מיוש94

New member
וואי וואי באמא שלי איזה יבשים אתם!!!!!!!

יאללה תתחילו לכתוב כבר!!!

לפני שנתיים בדיוק נפגשנו

ובערב דניאל טס לפריז :) חח מניאק לא לקח אותנו..

צריכה שתרשמו למשו...5 דק' בול

תרשמו לאתר ותענו על 2 סקרי פרופיל שממתינים לכם. זה אתר ממש נחמד.וזה עכשיו במבצע חבר מביא חבר אז אני צריכה שמלא ירשמו ממני. http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=15680 רק דרך הקישור הזה תרשמו.זה יתן לי נקודות. חוץ מזה תשארו באתר. כל 10 אנשים שאתם מביאים אתם מקבלים 50 שקלים בתלושים.משו ממש נחמד!!זה עד אפריל. זה לבגדים ולכל מה שתרצו.תחשבו על זה.10 חברים יש לכם תלוש בשווי 50 שקלים לקניה בחנויות. זה ממש ממש נחמד,לא צריך למלא כרטיסי אשראי או משו חלילה,זה סקרים זה אתר מאוד מפורסם. כנסו תראו. חשוב שתענו על סקרי הפרופיל.כל סקר יביא לכם בין 35-50 נקודות,ורק אם תענו עליו אוכל לראות ברשימה אצלי אם עניתם וקיבלתי את הנקודות. פלייז עזרו לי ותענו ,נשאר לי ממש קצת להביא

זילברבר

New member
בזמן שתשיגי

50איש את יכולה ללכת לעבוד במיסעדה ולעשות יותר כסף וליקנות מה שתירצי(חוץ מזה סורי אבל אני מיפון ואני לא יודע איך להיכנס מיפון אם אפשר בכלל)

reut444

New member
חחחח רגע רגעעע סהר:)

מה דניאל עשה בפריז באותו זמן:O? וגםםםם מה חדש איתו ?..

פרה של שוקולד זו שחר

שחר מה את עושה פה ? חחחחחח תמיד מנצלת אותנו מה דניאל עשה בפריז ? עשה חיים והתראיין לרדיו אני בטוחה שעוד כמה דברים אבל אני ממש לא מעודכנת יש לי את המכתב שהוא שלך , הוא שלח מכתב בפקס להליקון ושלחו לי ואני העברתי את הצילום לאלבומים בפורום... קרדיט ליניר (כמה פה מכירים אישית)

למעלה