barak97

New member
באיזה תיכון את לומדת?

באיזה עיר? כי אני יודע שבתיכון כלשהו בפתח תקווה הלכו לשם (שכחתי את השם שלו..)

שירי116

New member
אני בתל אביב...

אבל נראה לי שבכל מיני מקומות שיש בהם מגמת תקשורת הלכו לשם.. :)

שירי116

New member
סתם הערה לגבי משהו בפרק "מתנות בחינם"

אילן שואל את דנה בתור אישה כל כמה זמן היא מסתפרת, והיא אומרת- "כל חודש, זה יקר". עכשיו, מה לעזאזל כל חודש?! לא שמעתי על בנות שמסתפרות כל חודש, אולי במצבים שהשיער במצב ממש ממש רע
או שאני חיה בסרט חח. גבות ושעווה עושים כל חודש, אבל להסתפר?! וכן אני יודעת שזו רק סדרה והכל אבל עדיין מה יש לה להסתפר כל חודש
ומה זה זה הייצוג הנשי הזה?
בתור אישה חח >< שלא תדבר בתו אישה שתדבר בתור עצמה כי רוב הבנות שאני מכירה לא מסתפרות כל חודש, לא שאכפת לי, אבל שלא תייצג את כל הנשים חח היא לא דוגמה...
סתם הערה שהייתה לי D: ואני במקומה הייתי מנצלת את התלוש למשהו אחר ולא רק להסתפר כל החיים
אבל זה היה חלק מהפרק אז לא חשוב D:

זה בשביל המראה ../images/Emo3.gif

ציפית שישימו לה גבות אחרות? XD שינו ת'שיער כדי לגרום לה להיראות מצחיקה ואת לא חיה בסרט גמאני לא מכירה בנות שמסתפרות פעם בחודש

שירי116

New member
חח ברור D:

וגם כדי שקובי לא יזהה אותה כל פעם אבל זה היה לא מציאותי כזה חח אוקיי אז אני לא לבד בעניין הזה XD

טווול

New member
מה לא הגיוני

הכי טוב להסתפר פעם בחודש גם הרבה עושים את Zהההההה אבל זה באמת יקררררר ............. אז פעם בחודשזה מוגזם אבל אישה נורמלית מסתפרת פעם בחודשים שלוש...... לא????????????? חעחעחעחע אבל דנה לא נורמלית היא פרינססה........ :(

שירי116

New member
חח לדעתי סתם בזבוז זמן לשיער לוקח זמן לצמוח

וכן 3 חודשים נשמע הגיוני אבל חודש לא שמעתי על זה ואם יש כאלה שכן סבבה לא שיש לי בעיה פשוט זה היה נראה מוזר P: "בתור אישה"

טווול

New member
צודקת

אני איתךךךךך 3 חודשיים זה בסדר או חודשיים אבל כבר אמרנווו דנה סתם פרינססההההההההה:( ולא שיש לי בעיה עם זה ההפך הוא הנכון!!!!???!!!(נתן עונה 4) חעחעחחעחע

טווול

New member
לפסטיגליסט או למישהווו בפורום

תגידווו איפה מצלמים תצ'טים האלה של ערוץ הילדים באיזה עיר ובאיזה רחוב????? פליזזז תענווו לי

למעלה