Daria Strummer

New member
../images/Emo32.gif

אולי אפשר לעשות משהו בפורום כדי להכיר את מי שטורח להגיע לפה? נגיד שאלונים קצרים, או סתם לספר על מה שעבר על כל אחד השבוע? איך זה שתמיד בפורומים שמעניינים אותי, אין כמעט אף אחד? :( ובפורומים אחרים האנשים סתם מרושעים, אי אפשר לכתוב בהם מרוב שהתגובות מכולם מעליבות

בכיף

תפרסמי שאלון ואני מאמינה שאנשים יענו, או שתספרי לנו קצת על עצמך ועל הרקע הפייתוני שלך ונגיב. (אנחנו אומנם מעטים אבל חביבים ביותר, 'קטני כמות ורבי איכות' בלשון הרמב"ם)

Daria Strummer

New member
אחח הרמב''ם..

מזכיר לי שאני אלמד עליו בשנה הבאה ואומרים שזה קשה -.- [מחשבת ישראל]. באמת, עדיף שיהיה פורום קטן ואינטימי עם אנשים טובים מאשר שיהיה כמו כל הפורומים האלה שאי אפשר להצטרף אליהם בגלל שכולם שם חשים את עצמם VIP. האמת, אני אפילו לא זוכרת מתי התחלתי לאהוב את מונטי פיית'ון - פשוט איכשהו תמיד צפיתי בהם בדרך זו או אחרת, עם ההורים שלי, מאז שהייתי ממש קטנה. אולי יש דברים שפשוט מתרגלים אליהם אם צופים בהם מספיק
לפני כמה זמן ראיתי את The Rutles: All You Need is Cash, של אריק איידל, וזה סרט ממש מצחיק. לא צחקתי ככה מאז הגביע הקדוש...
מישהו מפה ראה?

לומדים רמב"ם בתיכון? ../images/Emo12.gif

האמת היא שהוא יחסית מובן ברגע שמתרגלים לטרמינולוגיה שלו אבל זה לוקח קצת זמן. לא ראיתי את הסרט... אני אוסיף אותו לרשימת הסרטים שצריך לראות.
הפורום קם לתחיה

Daria Strummer

New member
כן, לומדים במגמת מחשבת ישראל,

מזל שהמורה טובה, אז זה בטח יהיה מובן

dafnaleh

New member
הו, מחשבת ישראל.

גם אני למדתי, וגם אצלי היה מורה טוב. בקשר לשרשור היכרות - אתם לא צריכים לשאול "אולי נפתח" על כל שרשור, פשוט תפתחו... עקרונית יש שרשורי היכרות בכל פעם ששרשור ההיכרות הקודם עובר לדף השני, אבל אם את או מישהו אחר מרגיש צורך לפתוח אחד - אל תהססו!

Daria Strummer

New member
טוב לדעת ../images/Emo45.gif

אני מוכת טראומה מפורומים שבהם בקושי מותר להוסיף הודעות לשרשור קיים, ובטח שלא לפתוח שרשור חדש

למעלה