Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif למה להשוות? ../images/Emo12.gif

זה שני סיפורים וסופרות שונות לגמרי.

orw93

New member
לא יודעת מה איתכם,../images/Emo205.gif

אבל מהרגע שהתחלתי עם דמדומים, והבנתי את העלילה, הדבר הראשון שעלה לי בראש זה הארי פוטר

../images/Emo6.gif סדריק!../images/Emo11.gif לא, אדוארד!../images/Emo11.gif לא, בעצם,

חתיכוס!
~פיצול~

orw93

New member
XDDDDD../images/Emo205.gif

דווקא לא בגלל זה. בגלל הרעיון הכללי של הסיפור כנראה

הממ... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

זה די קשה לא להשוות, למען האמת.
[אם תשימי לב, כמעט בכל הכתבות על טוויילייט כותבים משו בהשוואה להארי פוטר.] שתי סדרות, די מצליחות[לשון המעטה], עובדו לסרטים, היסטריה המונית... XD די דומה. ~shrug~

sweet shir

New member
כי בתכלס הרעיון של ה"פ הרבה יותר מקורי, אבל

אני חושבת שדרך הביצוע של סטפני יותר מוצלחת. ג'יי קיי יותר story teller מ-writer. מצד שני, אולי זו סתם התמרמרות שלא עוזבת בגלל הספר ה-7 שהיה כלכך מאכזב

למהה../images/Emo2.gif?!

הספר השביעי ממש יפהה!! חוצמזה שהסוף ככ צפוי ויותר מדי האפי אנד..
אבל בתכלס הוא כתוב ממש טוב

orw93

New member
וואי כלכךך../images/Emo205.gif

ישבתי מול הספר ובכיתי. וזה בחיים לא קרה לי. היה לי נורא קשה לישון אחר כך חחח

../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

הממ אולי דרך הביצוע של סטפני הייתה יותר מוצלחת, אבל מבחינת העלילה... נראה לי שג'יי קיי עשתה את זה טוב יותר. וגם יש די הרבה קטעים בסאגה שדי צועקים "חובבניות".
לאקליפס. קטע שממש עיצבן אותי היה שפתאום בלה החליטה שהיא מאוהבת גם בג'ייקוב, אבל לא מספיק. [?!?!] זה היה כזה דבילי ומעצבן. היה בא לי לזרוק את הספר בקטע הזה.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif לאקליפס.

אכן אחד הקטעים הכי מעצבנים ומכעיסים בכל הסדרה.
חחחח חברה שלי התחילה לצעוק על תמונה של סטפני קללות אחרי שהיא קראה את זה. XD אבלללללל, בלה לא 'פתאום גילתה' שהיא מאוהבת בג'ייקוב, היא הייתה מאוהבת בג'ייקוב עוד מניו מון, ופשוט לא קלטה את זה. סטפני הסבירה על זה איפושהו באתר שלה. וברור שהיא לא תהיה מאוהבת בו מספיק שיש לה את פאקינג אדוארד
וכן, מסכימה איתך לגבי העלילה של ה"פ. <:

../images/Emo45.gif אני מתחרטת שקניתי אותו. ../images/Emo69.gif

חוץ מזה, זה שונה. כן, שניהם להיטים. וכן, שניהם סדרת ספרים שמקבלת עיבוד קולנועי, אבל מה, תסתכלו על כל ספר בזכות עצמו. אם נתחיל להשוות לא נהנה מכלום, מה הפואנטה?

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif!

או, לחלופין,
. באתי היום לביה"ס מאושרת בגלל זה (וגם בגלל שהיה היום פיזיקה ומשפטים). כלומר, לא בגלל שהוא מת (חס וחלילה!), בגלל שהוא חוגג היום. :)

ספפה 123

New member
בהצלחה שיהיה לך :)

מנהלת אני אוהבת אותך! ורק שתדעי להיות מנהלת זה סקסיייי

למעלה