../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מכורים לטלוויזיה? רוצים לנהל פורום בנושא התכנית/סדרה האהובה עליכם?
אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. דרושים/ות מנהלים/ות לפורומים בנושאים הבאים: אי אר, עשרים וארבע, העוקץ וגבעות הוליווד. אנו מחפשים מנהל/ת אשר יידעו להשקיע בפורום, לטפח אותו להיות מעודכן בו ולעדכן אותו על בסיס יומי. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות ו-וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם! --------------------------
אוהבים משחקי קלפים? מומחים לפוקר? בואו להחליף חוויות בנושא בפורום פוקר ומשחקי קלפים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1677
דור ראשון, שני ושלישי ליוצאי פרס? מתעניינים ורוצים לשאול (או לספר) על המאכלים, המנהגים, האמנות והשפה? פורום תרבות פרס פותח את שעריו ומזמין אתכם להצטרף לחגיגה http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=2097

sok777

New member
אתמול הופעתי בפאב

שנקרא פאב הקרפיון השיכור, הוא נמצא בקיבוץ עמיר בגליל העליון, במרחק שעה נסיעה ממני. מקום קטנטן, צנוע ומאוד נחמד. פאב שכונתי. ניגנתי 3 שירים ו2 מהן עלו כסרטונים למייספייס שלי. אתם יותר ממוזמנים, כרגיל, לקפוץ לביקור ולהגיד לי מה דעתכם. Saar.Oron.ws תודה! אגב, שניהם שירים מקוריים...

new age woman

New member
אהבתי.. :)

תופסת טרמפ על השירשור להגיד לעצמי הרבה בהצלחה מחר! מתחילה ללמוד בבן גוריון שנה ראשונה ביולוגיה! אמבות זה הכי אחי
אימאל'ה איזה פחד.... עכשיו זה זמן טוב להגיד stop the clocks!

SHIR04

New member
...

ניגנת יפה, אהבתי יותר את הביצוע שלך לשיר השני..."משהו יפה"

sok777

New member
איזה מוזיקה אתם שומעים לאחרונה?

אני אחרי המון המון שמיעות של האלבום בחודש הראשון ליציאתו קצת זנחתי אותו בשבוע האחרון. קניתי 2 אלבומים לאחרונה ואותם אני שומע די הרבה: 1. העברית - חיי הזהר של תל אביב. אלבום מ-מ-ש טוב! אחת מלהקות האינדי רוק-אלטרנטיבי הטובים בארץ! קצת אפלוליות במוזיקה שלהם, הרבה גיטרות ואפקטים וקולות טובים. אלבום מומלץ. השיר המוכר שלהם זה 'מסיבת כיתה' שהופיע ביס עם "בואי נשחק משחק של ילדים....." 2. שי נובלמן - Beautiful Life. שי נובלמן באלבום שני. למרות שהכרתי את המוזיקה שלו ממש לאחרונה והימרתי על האלבום אני ממש נהנה ממנו. אחלה של מוזיקה, בריטפופית וגם בריטניה של שנות ה70-80... ממש ממש מגניב! שני האלבומים שונים למרות ששניהם רוק ושניהם סוג של אלטרנטיבי. העברית יותר אפלוליים, שי נובלמן רוק אלטרנטיבי אבל גם רוק-פופ כזה.. קצת פאוור פופ שכזה. מומלץ ביותר! חוץ מזה, אני שומע את חמי רודנר ואיפה הילד הרבה לאחרונה (מאז שהייתי בהופעה שלו בסוף אוקטובר). ולנושא אחר- יש להקה מצויינת שתפרוץ בקרוב בשם 'החדשות'. להקת אינדי ישראלית שעושה רוק אלטרנטיבי נעים וזורם. בחודשים הקרובים הם מוציאים את אלבום הבכורה שלהם - 'חדשות, עיתונים, לישון'. שם יהיו להיטי רוק טובים לצד בלדות רוק מקסימות... אני אישית מקושר להם אז שמעתי את האלבום והוא מצויין. אני מאוד מאוד ממליץ לשמוע אותם במייספייס שלהם וגם ללכת להופעות! www.myspace.com/hadashot בקרוב גם יגיע הסינגל הראשון לרדיו....

SHIR04

New member
אני שומעת לאחרונה את

הפוליס, את הדיסק הראשון שלהם Outlandos d'Amour אחלה דיסק...אני ממש ממליצה למי שאוהב את הסגנון שלהם ורציתי את האמתי לקנות אותו.....אני אקנה מתי שיצא לי
את האוסף שלהם בכל מקרה כבר יש לי אז אני נהנית גם ממנו... :)

למעלה