Miss Roni

New member
../images/Emo32.gif

מה עושים כשמשעמם?? אם מישו יודע שיגיד לייייי !!!!!!

יובל94

New member
ולמי שאין הוט ? ../images/Emo3.gif

ביס אי אפשר לראות הפיג'מות מתי שרוצים =[

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהוט זה חרא ../images/Emo11.gif

רק VOD זה טוב ומאוד חבל שאין את זה ביס אבל יש לכך יתרונות

שירי116

New member
../images/Emo28.gifטוב, הגזמתי

אבל עדיין, למה לקנות הוט רק בשביל זה?

לא הגזמת. הוט זה בהחלט חרא טהור.

סתאאאאאאאאאאאאאאאאם! הוט שליטה!
|תעשהליילד|

הדר 1992

New member
ממש לא חרא

יש לי הוט בלי VOD ממש אין לי את כל הערוצים ואני מסתדרת מצויין XD נו טוב,הטלויזיה רוב היום דלוקה על ערוץ 24 והופ,ולפעמים בערוץ אקשן ונשיונל ג'אוגרפיק וערוץ 22 חחחחחחחחחחחחחחחחח

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהאמת שיש לי גם הוט ../images/Emo2.gif

בסלון... ושם יש גם יס... ובחדר יש לי גם יס... ואין לי כוח לחפור על למה יש לי רק יס בחדר ואנחנו ממש לא עשירים או משהו ואמא שלי לא מכורת טלוויזיה היא פשוט "אוהבת תקשורת" והשיט אבל תכלס זה לא היה כזה משנה אם היה לנו רק יס... למרות שראיתי משהו ב-V.O.D לא מזמן אבל אני מאוד משתדלת לא לראות הוט
אוף לא חשוב... אהה יש לך אח\ות קטנ\ה? :) אני פשוט גרה רק עם אמא שלי... ואני מקליטה ביס MAX כל מה שבא לי לראות חח... אבל בהוט יש את ערוץ הבידור הישראלי שזה טוב וכמובן ה-V.O.D אבל אני מעדיפה יס.. לא חשוב בכ"ז חפרתי. אוף.

הדר 1992

New member
חח יש לי אחים קטנים...

שהם רואים ערוץ הילדים..וגמאני XDD[הפיג'מותת] ואחי הכי קטן בן 6 הוא רואה הופ חחחח ואבא רואה נשיונל ג'אוגרפיק ואני ואחותי רואות ערוץ האקשן ואני רואה ערוץ 24 וכול המשפחה רואים ערוץ 22 חחחחחחחח

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחחח :)

אני גם רואה לפעמים ערוץ הילדים אבל הפיג'מות זה לא כל כך מסודר שם... או שכן אבל אינלי כוח לבדוק [: ואבא שלי הוא גם לפעמים בבית שלנו אבל הוא לא ממש אוהב טלוויזיה (אצלו אין) אבל בכ"ז הוא רואה שידורים חוזרים של החיים זה לא הכל שיש אצלנו מוקלט וגם סרטים ביס ישראלי לפעמים כי הוא אוהב סרטים ישראליים מפעם... ואני רואה כרגע "רביעיית רן", "בטי", "סרוגים", "נקמת המחוננים", הרבה ניקלודיאון, והפיג'מות הייתי רוצה לראות את העונה הרביעית בצורה מסודרת על ידי "הקלט עונה של סדרה זו" (
) אבל לא הבנתי מתי יש וזה מעצבן אותי ><" חח

הדר 1992

New member
חח אני אומר לך את השעות:

יש בשעה 8 בבוקר אם אני לא טועה, בשעה 10 ועשרים בבוקר אם אני לא טועה ובשעה 2 בצהריים!! זה בטוח כי אני כל יום רואה בצהריים חחח אני קמה בשעה 1 בצהרייים XDD ואחים שלו רואים בבוקר חחח וישר אחרי השידור של הפרק בשעה 2 יש את הקליפ של הפיג'מות באיכות מעולה ואני מתה לזההה =[ תנסי מאמי להקליט ואם יש לך אפשרות תעבירי למחשב :p

שירי116

New member
../images/Emo28.gifתודה רבה D:

אני לא יודעת אם אני יכולה להעביר את זה למחשב
נראלי שלא

הדר 1992

New member
חח סבבה

ובבקשה מאמי למשל היום[ראשון] היה את הפרק "התחתון" חחח אחד הפרקים איזה קורע זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאבל אני לא יודעת איך מעבירים למחשב

זה מאוד מסובך

יש לי בחדר גם הוט וגם יס.

תאמיני לי אם אני אגיד לך שלא חיברתי את הצממיר של יס לטלוויזיה מהרגע שיש לי הוט?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifיאפ../images/Emo13.gif

נו כי כל אחד וההעדפה שלו... ואני כשהפסקתי לראות הוט זה היה בבית הקודם אז באיזשהוא שלב ניתקתי את הממיר של הוט (או שכיביתי אותו לכל הזמן><) ובבית החדש פשוט התקינו לי רק את היס

למעלה