את עושה מועד חורף?X:

ואותי הגישו על 90, מסתבר. המורה שלי אמרה לי בהתחלה 93 ודקה לפני הבחינה היא אמרה לי 88[!!] והרסה לי את מצב הרוח.
 

PerfectSP

New member
כנראה ../images/Emo13.gif ../images/Emo190.gif

איכ!~@#$% מורים,מבחנים! אצלי זה היה עם המורה ללשון שהייתה מגעילה כל השנה, ובכיף יכלתי להוציא מגן יותר טוב..
 

mafakit

New member
ציונים.. |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

פחות או יותר מה שציפיתי..
המורה שלי לאדריכלות יאכל אותי כשהוא יישמע כמה קיבלתי XDDD אדריכלות מגן 93 בגרות 89 סופי 91 לשון מגן 78 בגרות 89 סופי 79 מתמטיקה 100
 

mafakit

New member
שיוו! איזה מגניבות אנחנו! |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

 
ציונים ../images/Emo192.gif

קצת התאכזבתי מלשון והיסטוריה אבל בסדר..אין לי כוח לחשב את הציון של הבגרות XD היסטוריה : מגן : 83 סופי: 78 לשון: מגן: 85 סופי: 74 תקשורת: מגן: 96 סופי: 90 מחשבת ישראל: מגן: 93 סופי: 92
 
ציונים ציונים ציונים!!!

לשון- מגן 87, בגרות 87, סופי 87
תושבע"- מגן 94, בגרות 93, סופי 94
היסטוריה! (בראם בראם בראם) מגן 92, בגרות 90, סופי 91!!! עכשיו אני הולכת לצ'פר את עצמי במנגו
 
ציונים../images/Emo122.gif

מתמטיקה מועד ב' - 95 ומגן 93 סופי 94 לשון 84 ומגן 90 סופי 87 היסטוריה 63 ומגן 76 סופי78 ביולוגיה יח"ל פנימית 86
 
ציונים

[אוי, שנים לא נכנסתי. שוב. XD] צרפתית סופי 98 [רק כי הזונה הגישה אותי על 96 ><] לשון סופי 97 [והוגשתי על 100.] היסטוריה סופי 92 [והוגשתי על 96] סה"כ הכל פה צפוי. סתם הייתי לחוצה [מ מ ש] לפני.
 

hadarinke

New member
אני מתחרפנת מחוסר התרבות פה!

אני לא יודעת אם זה מרגיז רק אותי, אבל אני חושבת שתרבות הטלויזיה פה בשפל! אני שונאת לפתוח אחד מהערוצים הגדולים ולראות בכל מקום ריאליטי זול וסדרות רדודות. כוכב נולד כבר שבע עונות, הישדרות כבר 3 עונות, כל סדרות הערפדים למיניהם, הטלנובלות הספרדיות כמו "כמעט מלאכים", נמאס לי! וזאת לא רק תרבות הטלויזיה, מה עם המוזיקה? ליוצרים המוכשרים באמת לא נותנים את הבמה הדרושה, ומה שיוצא זה שדודו אהרון, קובי אפללו, אייל גולן והמון להקות רוק זולות שכולן נשמעות אותו דבר תופסים להם את המקום! אני מבינה שיש התדרדרות של דורות עם הזמן, עד עכשיו באמת החלטתי להעלים עין מן המצב העגום הזה, אבל כמה אפשר? למה לא לשדר תרבות במקום זבל זול ומשעמם? אני יכולה להרוג בן-אדם עכשיו, באמת.
 
למעלה