Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif אז ככה

הקרון הראשון ברכבת והקרון האחרון שניהם קטר, ברגע שהרכבת מחליפה כיוון הנהג עובר פשוט לקטר השני

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ^%& תתחדשי!!! ../images/Emo24.gif

תקראי לו כמו לMP שלי -פראנקי!

../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif כנסוווווו ../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

היי לכם. D: טוב, אז כולם מודעים לזה [יש כאלה שעדיין מכחישים] שהחופש נגמר לו
יש כאלה שהחופש שלהם התחיל ביוני ויש כאלה שהחופש שלהם התחיל רק באמצע יולי [כמוני
], אבל אני מקווה שכולכם נהניתם בחופש וניצלתם אותו, כי לצערינו, מחר/יום שני חוזרים לביצפר ;; טוב, אז רציתי לאחל לכם תחילת לימודים מופלאה ונעימה [כן נו, עם כל הבאסה והעצבים, ננסה להנות כמה שיותר
], ושתהיה מוצלחת וכל זה. D: וכמובן אל תשכחו לספר איך עבר עליכם יום החזרה ללימודים. D: עוד מעט יוצאת שבת, אז שבוע טוב מעכשיו.
וזהו, אוהבת.
ס'תמונה חמודה.

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifתודה עדידס!../images/Emo23.gif

עדידס
בכ"מ, שתהיה לכולנו אחלה שנה שבעולם וכמובן אחלה שבוע
וצריך להתחיל מעכשיו לקבוע מפגש!

Fire At Will

New member
בהצלחה לכולם!../images/Emo24.gif

אני כבר התחלתי את הלימודים אתמול, האמת שלא היה נורא כל כך
ויש לי סוכר של מערכת שעות! ציפיתי שבגלל שאני בי"א כל יום אני אסיים ב5 אבל הכי מאוחר שלי זה 4 D: [!!!!] ושימו לב לזה- ביום רביעי אני מתחילה ב11
D::: שוב, בהצלחה לכם:) נצלו את השנה הזאת ותוציאו ממנה את המיטב, בכל התחומים לא רק בלימודים
.

אלפקה!! כפרעלייך../images/Emo24.gif תודה. D:

ובאמת שלכולן תהיה אחלה שנה.
קחו את הכל באיזי.
לא משנה באיזה כיתה אתן עכשיו, הכל עובר. ^^ אל תשברו ואל תתייאשו. תנו את הכל. יאללה שנה אחרונה. *-* סוף סוף!
האמת שאני מרגישה שהיה לי חופש מעולה.
כל הזמן התלוננתי שלא הספקתי הרבה דברים, אבל במבט לאחור - עשיתי בערך כל מה שרציתי לעשות. מקווה שגם אתם מרגישים ככה. בהצלחה!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תודה עדי <: ../images/Emo23.gif

בהצלחה לכולם
בתכלס אני כן מתרגשת לקראת י' אבל לא רוצה, אוף ;;
למרות שהחופש היה משעמם ולא עשיתי מה שרציתי לעשות, לא בא לי לסבול נוסחאות וחישובים וכל מיני דברים מעצבנים |אימו| שבוע טוב לכולם :)

למעלה