adi dion

New member
אני לקראת סיום!! ../images/Emo58.gifNM

עוד 5 פרקים! אבל אני לא רוצה לסיים אותו, התחלתי לפני כמה ימים.. לא ידעתי שאני יכולה לקרוא ספר כל כך מהר
ווווווואי נקרעתי מצחוק מהקטע כשבלה ואליס היו במטוס ואליס אמרה לה שהיא תנשך אותה בעצמה ובלה פתאום צעקה לה- Bite me!!!! חחחחחחחח איזו סיטואציה מצחיקה לשמוע כזה דבר פתאום במטוס

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אתם הולכים לסקול אותי. הגעתי למסקנה -

שג'ייקוב שולט. ולא בקטע שהוא צריך להיות עם בלה (ממש לא, אני מרחמת רק מהמחשבה, בכללי אני מרחמת על בלה שהיא בלה.
), בקטע שאני מעדיפה אותו על פני אדוארד. XD הרי ברור שבלה ואדוארד זה לנצח.

noam270

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo31.gifלא מסכימה איתך...

טוב.. בשביל זה יש שתי קבוצות- אדוארד וג'ייקוב...
TEAM E

../images/Emo45.gif!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

סוף סוף, מישו שחושב כמוני!!! XDDD למרות שאנלא חושבת בדיוק אותו דבר... אני ממש לא מעדיפה את ג'ייקוב על פני אדוארד. ג'ייקוב שולט בפני עצמו. XD אנלא מעדיפה שהוא יהיה עם בלה[כי כמו שאמרת, זה ברור שבלה ואדוארד לנצח
] אבל אני חושבת שהוא ממש חמוד ומצחיק וכזה
. אני מעדיפה את אדוארד על פניו, אבל הוא דמות מדהימה.

noam270

New member
אוי, אתמול היה יום כ"כ הזוי!!!!../images/Emo6.gif

והוא התחיל בשעה האחרונה, (שאצלנו זה כבר שעה שלוש ותחשבו שזו רק השעה השישית! כן, כי בכלללללל הארץ כל שיעור הוא 45 דקות בערך, לא! אצלנו הוא כמעט שעה!!!!!) בשיעור לשון, כצפןי(!) מה לעשות שזו המורה הכי שרוטה בהיסטוריה שאומרת לתלמידים שלה ש: הם חנונים/ שהם צריכים לקחת כדורים/ שהם הומואים/ שהם היפראקטיביים.. בקיצור, הכיתה שלי הייתה במצב רוח לשטויות, רגע! בעצם הם כל יום ככה....
אלוהים, אני מתחילה לחפור! (בלה את אשמה!!
) בכל מקרה, היא העיפה איזה עשרה ילדים החוצה, כולל ילדה שיש לה מאה בתעודה בכל (!) המקצועות, טוב בלשון כבר לא יהיה לה מאה
ואז הם רצו לקחת איתם החוצה את התיק כדי ללכת כבר אבל היא לא נתנה להם... והם עשו רעש (זאת אומרת ניסו לשיר) מחוץ לדלת של הכיתה, אתם יודעים בשביל צומי, ואז היא התחילה לצרוח עליהם בחוץ וכל הכיתה (שנשארה) מתופוצצת מצחוק, היו כמה פעמים שהיא עומדת להעיף גם אותי כי לא הפסקתי לצחוק לה בפרצוף....
והיה איזה קטע, שכל הבנים בכיתה עשו רעש ובאלגן איך שהיא יצאה (מחיאות כפיים ודפיקות על השולחן) ואז שהיא חזרה היא התמקדה בילד אחד וזה הלך בערך ככה: מורה- "מחיאת עכשיו כפיים?" תלמיד- "לא!" מורה- " כן נכון! ראיתי אותך!!! אל תשקר!! תלמיד- "טוב נו קצת..." מורה- "צא החוצה!" תלמיד- "אבל עשיתי חלש! לא שמעו את זה בכלל!!! *כאן הוא מדגים איך הוא מחה כפיים* מורה-" צא החוצה!!!!!" וכן, זה היה ממש מצחיק! אני פשוט לא יודעת לספר דברים מצחיקים... והיום ההזוי המשיך בספריה שלא עשינו כלום, טוב נו עשינו קצת, רוב השעתיים ישבנו ופתרנו תשחצים במעריב לנוער או משהו כזה... אה כן! וגם התווכחנו האם רוברט
חתיך או לא! וגם סייפלרתי להם על ניו מון וכשהן ניסו להבין את זה אחרי שהסברתי זה באמת נשמע כמו בדיחה!!
למי שקרא הכול!!
אה כן, והיום יש לי טיול לאנשהו, אין לי מושג לאן אבל כל עוד זה במקום ביצפר אני בפנים!!
והמורה חילקה אותנו לקבוצות, נתקעתי עם שני ידידים שלי שלא מפסיקים לריב!! אני ממש מקווה שהמורה לא בנתה על זה שאני אהיה המבוגר האחראי שלה לא יהיה כוח לריבים המטופשים שלהם
(כשתשמעו על מה הם רבים תבינו) חפרתי
יום מעווווולה לכולם!!!!!!|לב

orw93

New member
בלינק182 חזרו@#../images/Emo205.gif

בלינק 182 חזרו #@$@%%$ ועכשיו הם יבואו לישראל וכל החלומות שלי יתגשמו#$@ זה לגמרי היום המאושר בחייD:
#$

orw93

New member
שהם התאחדו../images/Emo205.gif

הם הודיעו אתמול בגראמיD:

sweet shir

New member
חח כן ביררתי אחרי ההודעה הזו ובפוקס גם ראיתי

הקטע הזה בגראמי. XD והמזתומרת שלי התכוון ללמה ומה פתאום עכשיו חחחחח אני די מבינה את הביטוי הלשוני "בלינק חזרו"

דינדש

New member
שאלה בקשר לסטימצקי

קיבלתי ספר מתנה ליומולדת, ואיבדתי את הפתק החלפה. נראה לכם שהם יסכימו להחליף לי אותו?

דינדש

New member
יש לי את המדבקה שלהם מאחורה...

(לא הוצאתי אותה למרות שהמחיר מקושקש בטוש שחור... מן הסתם- כי זאת מתנה
) זה נחשב? כתוב הרי סטימצקי והכל

למעלה