LudaGirl

New member
../images/Emo32.gif

אז תספרו מה חדש בחיים? איך הלימודים, עבודה וכל מה שביניהם?

t i t i13

New member
סתם יבש

הלימודים מבאסים תחיים אין מה לעשות וכל יום אותו דבר כמעט =/ אתמול המנהלת תפסה אותי ואת חברים מעשנים בכיתה וזה היה הדבר הכי מצחיק בארץ חחח אבל חוץ מזה הכל סתם משעמם ...טוב שיש צחוקים לפחות

Shiri from the block

Active member
אני עכשיו בעבודה כותבת מהפלאפון.. בנתיים הכל בסדר. סיימתי לראות סרט נחמד במחשב.. והיום בערב אני הולכת עד יס פלנט לראות את הסרט וול-אי

Shiri from the block

Active member
חחח חיפה יותר רחוק לי! אני גרה בירושלים אל תשכחי, אז עד לרמת גן זה איזה שעה.. בשביל להגיע לחיפה זה שעתיים+

LudaGirl

New member
החום הזה מתיש אותי

אבל סוף סוף סוף שבוע.. והיום הייתי בתל אביב קצת.. רק לשעה. וקניתי משקפי שמש חדשות. ועכשיו הגעתי הבייתה סוף סוף ואני מחכה שחברה שלי מהקורס תבוא לבלות איתי את הסופ"ש.. ונרשמתי לפסיכומטרי גם סוף סוף..

lotemy

New member
מתים.?

לימודים- כשאני קמה אליהם. הם בסדר אני מניחה. מה שבניהם- לא חשוב נו, הדיכדוך. אין לי משהו מעניין להגיד.. עדיף לשמוע מה קורה איתך D:

FireInsaid

New member
אהה,

כיתה י"ב ממש מעצבנת עד עכשיו, והזמן עובר לאטטט. חוצמזה? מבטלים את כל התוכניות האהובות עליי >: ואני צריכה כמה חברים חדשים ^^ וזהו. שיעמום

vitekriver

New member
אני חולה

הייתי באילת אבל קיצרנו את החופשה כי הזדהמה לי הרגל ובנוסף התקררתי מהמיזוג אבל טוב שחזרנו כי מתתי מגעגועים רק ממש מבאס אותי להיות חולה המערכת החיסונית שלי חרא

למעלה