 1

ZiV GiLbOa

New member
אז זה עדי כך גרוע?

אני חייב לומר, השירים שנבחרו אלו שירים שזכו לאורך השנים בשירי השנה ברשת ג'.

oO Barbie Oo

New member
ובגלל זה ההשוואה...

מי שומע רשת ג'? מה מייצג יותר, תחנה (או טחנה, איך שתעדיפו) כמו גלגלצ שכל היקום שומע או רשת ג' ששומע קהל הרבה פחות מגוון והרבה פחות רחב? איך הכנסת להקה כמו שבק"ס שהיא ה-להקה ה-כי ה-כי ביקום, שבעשור האחרון הופיעה אני חושבת 4 פעמים וגם זה רק בשנה האחרונה, בתור טיזינג לקהל? זה כמו לשים כזמר העשור את מאיר אריאל שפאקינג מת מאז המילניום הקודם נשמה :] שיהיה בהצלחה אניוואי

אור 173

New member
נו,שיהיה...

זמר o אייל גולן זמרת העשור: o שרית חדד הרכב העשור: o רן דנקר ועילי בוטנר אבל אם תוכל להוסיף עוד אחד,שים את הפיל הכחול-זה ההרכב!! שיר העשור, על פי בחירת שיר השנה בכל שנה (רשת ג') o עכשיו אתה חוזר בחזרה- מירי מסיקה (2007) מופע העשור: o פסטיבל שירי הילדים בהפקה מחודשת (2008)

אז ככה..

זמר העשור-ללא ספק,אביתר בנאי. זמרת העשור-רונה קינן. הרכב העשור-תשמע..הרשימה בכלל לא משהו ומבחינתי זה לנצח ולעולם יהיה מרסדס בנד. ההרכב הכי טוב בעולם כולו! אבל אם צריך לבחור..אז..עידן רייכל. שיר העשור-גם..רשימה פשוט גרועה. אבל אם חייבים אז עכשיו אתה חוזר בחזרה של מירי מסיקה מופע העשור-עבודה עברית היה לא רע אני חושבת. חבל שהמופע של אריק אינשטיין איכזב..זה היה יכול להיות אדיר.

ZiV GiLbOa

New member
לגבי השירים- אלה זכו בשירי השנה בכל שנה

ולכן הם המועמדים. לגבי ההרכבים- 10 הלהקות שנבחרו הן להקות שזכו באי אלו פרסים ולכן היה ניתן להעמיד אותן. את צודקת שישנן עוד הרבה להקות שמגיע להן להגיע למעמד הרכב העשור ויכול להיות שהמתמודדים זו טעות שלי.

למעלה