oridan1

New member
עזרה במחקר תחושות בקרב חיילים

שלום לכולם, שמי אורי ואני סטודנט לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית. אני עורך מחקר בנוגע לתחושות בקרב חיילים ששירתו בסדיר או במילואים ב"חומת מגן" או במלחמת לבנון השנייה. אני ממש אשמח אם תוכלו למלא שאלון קצר בנוגע לתחושותיכם במהלך השירות. המחקר אנונימי לחלוטין. הנתונים יעברו ניתוח במחשב בלבד. (הדרך מוסברת בתחילת השאלון) כל המעוניין, אנא שילחו לי למייל [email protected] ואוכל לשלוח לכם את השאלון. המון תודה... אורי. (אם אתם מכירים מישהו ששירת בצה"ל באחת משתי התקופות אנא הפיצו לו את העמוד הזה)

בקשת עזרה למציאת רביד ווקס נעדר במומביי

בקשת עזרה למציאת רביד ווקס נעדר במומביי שלום, מרשה לעצמי לפתוח הודעה בפורום שלכם, בשל דחיפות הנושא. אנא קיראו והפיצו הלאה לכל מי שאתם מכירים. ביומיים האחרונים אנחנו מחפשים את אחי רביד וקס שנמצא בוודאות בבומבי- והיה (על פי משיכת כסף בכספומט) באזור בית חב"ד בזמן התקפת הטרור. אם אתם מכירים משהו שנמצא שם ויצר קשר, אם יש לכם קשר לאנשים שמכירים מטיילים באזור. או כל רעיון אחר שיכול לעזור לנו לאתר את רביד- נשמח לכל עזרה! -- הדס דושי וקס 054-4788176 04-9800487

וירוס 12

New member
למישהו יש תקנונים מוכתבים (בכתב) מהצבא,

או משהו כזה, איזשהם כללים, או תכניות, או "מאמר" שפונה לחייל הסדיר במטרה ללמד אותו משהו. חיפשתי באתרים של צה"ל ולא מצאתי, הרוב רק מעדכן דברים שקרו, או אינפורמציה לגבי כל מיני יחידות. אני צריך לעשות עבודה על אסרטיביות ו"רוח קרב", וחשבתי לכתוב אותה ב"שפה צבאית" כזאת, חח מקוה שהבנתם אותי

meandi1

New member
עצרת למען גלעד שליט

הנכם מוזמנים לעצרת למען השבתו של גלעד שליט, שתתקיים אי"ה ביום חמישי כ"א בכסלו תשס"ט 18.12.08 בשעה 18:00 תיכון ליהמן. הגעתכם חשובה לנו! תלמידי שכבה י"ב ליהמן דימונה. "ושבו בנים לגבולם" ,ירמיהו ל"א,טז'.

למעלה