? אני מרגישה כל כך רע, מזמן לא הרגשתי ככה. וכרגיל הרגשה שלאף אחד לא אכפת. לבד..
F funky n New member 29/6/08 #1 ../images/Emo32.gif ? אני מרגישה כל כך רע, מזמן לא הרגשתי ככה. וכרגיל הרגשה שלאף אחד לא אכפת. לבד..
Y yaeli20 New member 29/6/08 #2 ../images/Emo24.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo24.gif מה קורה מותק?
F funky n New member 29/6/08 #5 סתם הרגשה רעה מנסה לצאת ולהתגבר על הבאסה ורק מציקים לי ומעצבנים אותי וגורמים לי עוד יותר לרצות למות. נמאס לי להיות בית,אין יל עם מי לצאת אפילו מהבית קצת. לא יודעת מה אני עושה פה כל כך הרבה זמן בלי רצון וסיבה לחיות..
סתם הרגשה רעה מנסה לצאת ולהתגבר על הבאסה ורק מציקים לי ומעצבנים אותי וגורמים לי עוד יותר לרצות למות. נמאס לי להיות בית,אין יל עם מי לצאת אפילו מהבית קצת. לא יודעת מה אני עושה פה כל כך הרבה זמן בלי רצון וסיבה לחיות..
א אביב פרסקי 1 New member 30/6/08 #8 רוצה שאני ואת נהרגן מפגש קטן?? גם בישבילי, כי גם אני רוצה להתאורר?
F funky n New member 1/7/08 #13 ../images/Emo3.gif השבוע לא ייצא,יש כמה דברים שאני צריכה לעזור לאחותי לחתונה לא שיש לי ממש כוח וביום חמישי קבעתם כבר מפגשון , ואני מקווה שאני אוכל לבוא.. אז לקראת שבוע הבא נדבר
../images/Emo3.gif השבוע לא ייצא,יש כמה דברים שאני צריכה לעזור לאחותי לחתונה לא שיש לי ממש כוח וביום חמישי קבעתם כבר מפגשון , ואני מקווה שאני אוכל לבוא.. אז לקראת שבוע הבא נדבר
M morib17 New member 29/6/08 #3 חיבוק../images/Emo24.gif אם זה מנחם אותך אז ההרגשה של הלבד,אצלי היא כבר קבועה.. שולחת לך מחזק!!
M MeWithoutU New member 29/6/08 #4 סטלה........ גם לי לפעמים זה קורה...ההרגשה המגעילה הזאת...שרע לי ולאף אחד אכפת. יהיה בסדר...............שכחת שאת La Reina Del Mundo? ...... תני לבאסה - כאפה מואהההההההההההההההההההההההההההההההה אוהבת.........
סטלה........ גם לי לפעמים זה קורה...ההרגשה המגעילה הזאת...שרע לי ולאף אחד אכפת. יהיה בסדר...............שכחת שאת La Reina Del Mundo? ...... תני לבאסה - כאפה מואהההההההההההההההההההההההההההההההה אוהבת.........
F funky n New member 1/7/08 #12 ../images/Emo6.gif מכובדת פחח..ממש מלכת אנגליה ../images/Emo6.gif ואין לי שפם,ואני לא בלונדינית ואין לי משקפיים ואני לא מרובעת
../images/Emo6.gif מכובדת פחח..ממש מלכת אנגליה ../images/Emo6.gif ואין לי שפם,ואני לא בלונדינית ואין לי משקפיים ואני לא מרובעת