..

hilary4ever

New member
../images/Emo32.gif..

אני נוסעת מחר ב11.30 בבוקר לטיול כוכב אז אני לא אהיה בפורום מיום ראשון עד יום שלישי.. יהיה לי ממש חסר בלעדיכם ובלעדי הילארי.. 33> אבל חכו ביום שלישי לחפירה.. או לרביעי אם אני יהיה עייפה.. תהני וכאלו יתקבלו בברכה..><

Aliska7

New member
תהנייייייייייייי (:) ~וכאלו~

בהצלחה בטיול DD: וגם אנחנו נתגעגע :( ~וגם הילארי~ מוחעחעחע :) אז...תהנייייי!!! ^^

hilary4ever

New member
כה.. זה התקבל..>< XD..

גאמני אליכן.. הכנסתי את הפורום לאינטרנט של הפלא אז אולי אני אצליח לשלוח הודעות..P:

פסח שמח מפורום ג'נט ג'קסון

בימים אלה, עובדת מלכת הR&B על אלבום חדש שישוחרר לכל המאוחר בסוף 2009. בשנת 2008, חזרה ג'נט עם האלבום Discipline שכלל את הלהיטים Feedback ו-Rock With U, ובנוסף היא הספיקה לצאת לסיבוב הופעות קצר בארה"ב. לכל החדשות,התמונות הידיעות המרעישות אתם מוזמנים לפורום של ג'נט
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=2067 שרשור התפקדות פסח - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2067&MessageId=128498730

