../images/Emo32.gif

טויב זה לא קשור בדיוק לפורום תקשיבו חברות שלי הולכות עם ידידם והכול לווליום כנרת והם רוצות שאצטרף מצד אחד אני רוצה ומצד שני לא בגלל כול הקטע של הדת וזה חלול ה כי אנחנו נראה כמו דתיות ואנחנו עם בנים במקום פרוץ מה דעתכם ללכת או לא?!

gushnick

New member
מה זה ווליום כנרת?

אם זה הדבר הזה של קוקה קולה (או משהו דומה), אני לא מבין איך השאלה עולה. ברור שאסור.

כע

זה משו בסגנון של קוקה קולה ארבעה ימים בחוף סגור מיוחד למי שבא לשם הופעות 24 שעות שיה נרגילות ומן הסתם יהיה גם חששניקים וכול מיני כאלה

yaakii

New member
חד-משמעית לא!

ואני כן אחד שהולך לקולנוע. (גם שם יש מה לדון..) אבל זה ממש לא שייך לדעתי. לא נראה לבת ישראל. (גם לא לבן..
)

כן בגלל זה

כי גמני אחת שהולכת לקולנע (איזה עזראי אתה בדיוק) סתם בצחוק ובגלל זה אני יודעת שמצד אחד ממילא יהיה שם בנות ובנים דתים ושנה שעברה היה שם גם דוכן כזה של דת כמו ראש יהודי והיה עליו דיי הרבה אנשים למרות שיכול ליהות שזה היה יכול רק להסתלבט על הדת מצד שני

רוני13

New member
אין שאלה בכלל...

אבל אם כבר התכוונת לנסוע לאיזור הצפון-אין שום בעיה לטייל באיזור[רמת הגולן
]...זאת אפילו מצווה!

benaymr

New member
זה לא דתי

לא ראוי להיות שם,באים לשם אומנם חבר'ה דתיים אבל לא ראוי לחבר'ה דתיים לבזבז ת'זמן בשכיבה,נרגילה, מזמוזים מסיבות חוף וחוסר צניעות באופן כללי. לא שייך לדעתי,אבל איש הישר בעיניו יעשה. לחבר'ה דתיים באמת זה לא מתאים, לחברה דתיים לייט שלא שומרים נגיעה זה המקום המושלם להתפקר...

yaakii

New member
אני חושב שרוני תומך בדעתך..

פעמים רבות אתה לא מקפיד על הוספת תגובה להודעה הנכונה, דבר שגורם לאי-הבנה ובלאגן../tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה