The Fading

New member
מכירת מטאל ענקית

דיסקים : DARK ANGEL - TIME DOES NOT HEAL LEATHERWOLF - WORLD ASYLUM KREATOR - 1985 - 1992 PAST LIFE TRAUMA SOLITUDE AETURNUS - INTO THE DEPTHS OF SORROW DEICIDE - LEGION OVER KILL - RELIXIV PARADISE LOST - DRACONIAN TIMES PARADISE LOST - SHADES OF GOD OBITUARY - SLOWLY WE ROT/CAUSE OF DEATH OBITUARY - THE END COMPLETE/WORLD DEMISE MEMORY GARDEN - MIRAGE AT THE GATES - SLAUGHTER OF THE SOUL WASP - DOMINATOR PANTERA - FAR BEYOND DRIVEN DESTRUCTION - METAL DISCHARGE BATHORY - BLOOD FIRE DEATH NUCLEAR ASSAULT - GAME OVER NEVERMORE - IN MEMORY RAGE AGAINST THE MACHINE - THE BATLLE OF LA AGNOSTIC FRONT - CAUSE FOR ALARM HOBBS ANGEL OF DEATH BLACK SABBATH - BLACK SABBATH WASP - THE CRIMSON IDOL SABBAT - HISTORY OF A TIME TO COME DRI - DEFINITION RAGE - CARVED IN STONE + DVD CIRCLE II CIRCLE - DELUSIONS OF GRANDEUR JON OLIVIAS PAIN - GLOBAL WARNING JON OLIVIAS PAIN - MANIACAL RENDERINGS KREATOR - COMA OF SOULS COMMUNIC - CONSPIRACY IN MIND CONCEPT OF GOD - VISIONS KING DIAMOND - CONSPIRACY ORPHANED LAND - ELL NORA ALLILA CORONER - RIP CORONER - PUNISHMENT FOR DECADENCE אלטרנטיבי/גראנג'/ישראלי : STONE TEMPLE PILOTS - CORE SMASHING PUMPKINS - SIAMESE DREAM SOUNDGARDEN - BADMOTORFINGER SOUNDGARDEN - SUPERUNKNOWN TEMPLE OF THE DOG - TEMPLE OF THE DOG RADIOHEAD - PABLO HONEY קלטות טייפ : PANTERA - FAR BEYOND DRIVEN OVERKILL - UNDER THE INFLUENCE BODY COUNT - BORN DEAD MARILION - HOLIDAYS IN EDEN MARILION - MISPLACED CHILDHOOD MARILION - BRAVE PEARL JAM - PEARL JAM PEARL JAM - VITALOGY SMASHING PUMPKINS - SIAMESE DREAM DINOSAUR JR - WHERE YOU BEEN DINOSAUR JR - WITHOUT A SOUND THE JESUS AND MARY CHAIN - STONED AND DETHRONED THE BRIAN MAY BAND LIVE AT THE BRIXTON ACADEMY THE SISTERS OF MERCY - FLOODLAND ALICE IN CHAINS - ALICE IN CHAINS סטלה מאריס - סטלה מאריס דיוידי : JUDAS PRIEST - ELECTRIC EYE BRUCE d*ckINSON - ANTHOLOGY SALEM - UNDERGROUND PINK FLOYD - LIVE IN POMPEII ICED EARTH - ALIVE IN ATHENS FIGHT - WAR OF WORDS THE FILM + CD + 2 סרטים. סיינפלד - העונה השלישית (ארוז.חדש לגמרי.רק ב-100 ש"ח.בחנות חדש כזה עולה 250) חתונת הרפאים של טים ברטון הודעות אפשר להשאיר בתיבה הפרטית. שבוע טוב ולילה טוב.

progman2

New member
אפיקה בארץ ב 11 בדצמבר וזה רשמי

כתבה ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3608346,00.html

היויו

New member
ראיון עם אפיקה!!

טוב, בערך ראיון יש לנו אפשרות לשלוח אליהם שאלות, הם יענו עליהן, ואני אפרסם את זה בעיתון רשת (וגם כאן כמובן). אז... כל מי שיש לו שאלות - תרשמו כאן, ואני אשלח אליהם בצורה מסודרת נ.ב. - תכתבו בעברית, אני כבר אתרגם.

היויו

New member
../images/Emo124.gifמפגש מעריצים עם טאריה!

