!!!!!!

maor263

New member
חחחחחחחחחחחח מי אתה?! שקוף שביותר !!

גיל... "בן 17" "ת"א והמרכז" (חולון) חחח מה קורה ?

Yggdrasil19

New member
הפורום בנענע באמת די מת

אבל די שיחזרנו אותו פה... ואם גם חמודונצ'יק יצטרף ממש יהיה אחלה.

Sparrrow

New member
צד ימין למעלה כתוב לך "שלום ~ניק~!"

תלחץ על הניק שלך ותגיע לכרטיס שלך.. עכשיו בצד שמאל קצת למעלה יהיה לך כפתור 'עדכון העולם שלי', תלחץ עליו עכשיו בתפריט בצד ימין תלחץ על "עוד על עצמי", וזה יפתח לך את הדף שבו אתה יכול לעדכן 'עוד על עצמי', 'ציטוט נבחר' ואת החתימה

Yggdrasil19

New member
כרגע מי שבפורום

זה אני, את, קיקסמן, קנבס, שירוו'ש, אלינוי, רוני וגם מוטי שחזר אלינו.

אלינוי3

New member
מוטי ..=] זהו אנחנו מכורים!

חשבתי שאני יעזוב את הפורומים לגמרי.. אבל לא.. ששמעתי שכולם עברו לכאן ישר נירשמתי --אני==מכורה--

Yggdrasil19

New member
מה קורה?

יש מצב שאני לא אגיב להכול על הדקה, כי מלבד הפורום הזה, אני משתתף פעיל בעוד שני פורומים - פורום הישרדות הפורמט (כפי שציינתי לפני כמה שעות), ופורום על להקת הרוק איירוסמית'.

Yggdrasil19

New member
זו שאלה דו-משמעית, אתה יודע?

אבל רק בגלל שאין ניקוד על האות שי"ן. בהתחלה חשבתי שאתה מתפלא מזה שאני כותב את השם שלי באנגלית, אבל האותיות האנגליות מופיעות גם בניק הקודם שלי ואין מספיק מקום להוסיף "עץ-חיים". ואם השאלה שלך היא האם אני כותב בפורום איירוסמית' באנגלית, אז לא - זה פורום ישראלי, ואני כותב בעברית. את שמות השירים אני כותב באנגלית. אותו הדבר בערך לפורום פורמט הישרדות - אנחנו כותבים בעברית, אבל מביאים ציטוטים של השורדים באנגלית.

Sparrrow

New member
אם אני לא טועה

קיקסמן שירוש (שירלי) זהבה עץ חיים רוני מוטי רוית לירון אני חושב שגם elaaa8 שייכת אלינו, אבל אין לי מושג מי זאת
וכמובן אני ואת
זהו נראה לי בינתיים

Sparrrow

New member
אל תשכח שגם הישרדות התחיל עם רושם ראשוני טוב

החרא התחיל רק מאמצע העונה בערך... הלכתי לישון
, מחר שיעור נהיגה על הבוקר....
חחח נראה לי חוץ ממילות קישור יש פה סמיילי לכל דבר

Yggdrasil19

New member
בהצלחה. אני עדיין מחכה לתוצאות הטופס ../images/Emo4.gif

ראית את העונה האלטרנטיבית שלי לעונה 14? כתבתי אותה פה ולא בפורום הישן, כי המתחזה האחרון פשוט הביא לי ת'ג'ננה.

Yggdrasil19

New member
גם אם "היפה והחבון" הולך להיות מכור

יש שלוש סיבות שאני כן אצפה בזה (ככל הנראה): 1.) הפורמט של זה הוא לא האהוב עליי. 2.) אני בכלל לא ראיתי שום עונה אמריקאית של Beauty and the Geek. 3.) לפיכך, אין לי שום יכולת לדעת האם ניפצו את הפורמט או לא.

Yggdrasil19

New member
תודה! החזרתי לעצמי את החתימה!

והוספתי גם ציטוט של יאו-מן והודעה מסירות לנו, חברי פורום הישרדות נענע10 לשעבר.

דידיZ

New member
היי עץ!! אהבתי את "פורום הישרדות יישאר מאוחד"

טוב לדעת שיש על מי לסמוך...

למעלה