BrokenRainbow

New member
יס ההומואיםםםם ../images/Emo69.gif

עד שיש ערוצים טובים כמו MTV בייס [שכבר הורידו והחליפו בערוץ MTV ערסים
] וMTV2 עם מוזיקה נורמלית חייבים להוריד אותם!
וגם עד שיש לי את החבילה מוזיקה.. מה יישאר מכל החבילה הזאת בסוף? XD יס קקות :< וNBA מזכיר לי את זה שהיום עשינו את ההגשה בע"פ של הNBA שלנו מול כל הכיתה והיה כ"כ גרוע ;_;

BrokenRainbow

New member
כן

והם טוענים שאין לזה הרבה צופים ושיעלו ערוצים יותר טובים בלה בלה בלה וזה הכי בולשיט כי יש לMTV2 מלא צופים. באמת אבל. נגיד את MCM TOP מורידים גם אבל בצדק כי לזה באמת אין צופים זה סתם ערוץ של צרפתים
הגיוני שהמיינסטרים ישתלט על הכל אבל למה אי אפשר להשאיר לאנשים שפויים ולא נגררים משהו להנות ממנו? =\ גם ככה המיינסטרים השתלט על הכל.. בידור תקשורת מוזיקה אפילו מזון לאללה חרא.

כן ובקשה ענקית מכל הפורום../images/Emo223.gif

תחתמו על העצומה הזאת אנחנו ממש מקווים שהיא תעזור

BrokenRainbow

New member
חתמתי על שתי העצומות..

וכווולם כולם גם לחתום! גם אם אתם לא אוהבים את MTV2 תחתמו בשביל מי שכן תודה

Bedussey

New member
כן...!!!../images/Emo46.gif

עד שיש לי את הערוץ!... זה הערוץ היחיד שאני רואה בטלויזיה

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

בסיאטל לא תמצאו היום חולצות פלאנל ולא את קורט קוביין, אבל בכל מקרה אתם מוזמנים לפורום גראנג' http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=499
סיפורי התנ"ך מציתים את דמיונכם במהלך השיעור? רוצים לדעת עליהם יותר ממה שהמורה מספרת? מצטרפים עכשיו לפורום נוער שוחר תנ"ך http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=2043

LosingMyself

New member
אעאעאעאע!! התקבלתי למשלחת של גרמניה :))))

יואו, כמה ציתי להתקבל. אני כ"כ מחכה כבר לגיבושים ולראות את כל האנשים שאני אטוס איתם , לפאקינג שבועיים שלמים- מחוץ לבית, בחופש, במחנה קיץ, עם מלא אנשים חדשים . למרות שאני בד"כ לא מתחברת מהר לאנשים..... אינוואי, אני במשלחת <!!!>

NoAmItA ChAn

New member
יווווווווווווווווו

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךך @#^<?@#^@#<$^<@#<?%@#<?%<@#$<^@#$%<@#$5ץ@#?<%@#<?%<# תהני ;______________;!!

יואווו כל כך כיף לךך! *-* D::: ../images/Emo60.gif

תהנייייי
ותכירי כמה שיותר אנשים
חח סתם P::

למעלה