Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני אלך ברחוב בתחפושת ערפד ואפזר על עצמי נצנצים! רעיון טוב!XD

shaharory

New member
חחחח../images/Emo221.gif

אני באמת מתחפשת לאליס בסוף, אז אולי אני יביא שק נצנצים למקרה של שמש חחח אבל תשמעו מה אני הולכת לעשות! מכירים את השרשרת של אליס שהיה בסרט? אם לא חפשו באמאזון ותראו, אז הכנתי העתק שיצא די דומה, ואני ילבש את זה, ובגדים יפים, ואני יהיה קצת לבנה איכשהו (ואולי שחושבים על זה אז אני ישים כזה קצת נצנצים ^^) ואולי מרשים לי לעשות שטיפה אז אני יצבע לשחור או חום כהה כהה, ואני ישים שיניים כדי שאנשים שלא מכירים לפחות יבינו שזה ערפד, ואולי אני יעשה קצת דם מהפה.. אה! וכל שעה וחצי ככה אני יעשה התקף מצמוצים כזה (כאילו שראיתי משהו בתור אליס ><) ואני יאכל רק בסתר!! אוי שיט אבל תמיד מביאים גלידה.. טוב אני יגיד שאני לוקחת למישהו חחח

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחח יואו מגניב!D:

אם אני אמצא גם שיניים כאלו שייראה נחמד והכל אני גם אהיה ערפד. אולי אני אהיה אסמה.XD (כי יש לי שיער די ארוך, עד אחרי הכתפיים, וחום. אז לא אליס או רוזXD)

Fall Out Liel

New member
זה הגיוני ש..../images/Emo168.gif

אקליפס וברייקינג דון יצאו כסרטים רק בעוד ארבע שנים? אקליפס ב2011 וBD ב2012 או 2013, משהו כזה.. הרי, הם לא מתוסבכים מדי בשביל להפוך אותם לסרטים, הארי פוטר יוצא כל שנה בתור סרט וזה הרבה יותר מסובך מאשר דמדומים, אפילו שיש שם ערפדים ושאר ירקות ><. ושר הטבעות הוא סרט חופר בטירוף וגם מכיל טונות של אנימציה ועריכה ובכל זאת הטרילוגיה יצאה בתור סרטים כל שנה- שנתיים גג. סתם תהייה כזו שהייתה לי, למרות שאם הם מתכוונים להרוס את שאר הסרטים והספרים כמו שעשו לדמדומים אז עדיף שלא יעשו סרט בכלל..

sweet shir

New member
אממ ../images/Emo58.gifBD לא ממש ספויילר אבל ליתר ביטחון

ברייקינג דון די מסובך להפוך לסרט חח

shaharory

New member
ברייקינג דון יהיה 2 סרטים בכלל ../images/Emo221.gif

סטפני מתעקשת כדי שלא יצטרכו לקצר את העלילה

Emergency Exit

New member
~בדיקת חתימה~

היה לי משעמם אז שיחקתי בה קצת, אני בטח אשנה עוד שבוע אבל שיהיה בנתיים. :)

orw93

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo205.gif

ראיתי שהתקשרת בשישי, אבל הייתי חצי מתה ואבא ענה, והוא אמר שזאת ליאת והייתי בטוחה שזאת מישהי אחרת
מהקורה איתך?:\

orw93

New member
כי הייתי במועצת נוער../images/Emo205.gif

ואני לא לרצות מכות מגלי
זונה היה נחמד אם היית מתקשרת שאני על ערש דווי
יאוו אני צריכה לעשות כל הזמן מבחנים חולה#$@!

התקשרתי כדי לדבר איתך יאמפגרת! :p

את יודעת ששכחתי את המשקפיים אצל הדודים מרמת השרון?^^ בעצם, לא החלטתי אם זה עצוב או שמח.

orw93

New member
אימשלך../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

אין עם מי לדבר יא בוק. לפחות עשית משו שישבת

vampire girl1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אימא שלי לא מרשה לי יותר לקרוא את הספרים, היא אומרת שאני לא יוצאת מהחדר בגללם, אני לא יודעת מה לעשות!!!

shaharory

New member
מההה?!? ../images/Emo221.gif

רציני?? אבל לא באמת הפסקת נכון? >< כשההורים שלי אמרו לי שאסור לי לנשק את הכלב שלי יותר הייתי קמה מוקדם יותר מהרגיל כדי לתת לו נשיקה לפני שהם קמים חח ואז לאט לאט חזרתי לנשק אותו ליידם ובלי להרגיש אני שוב מנשקת אותו בלי סוף :) אבל אל תדאגי זה יעבור לה מתישהו.. וקחי אותו לבצפר בינתיים :)

vampire girl1

New member
גם זה בעיה.

כי המורה שלי לא מרשה לי להביא באנגלית, כי היא רוצה שאני יאשיר את השפה העברית שלי. נו באמת...

אנה92

New member
סיימתי לקרוא את כל הסדרה!!!!!!../images/Emo58.gif!!!!!!

סיימתי לקרוא את כל הסדרה !!!!!! אני באמת באמת שלא קראתי ספר יותר יפה מBD! זה פשוט מדהיםםםםם, איך הכל השתנה, פתאום אני שמה לב שאני אוהבת את בלה ומתה על רנייסמי (ואי איזה מוזר לכתוב את זה בעברית) אני כ"כ כ"כ רוצה לבכות!!!! אני מרגישה שמשהו חסר לי עכשיו, שזהו סיימתי את הסדרה! (פליז תגידו לי שיש המשך) אני פשוט מתה על בלה כשהיא ערפד, כאילו היא נולדה לזה, המגן הזה שלה הGIFT משגעע..! הוולטורי (גם את זה מוזר לכתוב בעברית) יצאו פחדנים, מי היה מאמין שבסוף לא היה קרב! סוף סוף יש איזון בין היחסים האלה של בלה וג'ייקוב, חח מסכנה מה היא גילתה באמצע הספר, למה הוא נמשך אליה! פשוט מדהיםםםםםםםם!!!! אני כ"כ כ"כ מרגישה שמחה אבל גם עצב שאין עוד. =[ מגיע להם שקט, הם המשפחה הכי מושלמת בעולם XD קיצר אני לא יכולה, כל דבר מזכיר לי את הספר ומסרבת להכניס אותו למדף עם השאר!

את נמצאת בדיוק איפה שאני הייתי לפני 3 ימים

גם אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי עכשיו כשסיימתי, אז אתמול בלילה התחלתי לקרוא את Twilight מההתחלה

למעלה