Ice Queen 7

New member
יש שם אפשרות כזאת אבל היא לא עבדה

זה כבר לא משנה, אחרי הרבה נסיונות מצאתי את הססמה והזמנתי, ובסוכות הכרטיס יהיה אצלי D:

Learn To Fly

New member
The Unholy Union

מירי מילמן, סולנית להקת Distorted וסוון דה-דקלואה, סולן להקת Aborted הבלגית מתחתנים! ולכבוד כך ייערך אירוע מיוחד במועדון הבארבי בת"א, בהשתתפות: PHANTOM PAIN PREY FOR NOTHING DISTORTED ABORTED הערב יערך ביום חמישי, ה-6.11.08, בשעה 19:45. עוד פרטים על מכירות מוקדמות בפלאיירים:

היויו

New member
תתביישו לכם.זה מה שיש לי לאמר

הסעות "ציר" צפון - זה יש. מכירות ב"כל" הארץ יש. עד קו אשדוד. משם - זה כבר מן מקום שכוח אל שאין פה אנשים, אף אחד בו לא שומע מוזיקה ואין בו מטאליסטים. מה קרה? אי אפשר לארגן אוטובוס מב"ש? אי אפשר למכור כרטיסים איפשהו בדרום? פשוט תתביישו לכם:-@

Learn To Fly

New member
בקשר לזה -

אני פשוט אצטט ממטאליסט מה שמירי אמרה לגבי זה: "אני מאוד מצטערת שלא יוצאות הסעות מאזור הדרום, לצערי אף פעם לא מתגבשת הסעה מהאזור הזה ואנחנו נאלצים לבטל אותה לפני כל הופעה אולי הרבה חבר'ה מאזור הדרום מעדיפים לבוא עצמאית ולא עם ההסעות עמכם הסליחה."

היויו

New member
אם ימכרו כרטיסים בדרום...

אול גם יהיו הסעות מהאיזור הזה.
מה חושבים, שכל פעם נכתת רגלינו עד פאקינג הרצליה כדי לקנות כרטיסים? יש פה מספיק מקומות שיכולים לקנות כרטיסים ואם זה כל כך קשה למצוא - אני יכול לקשר אליהם. אבל אם לא נקנה כרטיסים, מן הסתם לא נגיע - לא בהסעות ולא עצמאית.:-@

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif אהלן חבר'ה ../images/Emo41.gif

מה נשמע?
חזרתי הביתה ביום שני לראש השנה וקיבלתי חופש עד יום ראשון, אז אני בבית לבינתיים וזה כיף (למרות שאני צריך ללמוד). בכל אופן, אצלי הכל טוב, הולך לי טוב בקורס עד כה ואני גם די נהנה. אבל מה, לא שחררו אותי להופעה של פול מקרטני, ובזמן ההופעה הייתי בשמירה והיה מבאס בטירוף.
הצטערתי לשמוע שווית'ין ביטלו את ההופעה, אבל אני בטוח שאף אחד לא הופתע... חבל שזה נעשה בצורה כזאת, אבל תסתכלו לפחות על הצד החיובי - הם מצידם רצו והביעו נכונות להגיע לכאן והביטול הוא לא אשמתם, כך שעוד יש תקווה. בקיצור, מקווה שהכל טוב אצלכם ושהיה לכם חג נחמד (וטעים). שנה טובה!

הגיע למטאל שופ הבוקר!../images/Emo9.gif

הייתי בת"א ונכנסתי *רק לבדוק*.. להפתעתי המאוווווווווווד רבה, המוכר אמר שזה הגיע!
לא חשבתי פעמיים
ביקורת מפורטת על ההופעה (או על הדיוידי בכללי. תלוי מה אני אספיק לראות חח) בקרוב
בינתיים מה שאני יכול להגיד זה רק וואו :|:|:|:|

אההההההההה כיף לך!!!

(ראה את הודעתי הקודמת לגבי קיום הDVD ברשותך כמבוטלת
) כמה עלה? ~חוששת~

למעלה