hilary4ever

New member
טיול כוכב..= זהירות חפירה..><

אז ככה.., היינו צריכים לצאת מהשבט בשעה 11.30 אבל היינו צריכם להעמיס את הציוד על האוטובוס אז יצאנו רק בשעה 14.00 אבל היה צחוקים..>< היו כאלה שסחבו מלא נגלות למעלה ולמטה..^ אני וחברה שלי עשינו רק שתי נגלות ובכל אחת מהנגלות לקחנו כל אחת ג'ריקן אחד.. טוב אז יצאנו.. הגענו לשם ומה ראינו הכל דשא ומלא מלא מלא חרקים..! והיו שם שירותים ניידים כאלו..(איו..!) אז בואו נגיד שעשינו בטבע.. בטבע היה הרבה יותר נקי משם.. טוב אז חזרנו לשבט שלנו ואז היינו צריכים לבנות אוהלים... עכשיו כל השבטים הביאו כאלו אוהלים של קמפינג נוחים וזה.. ולנו הביאו אוהל של צבא..): אז בנינו אותו ואז היה תדרוך.. ויש איזה אחד ש[סליחה על המילה] מזיין תשכל .. קראו לו קובי אנחנו קראנו לו דקל.. אז התארגנו ללילה ואז בשעה 21.30 בערך יצאנו למסלול לילה.. עכשיו כל הבנות בקבוצה מתלוננות למדריך..[בצחוק כזה] והוא אומר כל הזמן מתניק'ה מה זה מסלול לעומת בריאות.. טוב אז המסלול היה עד 4.00 בבוקר.. ואז היינו צריכים ללכת לכותל לטקס נעורים.. אז המדריכים ראו שאנחנו עייפים ובקשו מהנהג שיחזיר אותנו לאיפה שאנחנו ישנים.. אז הוא החזיר אותנו.. כל אלה שהלכו לכותל חזרו רק בשעה 6.45 בבוקר.. ונתנו לכולם לישון עד השעה 12.00 בצהריים.. אני ישנתי על המזוודה עם שמיכה וכרית תתפלאו דווקא היה נוח.. כל השבט שלנו קם בשעה 7.30 חוץ מהמדריכים .. היה אחד הקורעים זרקנו עליהם דברים מבחוץ והם לא קמו..P: טוב בערך בשעה 10.00 כולם קמו.. אז התארגנו , אכלנו , הסתדרנו ויצאנו ב14.00 למסלול אופניים..>< במסלול כל הזמן עלינו ברגל עם האופניים ביד.. ואז בירידות רק עלינו עליהם...P: ויש מדריכה שכל הזמן נפלה..:) וכל מי שהיה בסוף אני , המדריכה ועוד כמה חברים שלי עכבנו את כולם.. ואני עדיין מרגישה כאילו המושב תקוע לי בתחת כל פעם שאני מתיישבת על משו.. חזרנו למקום בשעה 17.00 ואז סתם שיחקנו , עברנו פעולות.. וכרגיל ניקינו.. בערך בשעה 19.00 חברה שלי וילד מהכיתה הלכו הביתה.. היא כי היא צריכה ללכת לסבא שלה שגר רחוק והוא כי הוא נוסע לספרד.. אז אני ועוד 3 חברות שלי אמרנו שגמ אנחנו רוצות לחזור אבל לא היה נעים להם כי אז הם היו משאירי את המדריכה לבד כי יצאו מהקבוצה שלהם רק 3 חניכות.. ואז בערך בשעה 22.00 קראו לנו לטקס של כל השבטים איפה שישנו.. אנחנו היינו עייפים - מתים..! וכולם עשו מורל .. ואנחנו הלכנו לישון והמדריכים הציבו לנו תנאי.. שבשעה 7.00 כולם קמים ועושים מורל כדי להעיר את כולם.. וראסמי הערנו את כולם..>< ואז יצאנו למסלול משעה 9.00 עד השעה 14.30 היינו במסלול היה מזה כיף כי הכל היה בירידות.. ואז חזרנו לאיפה שישנו.. וראיתי אוטו גלידה ואז אני וחברה שלי באות וקונות היינו שניות.. ושילמתי לו ופתחנו את הארטיק ואז מישו בא ואמר שאסור לקנות ואמר שיחזירו לנו את הכסף אבל המוכר אמר שאי אפשר כי פתחנו כבר.. אז אנחנו אכלנו וכולם לא.. ופירקנו את האוהלים ויש איזה מדריכה שאנחנו לא סובלים , היא כזאת מעצבנת אנחנו קוראים לה הכלבה.. אנחנו רגע מדברים והיא מתחילה לצרוח עלינו..P: טוב אז ניקינו ו העברנו את הציוד לאוטובוס.. ובגלל שאנחנו היינו צריכים לצאת אחרונים אז שיחקנו במי זורק את האבן רחוק יותר.. הייתי מקום שני..P: עלינו לאוטובוס ואז חזרנו.. וקיבלנו צמידים כי זה היה טיול של כל הנהגת דן - רמת גן ורשום עליהם משו שיא המגניב.."החיים הם סרט... לפחות תחייה כמו כוכב!" והיינו צריכים לפרק את הדברים שוב לשבט וראינו את המדריכים של ח' כי כיתות ח' חזרו מים L ים.. והמדריכים עזרנו לנו להעלות את זה לשבט..P: לקחתי את המזוודה וחזרתי הביתה באוטו.. ואז ראיתי את הסוף של קאסי.. נכנסתי להתקלח והלכתי לישון.. והיום בבוקר קמתי ב10.00 וישנתי ב22.00 אז אמא שלי אמרה ישנת 12 שעות.. ואני כזה מה?! טוב ואז ראיתי שהפרקים של קאסי הגיעו לVOD וראיתי וישר אחרי שזה נגמר פתחתי את המחשב וכתבתי את החפירה..P: מי שקרא .. לאביו..333>*

נוייההה

New member
ששמחחהה שנהננתת D:

חחחחחח ואהבתתי רצחח ת'מששפט של החיים הם סרט לפחות תהיה כמו כוכב XD אזז שוב שמחה שהיה לךך כייףף :) :) :)

Aliska7

New member
שמחחההה שנההננתת (:)

לא חשבתי שאני אצליח, אבל קראתי את זה עד הסוף (:) מוחעחעחע. חג שמייח 3>

למעלה