deathly hallows

New member
שתי שאלות

1. איך אפשר ליצור קשר במייל עם ההפקה או עם הערוץ כדי לבקש לא להראות יותר פרומואים עם ספויילרים? 2. שכחתי.. חח כשאזכר אכתוב

bvb6

New member
רעיונות לעונה השלישית של הישרדות......

חשבתי על זה שבעצם , בעוד אנו צופים בעונה השניה של הישרדות -ומעדיפים את שבט בארו, לא היה מענין יותר ורלוונטי לצלם בנתיים "הישרדות בשדרות" כבר עכשיו. משימה טיפוסית תהיה לרוץ לחדר מוגן אחרי שהרקטות כבר נחתו, האם בני מיעוטים מחיפה יכולים להתמודד כשווים ?, ההפקה ( שמשדרת מירושלים) הייתה מתערבת בזהות השורדים וכיוצא בזה. מצד שני- אף אחד המתמודדים לא היה סוחר במט"ח או יועץ השקעות , מגדל אננסים או מתקן רפסודות... מה דעתכם . יש מצב לתוכנית אלטרנטיבית???

blur2

New member
רייטינג בדר"כ מתפרסם יום אחרי בסביבות 12-13

בוואלה! ברנז'ה, NRG ברנז'ה או ynet

BeN ShaDe

New member
סופסוף לערוץ 10 יש קצת רייטינג.

לשם השוואה - הפרק הפותח של ארץ נהדרת עשה 36.5%.

דנה1982

New member
אף אחד לא ציפה שהם ישיגו יותר מזה בפרק 1

קודם כל, כי ערוץ 10 נקלט רק למי שיש לו כבלים או לווין, אם אני לא טועה. זה כבר מוריד חלק קטן מהאוכלוסייה שאין לו יס או הוט. שנית, אי אפשר להשוות בין הישרדות עונה 2 לבין ארץ נהדרת עונה 6... ושלישית, צריך להשוות את הישרדות לעצמה. העונה הראשונה של הישרדות פתחה על 16% רייטינג. להתחיל עם 8-10 אחוזים יותר (תלוי איזה אתר שואלים), זה מאוד מרשים. יש הרבה אנשים שצופים בתוכנית מהאמצע כדי "ההתחלה משעממת אותם" (יש לי חברות מוזרות כאלה, כן) אה, ואסור לשכוח שיש גם כמה ששובתים כאות מחאה על התערבות ההפקה בעונה הראשונה... הם עוד יצטרפו בהמשך אולי, אבל כרגע זה גם משפיע על הרייטינג, אין ספק.

דנה1982

New member
למי שאין כבלים בכלל, אין ערוץ 10

כלומר, אם יש לך בבית רק את ערוצים 1+2, אז לא תקלטי ערוץ 10 (הערוץ נקלט בממירים דיגיטליים ואנלוגיים, ובמקרים של נקודות "לא חוקיות", כלומר בלי ממיר ודרך ההיפרבנד... אם ככה קוראים לזה, אני באמת לא זוכרת כי כבר שנים שאני עם ממיר...) יש לי משפחה דתייה בירושלים שאין להם כבלים והם לא קולטים ערוץ 10, לדוגמה.

אבל אין כזה דבר ../images/Emo2.gif

מי שאין לו כבלים בכלל = יש לו אנטנה והוא קולט 1+2. נכון, אין לו ערוץ 10. "כבלים רגילים" כוללים את ערוץ 10, ערוץ האופנה, ערוץ 8, נשיונל ג'יאוגרפיק, BBC, סטאר וורלד ועוד המון. כבלים רגילים זה בלי ממיר וזה חוקי מאוד. תנחומי על דתיות במשפחתך.

דנה1982

New member
צודקת, זה לא "לא חוקי" בהכרח

(יש גם את הלא-חוקיים, אבל לא כל מי שאין לא ממיר זה לא נקודה לא חוקית אצלו. מתנצלת) ולמה תנחומייך? מה רע בדתיות במשפחה...?

אריל1

New member
גיא גיאור

גיא גיאור הרסני בחצי עירום ובתחתונים לבנים דיגמן לגולדן מן. גיא גיאור נבחר להוביל את מסע הפרסום של "גולדן מן", מותג ההלבשה התחתונה החדש, לאביב-קיץ 2002 למרות שאלו הם צילומי האופנה הראשונים של גיא גיאור, הוא אינו תגלית חדשה של עולם האופנה הישראלי. כילד בן 11, כיכב גיא בפרסומות רבות, שרובנו זוכרים עד היום, כמו קטשופ עומד על הראש (של "אוסם") ועוד. בימים אלו, כמשוחרר טרי משרות צבאי כחיל קרבי, עושה גיא (21) את צעדיו הראשונים בעולם הדוגמנות, וכבר נבחר להוביל את מסע הפרסום ויחסי הציבור של מותג ההלבשה התחתונה החדש בארץ "גולדן מן", לאביב-קיץ 2002. מי שתרצה לראות איך גדל הילד, תוכל לפגוש אותו פנים אל פנים, בבר "תירצה 17" בת"א, שם הוא עובד כברמן, או לחילופין, היות וגיא הנו מדריך טניס מוסמך, אפשר לקבוע אצלו אימון.

SivSivani

New member
אין לי מושג ואני לא בטוחה שזה יעזור דיאנה...

כמו שהעצומות שאנשים עושים כמו למשל שלא ישודר פרק ההדחה ביום שישי ממש לא עזרו.

Daniel44862

New member
../images/Emo32.gif

שרשור אוף חדש ועדכני לעונה החדשה + שאלה לאן נעלם העמוד של הפרקים מהעונה הראשונה? יש שם עמוד כזה של העונה הראשונה אבל אין שם בכלל כלום...

nk29

New member
שאלה בנושא הישרדות - הפורמט הישראלי

זה משנה אם לא יצא לי לראות את העונה הקודמת? אני מכיר את הפורמט האמריקאי, בארץ זה אותו דבר? לא הייתי בארץ כשהיה הישרדות העונה הקודמת,וראיתי רק את הגמר - חלק ממנו כי לא הבנתי מי נגד מי. בגדול - אם לא ראיתי את העונה הקודמת אני מפסיד משהו מבחינת מידע? תודה מראש....

למעלה