../images/Emo121.gifנחשו מי כאן מאנגליה?D:
ס'שיואו3> אז כן. יומיים לפני הטיסה בחזרה, נתקענו במלון הכי מעפן בעולם, ודווקא בו יש אינטרנט. והמקלדת של אבא ממש לא נוחה
אניוויז. הנה אני פה, בארץ התה והאנשים הסקסיים-בטירוף-שגורמים-לי-להיאנח-כל-שנייה-ולתהות-למה-אני-נמצאת-עם-ההורים-שלי. אז ככה: הייתי שלושה וחצי ימים בלונדון[הייתי אמורה להיות רק 3, אבל בסוף הצלחנו לדחוף עוד חצי יום של הייד פארק וקניות! הרבה קניות!] וראיתי את וויקד3> ואז נסענו לאיזו עיירה קטנה ליד אוקספורד. שבה היינו שני לילות, והיום בבוקר ההורים שלי החליטו לנסוע לאוקספורד כי רצינו לראות את מידסאמר'ס נייט דרימ[דאמ, לגמרי שכחתי את העברית! שכחתי כבר איך קוראים לזהXD] שאגב, היה מדהים3> עם כל העובדה שזה פשוט בלתי אפשרי להבין מילה ממה שהם אומרים. כי הם בריטים וזה שייקספיר. אי אפשר להבין מילה, באמאשלי. בכל מקרה! עכשיו אני גמורה מעייפות, ואני תכף הולכת לישון. ומחרתיים אני כבר חוזרת]: לא רוצה לחזור לחום של תל אביב אעהאעה בוהוווו אני רוצה בריטים חמודים שיציעו לי תה וידברו במבטא מושלם*_* [אל תדאגו, יום אחד אני עוד אגור פה. לפחות לכמה שנים. ואז אני אגנוב לי בריטי חמודי3>] אני אפרט את השלל שקניתי כבר כשאחזור, אבל עד אז- נתראה! [נ.ב. הייתי בבית התה של הכובען המטורף! זה היה בפוקס טוטאלי אבל יש צילומיםXD] [נ.ב.2 טלוש, הבטחתי לך שאני אזכיר אותך אם ייצא לי לבקר בפורום עד שאחזור. אז, אמנם אני חוזרת עוד יומיים, אבל הנה את מוזכרת
]