../images/Emo83.gifתפוצ'יפס קידס-חוות דעת../images/Emo22.gif

כמנהלת בתפוז אני מקבלת לעיתים מוצרים לנסיון. השבוע קיבלתי לנסות את הצ'יפס החדש לילדים. אמרתי לעצמי,בואי ותעשי לו מבחן. הזמנתי חבורת ילדים בני שנתיים ועד חמש ושמתי 2 קערות מלאות של החטיף. והתוצאות: שתי הקערות נותרו כמעט מלאות. החלטתי ל"דגום" בעצמי את החטיף ולהלן ממצאי: המרקם דומה לבייביביס אבל נדבק מאד לשיניים. אין לו טעם של צ'יפס. כששאלתי את הילדים מה דעתם הם אמרו: לא טעים

xxss1

New member
גם הבנים שלי לא אהבו

מי שבסוף אכל זה...... בעלי!

לימיצ

New member
זה נשמע כמו דובונים בצורת צ'יפס..

איחס. היו פעם כאלה שנמכרו כ"מטבעות" בשקיות, אמא שלי היתה זורקת לשמן והיינו מקבלים "צ'יפסים". היום בא לי להקיא רק מהמחשבה. ומוזר, אבל פעם אהבנו את זה.. אני תוהה אם זה היה בגלל תהליך ההכנה או בגלל הטעם.. אגב, הילדים שלי מאד אוהבים דובונים..בהההההה.

xxss1

New member
יו.. איך אהבתי את זה!!!

לא מוכרים את זה יותר. נכון? איך בא לי...

דווקא מוכרים

בחנויות תבלינים ופיצוחים. אם אני לא טועה ראיתי כאלה גם ב"עדן טבע מרקט".

בוליפלג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתפוצ'יפס קידס../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חצי השקל שלי.

אז, גם אני, כמו רבות וטובות, קיבלתי לביתי שתי שקיות של החטיף החדש לילדים. החבילה נפתחה ברב ששון ושמחה - הפעוטה האישית שלי מתה על ה'שטויות' האלה... ונתמלאה פליאה כשההצעה לפתוח את האריזה הגיעה ממני
....(היא לא רגילה לאכול אותם בימים שבשגרה) ובכן, השקית נפתחה, הקטנה טעמה, אכלה, נשנשה, ולשאלת השאלות ענתה: "אמאאאאאאא, זה טעים וזה נמס לי בפה"! לא שאלתי אותה לגבי המרקם, היא החליטה לנדב את האינפורמציה עצמאית. לחוויה נלווה א-ב-ל אחד ומשמעותי
שלא כחטיפים אחרים, השקית לא התרוקנה מתוכנה ולא נדרשה גם ביום המחרת. מסקנה - טעים, אבל לא מספיק
מ- 1 עד 10 - החטיף תפוצ'יפס קידס קיבל 5 בציון 'רוני'.
ואם התעניינתם בתגובתי ובתגובת זוגי - אז, לדעתנו החטיף אינו טעים, ואיננו מזכיר בטעמו את התפוצ'יפס הרגיל והאהוב

jojo04

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אצלנו גם כן לא אהבו (וגם אני לא!)

גם עומר לא אהב וטוב שכך ...

בדרך כלל לא נחשף לחטיפים .. תפוציפס הוא דוקא אוהב... ואת זה טעם אחד שניים ולא הושיט ידיים לעוד.. טעמי . הוא צודק.

גם לנו יצא לנסות

את החטיף. לקחנו בשבת את הקטנטנים לפיקניק בירקון (אגב, מאוד מומלץ בעונה הזו והיו שם לא מעט משפחות עם ילדים קטנים) ורציתי לתת להם משהו לנשנש עוד באוטו בדרך לשם, אז הלכתי על ה"רגילים"- ירקות חתוכים, כרובית מטוגנת, במבה... והאמת שגם את התפוצ'יפס קידס, שנתקלתי בו במקרה בקניות יום חמישי שלי. בדרך כלל לא הייתי מתפתה לתת להם חטיפים, אבל אני רוצה לחשוב שהם כמו אמא שלהם וגם הם צריכים גיוון
לא כ"כ הבנתי בהתחלה מה ההבדל בין התפוצ'יפס קידס לתפוצ'יפס הרגיל אבל אני מניחה שאם משווקים את זה בתור מוצר לילדים הוא עבר איזושהי אדפטציה. מה שכן, אומנם החטיף אפוי ולא מטוגן אבל אני לא יודעת עד כמה זה משנה תזונתית. חטיף זה חטיף. אחרי שסיימנו את סאגת ה"אמא הוא מצייייק לי" וה"אבא תעשה לי" עברנו ל"אני רוצה פטל" והפשושה שלי מחוברת לפטל שלה כמו אינפוזיה, אז חשבתי שזה יהיה זמן טוב לתת להם לנשנש. הקטן (שנתיים וחצי) די התלהב והאכיל את עצמו, את הספסל ואת הבוסטר. ה"גדולה" (ארבע) עזרה לו עם איזו חצי שקית. ובסך הכל נרשמה היענות יפה. אני לא יודעת לומר אם זה עצם הגיוון או שהם התחברו לטעם. אבל אני אנסה שוב, כי אי אפשר לגמרי להימלט מחטיפים וביסלי-צ'יפסלי-כאלה, ממש לא בא בחשבון.

../images/Emo41.gif למכירה פעוטון-תינוקיה/משחקיה בהרצליה

בהרצליה הצעירה אידאלי לגילאי לידה-שנתיים כולל כל הציוד הנדרש, אתר אינטרנט ורשימת תפוצה גדולה פנוי מאמצע אוגוסט, שכירות לטווח ארוך ללא חצר

צריכה את העזרה שלכן בענייני מטבח ../images/Emo3.gif

אני מ-א-ד אוהבת לבשל ולאפות אבל בדר"כ מדובר באוכל פשוט או באוכל שלוקח הרבה זמן להכין אותו. אני מכירה את הבלוג של ניקי אבל הפעם זה לא זה. אני צריכה מתכונים קלים ומהירים לתוספות שהייתן מגישות לבשרים על האש. בסוף שבוע הבא בעלי הזמין אורח מיוחד וחשוב לי להרשים אבל שגם לא יהיה פלצני מידי. בקיצור - הסתבכתי

למעלה