shai hadad 22

New member
מופעי סטנדאפ

מרתון סטנדאפ קורע מצחוק !!! אומנים מהשורה הראשונה !!! מתאים ל: ארגונים,ועדי עובדים,אירועים,בתי ספר,מסיבות גיוס לצבא+ מסיבות שחרור מהצבא ושאר סיבות למסיבות..... לפרטים במייל : [email protected]

מכורים לאירוויזיון ב-../images/Emo43.gif אנשים

החל מהשעה 19.00 ועד 21.00 יתארח בפורום קיצורי קיבה המנתח הפלסטי דר' רונן גזלינגר שישיב לשאלות הגולשים בנושא ניתוחים לעיצוב הגוף לאחר ניתוחי הרזיה אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=19&MessageId=129358184
מכורים לאירוויזיון? בואו לנסות את מזלכם בתחרות ההימורים של פורום בנים בלבד http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=255&MessageId=129346091

Drenthe

New member
../images/Emo32.gif

לא סובל את השרשורים האלה, אך אין ברירה.

../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

סיימתי ללמוד את כל החומר לבגרות בתנ"ך, יש לי מחר מתכונת, והכל ביום אחד
: מלאכים ונביאים, עלילות הראשית, חוק וחברה, מוסר, ושירה. הכל מספרה של פלורה היקרה חחחח. לסיכום - עייפתי

זה מה שקורה למוח היפה שלי אחרי מרתון תנ"ך

של יום שלם....
למרות שיש שם איזה מלאך או שניים
חחחחח האמת שהכי מצחיק זה מה שקורה לי בזמן מבחנים רבי מלל, ספרות תנ"ך וכו' שבגלל לחץ הזמן וההספק וכו' אז אני הרבה פעמים כותב בשגיאות כתיב נוראיות, משמיט מילים, כותב מילים לא קשורות או סתם רצף לא מוסבר של אותיות
....

shesek17

New member
שאלון

היי, אני מבקשת את עזרתכם במילוי שאלון לעבודת גמר שאני עושה במגמת פסיכולוגיה. תודה רבה מראש לעונים

Rioter

New member
יש שרשור OFF. למה לפתוח הודעה חדשה?

|שיר, שההצפות האלה מציקות לה בעין|

shesek17

New member
מצטערת...

לא חשבתי לחפש. נו למדתי משהו לפעם הבאה... אני אנסה להעלות את הקובץ שוב אולי זה יעבוד הפעם... ד"א מצטערת אם הצפתי אני פשוט צריכה עזרה...

....

שלום, שמי ניצן ואני לומדת במגמת מדעי החברה בתיכון במרכז הארץ. שאלון זה הוא חלק מעבודת גמר לבגרות שאני עושה. תוצאת שאלון זה תשתקלל ביחד עם תוצאת שאר השאלונים ואין תשובה נכונה או לא נכונה. השאלון הינו בעילום שם. מבקשת שתענו בכנות. תודה. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא מיועד לשני המינים הקף בעיגול את התשובה המתאימה: מהו מינך? זכר/נקבה אנא סמנו את התשובה המתאימה לכם ביותר:

Rioter

New member
תודה

[אני נקבה] עונה לפי הסדר - 4 1 3 3 3 1 3 4 4 5 5 (שוב, כמו עמרי, לצאת לבילוי חברתי ולא איזה משהו רומנטי...) 3

o p c

New member
...

זכר 1-5 2-1 3-5 4-1 5-4 6-2 7-1 8-5 9-5 10-5 אני מאוד מעריך את ניצן הורוביץ 11-5 ולא במובן של לצאת לדייט כי אני לא... 12-5

למעלה