data6

New member
דילגתי לי ברחוב

אבן גבירול, מתעניין בעסקיי האישיים ואז ראיתי פעילות מוזרה בכיכר רבין מסתבר שיש מיצג חדש של "לתת" המווווווון שולחנות ערוכים בלי אוכל, בשביל להמחיש איך להיה ארוחת החג אצל אנשים שאין להם כסף לאוכל מאוד מושקע ומעניין תקפצו לראות

2mor4

New member
היי

יש לי עוד חצי שנה לגיוס, למישהו יש הצעות לעבודה ברחובות והסביבה.?

אירנה סנדלר../images/Emo39.gif

אירנה סנדלר - שנפטרה לאחרונה בגיל 98, הייתה מועמדת לפרס נובל לשנת 2008, בהיותה גרמניה, אירנה ידעה מהו הגורל שמתכננים הגרמנים עבור היהודים. בזמן מלחמת העולם השנייה, קיבלה אירנה אישור לעבוד בגטו ווארשה כמומחית לביוב ואינסטלציה. אירנה הבריחה תינוקות יהודים בתא המטען של המשאית שלה בתחתית הכפולה של ארגז הכלים שלה. היא השתמשה בשקי יוטה כדי להחביא את הילדים הגדולים יותר. היה לה גם כלב מאחור, שאימנה אותו לנבוח בכל פעם שהחיילים הנאציים נתנו לה להיכנס ולצאת מהגטו. החיילים לא רצו להתעסק עם הכלב שלה, והנביחות חיפו גם על קולות הבכי של הילדים. אירנה הצליחה להבריח ולהציל 2500 תינוקות וילדים, לפני שנתפסה! הנאצים שברו את רגליה וזרועותיה, והיכו אותה מכות קשות אירנה שמרה בצנצנת שקברה בחצר האחורית שלה רישום מדוקדק של כל הילדים שהבריחה. אחרי המלחמה נסתה לאתר את כל ההורים שאולי ניצלו, כדי להביא לאיחוד משפחות, אך רובם נספו בתאי הגזים. הילדים שלא יכלה לאחד עם הוריהם קיבלו משפחות אומנות או אומצו. אירנה הייתה מועמדת לפרס נובל לשלום לשנת 2008. היא לא נבחרה. אל גור זכה, עבור מצגת שקופיות על התחממות גלובלית... אנא עזרו בהפצת איגרת זו, כדי שהגברת האצילה תיזכר על מעשי הגבורה שלה.

FartherAway

New member
אל תזכירי לי את זה. ../images/Emo10.gif

עאמילה איג'תימעיה אלמניה!

FartherAway

New member
אלתחת שלי.

היא באמת אחלה והכל, אבל מה אכפת לי ממנה בערבית@#()$*

ringo rulz

New member
חבל רק שהיא לא הייתה גרמניה אלא פולנייה

והיא ממש ממש לא הייתה מומחית לביוב ואינסטלציה אלא כעובדת סוציאלית, אבל לא נורא, תמשיך לקבל דברים במייל ולעשות העתק הדבק ולחשוב שהצלת את העולם. העיקר שתרגיש טוב עם עצמך...

2mor4

New member
כי..

אני רוצה לסוע לחו"ל חודש הבא, והם לא יקחו אותי בלי התחייבות לכמה חודשים, אני יותר בכיוון של עבודות מזדמנות.

ringo rulz

New member
נשמע שאת רוצה משהו שלא קיים..

מה מזדמן יותר ממלצרות? בייביסיטר? הוצאת כלבים?

solter

New member
מדור טג"ח מחפש מלשבי"ם!

שלום לכולם! מדור טג"ח (טיפוס גלישה חילוץ) מחפש מועמדים למסלול הבא שיפתח בנובמבר 2009. מדור טג"ח היא יחידה צבאית קטנה אשר עוסקת בהדרכה של טיפוס, גלישה, חילוץ ועבודת חבל בכלל. העבודה היא בעיקרה הדרכה של יחידות חילוץ אזוריות (אזרחים) והדרכה של יחידות מיוחדות (צבאיות). מסלול ההכשרה נמשך כ7 חודשים (לא כולל טירונות - 02) ובסופו תוסמכו כמדריכי טג"ח. דרוש פרופיל קרבי (חבר'ה עם פרופיל עורפי שיכולים לעבוד בשטח מבחינה בריאותית מוזמנים ליצור קשר). המעוניינים מוזמנים לשלוח פקס למספר: 03-9726391 (לציין: עבור טג"ח). בפקס נא לרשום פרטים אישיים מלאים, תאריך גיוס, מיונים וגיבושים (צבאיים) שעברתם, קורות חיים, יחידות לימוד ומקצועות מוגברים בתיכון, ניסיון בהדרכה, רקע בשטח ורקע בתחום הטג"ח (אם יש, לא חובה!). חובה לוודא איתי שהפקס אכן הגיע. לפרטים נוספים ושאלות: גלעד 057-8110199

2mor4

New member
מלצרות זה נקרא מזדמנות? הרי צריך להתחייב

לתקופה מסויימת , במיוחד במסעדות שהן נחשבות בקריית המדע. או ככה לפחות נראה לי

למעלה