כן כן, טאריה עושה מפגש מעריצים וחתימות ביום רביעי, יומיים לפני ההופעה (ב-29 לחודש) בשעה 8 בערב , בחנות מטאלשופ בת"א. כולם מוזמנים

velvetvol2

New member
אפיקה פרסום רשמי

אוקיי, אז הנה מצורף תמונת הפלאייר. כרטיסים נמכרים במהירות וולווט ממשיכה להפציץ את הקונים. החודש כל החנות ב 30% הנחה, רוכשי הכרטיסים יקבלו הפתעה נוספת. לכל המעוניין באיזור הדרום (קרית גת והסביבה) יכול ליצור קשר איתי (עידן), יש עדיין כרטיסים. מחכים לכם צוות ולווט.

A t a s h i

New member
זה בערך התאריך היחיד בעולם שאני לא יכולה. ><

אני לא מאמינה, דאמ. אני מתגייסת באותו יום, אז אין שוםםםם סיכוי שבעולם שאני אצליח לצאת ולהגיע להופעה. זה כזה מבאס, גאד, כל כך רציתי ללכת. ;-; אני שונאת צבא.

Jilian

New member
נממ לי יש שאלה ../images/Emo3.gif

שאלה לסימון: האם האזנה לסוגי מוסיקה שונים מעשירה את הכתיבה והיצירה של השירים והאלבומים? אם כן באילו דרכים.

../images/Emo7.gif זה כל כך מרגש../images/Emo7.gif

חח טוב לא כל כך מרגש
אבל עדיין מגניב לאללה!! לפחות היא לא סנובית כמו נייטוויש

היויו

New member
ואם כבר בהופעה של אפיקה עסקינן...

הגיעו התשובות של סימון (היא ענתה לי פשוט) לשאלות ששלחתי אליהם! אני יושב עכשיו ומתרגם.ברגע שאסיים - אפרסם.תתאזרו עוד טיפה בסבלנות ואני אתן לכם לינק.

היויו

New member
ואחרי שסיימתי לתרגם...

קבלו את הראיון!! תפוז עושה לי המון בעיות בלהעלות את הראיון עצמו לכאן, אז קבלו אותו בלינק לכתבה על הראיון שפרסמתי לפני כמה דקות.

Gilado 69

New member
אחלה ראיון, תודה!

אפילו שאני לא מת במיוחד על אפיקה הבאת ראיון מעניין ונוגע בדיוק למה שמעריצים רוצים לדעת..=] סתם שתי שאלות אליך: 1. ראיון עם טאריה כנראה לא יהיה בגלל המפגש מעריצים במטאלשופ? בטוח שאתה לא יכול לארגן ראיון איתה? 2.תגיד אפיקה לא קשורה איכשהו לנייטויש בשם או משהו (כי כששאלת את סימון איזה להקות היא אוהבת היא אמרה אופת' ואימוג'ן היפ או משהו, והיא לא ממש אהבה את נייטויש ואז החליטה שבא לה גם או משהו, או שסתם האכילו אותי חרטות ובגדול!?)

היויו

New member
אז ככה:

לגבי הראיון עם טאריה - היא הסכימה לתת שלושה ראיונות, ואת כולם חטפו העיתונים הגדולים. לגבי אפיקה - לא מוכר לי קשר ישיר בין אפיקה ונייטוויש (ואת נייטוויש ראיינתי קודם). אני לא יודע איפה שמעת שהיא לא אהבה את נייטוויש, אני לא מכיר סיפור כזה. השאלה שלי היתה מי האמנים שהיא אוהבת והשפיעו עליה, ועל זה היא ענתה אופת' ואימוג'ן היפ.

Ice Queen 7

New member
סימון כן אהבה את נייטוויש

ואני מניחה שעדיין אוהבת.. קראתי איפשהו שאושנבורן זה מה שגרם לה לרצות ללמוד פיתוח קול קלאסי

Gilado 69

New member
כן התכוונתי למשהו בסיגנון

הבנתי מאיפשהו (ואני לא בטוח לגבי זה בכלל) שסימון ממש אהבה נייטויש ואת הסגנון והחליטה ללכת ללמוד פיתוח קול קלאסי, ולהקים ת'להקה. גם שמעתי שאת השם שלהם "אפיקה הם לקחו מאיזה שיר של נייטויש.. לא סגור על זה, יהיה נחמד לדעת אם מישהו יודע..=] נ.ב- פאקקקקקקק עוד שבוע ההופעה של טאריה

Gilado 69

New member
פששש.. ממש להקה מושפעת ../images/Emo8.gif

ובכול זאת מדהים לראות איך הם לקחו קצת מכל להקה והצליחו ליצור מוזיקה ייחודית שמזוהת איתם!

היויו

New member
נו אז?

ומארק היה גיטריסט וגראולר בAfter forever (שכבר לא קיימים). זה אומר שהוא מושפע?

למעלה