NoAmItA ChAn

New member
אה, לא!

יום שישי שעה חמישיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת #%^?<@#<?^?#<@$<?#^<? ויום רביעי שביעיתתתתתתת. בטח אגלה עוד דברים מעניינים.

Be Strange

New member
וואו O_O``

הם רוצים להרוג אתכם או משהו?! בכל אופן, אני שמחה שאת עם חברה שלך D= אני עדיין לא יודעת בוודאות >>

וואי איזה קטע היה ביפה והחנון!!../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

הייתה לבנים משימה לעשות שיעור כושר לבנות. אז טל וייס(הישן) עשה תרגיל של קפיצות צפרדע ואמר: "תאשימו את המורה שלי לספורט אבי דנינו מאורט השומרון בנימינה!"
ואני לומדת שם!XDDDDDDDD וואי זה היה קטע ממש טוב
אני כ"כ הולכת לשאול את אבי אם הוא זוכר את טל

SoDamnClever

New member
הייתי בהופעה של רן דנקר..

והיה כזה כיייייף!!!! וואי.. הוא כזה חמוד!!! הוא רקד, ולפעמים שר מצחיק, ודיבר איתנו.. והוא כזה מתוק וחתיך וחמוד ומתוק..!!!!! צרחתי כמו מטורפת. איך בא לי עוד פעם...

הייתי בהופעה שלו בדצמבר,../images/Emo129.gif

יומיים לפני היומולדת שלי, היה מושלם. אין הוא תותח ואחלה פרפורמר! כ"כ נהנתי שם !! שמחה שנהנת

SoDamnClever

New member
הוא מעולה!!

יש לו הופעה ב - 27.9 בצוללת הצהובה, את באה איתי? חחחח. הוא עשה לי מזה חשק לעוד, התבאסתי שנגמר..

../images/Emo121.gifנחשו מי כאן מאנגליה?D:

ס'שיואו3> אז כן. יומיים לפני הטיסה בחזרה, נתקענו במלון הכי מעפן בעולם, ודווקא בו יש אינטרנט. והמקלדת של אבא ממש לא נוחה
אניוויז. הנה אני פה, בארץ התה והאנשים הסקסיים-בטירוף-שגורמים-לי-להיאנח-כל-שנייה-ולתהות-למה-אני-נמצאת-עם-ההורים-שלי. אז ככה: הייתי שלושה וחצי ימים בלונדון[הייתי אמורה להיות רק 3, אבל בסוף הצלחנו לדחוף עוד חצי יום של הייד פארק וקניות! הרבה קניות!] וראיתי את וויקד3> ואז נסענו לאיזו עיירה קטנה ליד אוקספורד. שבה היינו שני לילות, והיום בבוקר ההורים שלי החליטו לנסוע לאוקספורד כי רצינו לראות את מידסאמר'ס נייט דרימ[דאמ, לגמרי שכחתי את העברית! שכחתי כבר איך קוראים לזהXD] שאגב, היה מדהים3> עם כל העובדה שזה פשוט בלתי אפשרי להבין מילה ממה שהם אומרים. כי הם בריטים וזה שייקספיר. אי אפשר להבין מילה, באמאשלי. בכל מקרה! עכשיו אני גמורה מעייפות, ואני תכף הולכת לישון. ומחרתיים אני כבר חוזרת]: לא רוצה לחזור לחום של תל אביב אעהאעה בוהוווו אני רוצה בריטים חמודים שיציעו לי תה וידברו במבטא מושלם*_* [אל תדאגו, יום אחד אני עוד אגור פה. לפחות לכמה שנים. ואז אני אגנוב לי בריטי חמודי3>] אני אפרט את השלל שקניתי כבר כשאחזור, אבל עד אז- נתראה! [נ.ב. הייתי בבית התה של הכובען המטורף! זה היה בפוקס טוטאלי אבל יש צילומיםXD] [נ.ב.2 טלוש, הבטחתי לך שאני אזכיר אותך אם ייצא לי לבקר בפורום עד שאחזור. אז, אמנם אני חוזרת עוד יומיים, אבל הנה את מוזכרת
]

../images/Emo121.gifאה כן, ושכחתי להזכיר

את העובדה שהיום היינו תקועים חמש שעות בחור מוחלט כי היה לנו פאנצ'ר. פפט. ~הלכתי~

../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

את הורגת אותי לפעמים.XD שמחה שאת נהנית. ^^ גאד, הייתי כלכך רוצה להיות שם עכשיו!

../images/Emo121.gifמה מצחיק במה שאמרתי?../images/Emo12.gif

אני נשבעת לך אני מנסה להבין, אבל לא מצליחה
או שאת צוחקת על זה שהיינו תקועים בחור במשך חמש שעות כי היה לנו פאנצ'ר?
ביטצ'
אניוויז- כן, אני נהנית. אנגליה זה פשוט המקום הכי מושלם EVER!

NoAmItA ChAn

New member
עטררררררררר 333333333333333333333333>

התגעגעתי מלא ;_______________; תמשיכי להנות לך שם! ואני ממש שמחה ש.. את שותה הרבה תה XP סתם, ושיש שם מלא אנגלים שקסיים *-* תמשיכי להנות! מי ייתן ולא תצטרכי לחזור לכאן! אבל את יכולה להתעודד מהעובדה שהיה כאן חום כבד לפני כמה ימים ופיספסת אותו XP אינוואי - דאייסקייייייייייייייי 3333333333333333333333333333333333333333333333>

../images/Emo121.gifדאיסקי מוצ'ו מוצ'ו נעם סאמה3>

טחח כשעוד היינו בלונדון ולא היה לנו אינטרנט היינו צריכים לברר את הכתובת של המקום שאליו היינו אמורים להגיע, אז התקשרנו לאח שלי כדי שיברר לנו את זה שם, אבל הוא לא ענה, ואז הוא התקשר אלינו ואני עניתי ושאלתי אותו איך בארץ והדבר הראשון שהוא אמר זה כזה "חם, חם." בקול מיואש כזה חחחחח ואני כולי קופאת מקור!
[ברצינות, הצטננתי משהו פחד;; כואב לי הגרון ואני צמודה לטישו 24/7;;] אבל הבריטים האלה כאלה סקסיייים גאדדדד333333> ויש כאן גם כל כך הרבה אסייתים*-* [טוב, בלונדון היו המווווווון אסייתים, וחלקם אפילו סקסיים!] גאד. כן. טוב. ~סותמת~

NoAmItA ChAn

New member
סגגגג! אבל קור זה הכי כיף!

את תחזרי לכאן ותתחנני לחזור לשם TT פיכסי פה כתמיד TT;; וסגגגגג, אני גם רוצה! *______________*

SoDamnClever

New member
וואי איזה כייף לך!!

אני מתה על המקום הזה, פשוט מתה! אני עוברת לשם אחרי צבא, חחח אני וחברה שלי קבענו XD שמחה שנהנית, תביאי מלאמלא תמונות 3>

xXx hElENA xXx

New member
יא עטררררר 3>../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ס'כיפלך |בוכה| את כבר הבנאדם השלישי שאני מכירה שהיה החופש בארץ הקודש .
אעה , בריטים . רארררררררר |אם השגת אחד מיותר , אני אשמח לקבל אותו D: |

*__________*

תקני לי איזושהי מתנה, באמאשלך.
סתם, תעשי חיים!!! נצלי את הזמן כפי יכולתך כי את חוזרת היישר לתחילת התקופה המסוייטת ביותר בחייך (הידועה גם כ"כיתה י"א", נו).
33333>

למעלה