בוליפלג

New member
מממממ...../images/Emo71.gif

רק רוצה להזכיר, שהפרזנטציה, יען כי - ה'צילחות' - הוא שעושה את כל העניין
אנטי פסטי עשיר וצבעוני? חציל קלוי עם טחינה גולמית + שום? פלפלים קלויים (אם לא שומרים כשרות אז אפשר גם עם גבינת עיזים - פרומעז..מגולגלים כאלה...יאמי). סירות תפודים ותפוזים בצילי?

מה זה תפודים ותפוזים בצ'ילי?

תביאי מתכון
מקווה שזה שמדברים על אוכל לא עושה לך יותר קוועטץ' בבטן ואם כן אז זה יכול לחכות

בוליפלג

New member
מזתומרת../images/Emo3.gif אני באה לטרוף../images/Emo8.gif

אוכל ודיבורים עליו עושים לי טוב
... תפודים ותפוזים בצ'ילי: קלי קלותו חותכים תפוחי אדמה לסירות חותכים תפוזים לפרוסות עבות יחסית
כדי שלא יחרכו במהרה. ממשמשים את הכל בידיים רטובות משמן זית. מוסיפים רוטב צילי מתוק - כמה שאת אוהבת ומורחים את הכל. לתנור, בחום של 200 מעלות, לערבב ולהפוך מדי פעם. אגב, אני מציעה לבשל מעט את התפו"א לפני החיתוך, הם יוצאים רכים ועסיסיים יותר!

שאלת ../images/Emo163.gif

את התפוזים את מניחה עם הציפה שעוטפת אותם או רק את הבפנוכו? עם הקליפה או בלי?

בוליפלג

New member
עם הקליפה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

היא יוצאת מקורמלת בסוף, בגלל הסוכר שברוטב, ויש אנשים שאוהבים לאכול אותה גם

יאמייי, לא יפה לעשות ככה לאישה בהריון....

לא שאני בהריון אבל בטח יש פה כמה
בולינקה, תגידי, איך מכינים את החצילשוםטחינה הזה?

חציל עם שום וטחינה

חוצים חציל לשתיים מחוררים עם מזלג משתי הצדדים מניחים על תבנית מורחים אותו בשמן זית ושום כתוש מכניסים לגריל על חום 250 מעלות עד שנהיה שחום ואז הופכים אותו מכינים טחינה עם לימון ופטרוזליה ומזלפים מעל כל ההכנה עניין של כמה דקות ויוצא טעים טעים

אה אני גם מכינה טוסטים קטנים ליד

חותכת בגט טיפה באלכסון מניחה בתבנית מורחת שמן זית עם שום כתוש או זעתר ולתנור על 250 מעלות בגריל כמה דקות ויצאים טוסטים פריכים וטעימים זהירות ממכר

לבשרים על האש -רק סלטים

סלטים טריים. טחינה טובה וכמו שכתבה בולי,הצילחות הוא הכי חשוב.

אז איזה סלטים כדאי להוסיף ל:

טחינה ביתית חומוס ביתי סלט ירקות סלט טבולה צ'ימיצ'ורי אף פעם לא אירחתי בבית סלב אז אני קצת (אבל רק קצת) בלחץ

gallish

New member
סלט עגבניות שרי עם צנוברים ובזיליקום

עגבניות שרי בזיליקום קצוץ צנוברים. רוטב: שמן זית לימון/חומץ בלסמי מלח,פלפל להניח במקרר לפחות שעה לפני הארוחה (עם הרוטב). מעולה!!!

למעלה