DontWakeMeUp

New member
על אחריותך ../images/Emo6.gif

http://www.stuffmagazine.com/starlets/all_starlets_profiles.aspx?id=15676&ind=3 ואת מכירה את זה שאת רואה מישהו ופשוט שונאת אותו?! אז זאת היא. לא קשור לריאן עכשיו פשוט בא לי להקיא ממנה. היא כוסית והכל אבל בעעעע!!!! ועכשיו כן קשור לריאן, טוב לו שיהיה איתה הרי הוא לא באמת מקשיב למעריצים שלו ששונאים אותה.

אמא'לה.

למה היא מתנהגת כמו זונה? X.X אגב, שמתם לב שכתוב שהיא פנויה? *רמיזות*

3has3

New member
../images/Emo153.gif באמת? XD

והיא מתנהגת כמו זונה כי היא מבצעת את עבודה כמו שצריך

3has3

New member
../images/Emo153.gif למה היא מופיעה באתר של פליי בוי? XD

הוו, הוו, הפרה הפכה את ריאן לקאובוי בשביל שהוא יתפוס אותה חיחי.

Tmz

New member
XDDD ahaha, my new idol

גם אני שנאתי אותה בהתחלה, אבל אז הבנתי שאין על מה. אם ריאן מוצא בה משהו כנראה שיש משהו כזה, והם ביחד כבר כל כך הרבה זמן, צריכה להיות לזה סיבה. אם הוא ייפרד ממנה רק בגלל שהמעריצים שלו לא אוהבים אותה אני אהיה מאוכזבת ממנו.

DontWakeMeUp

New member
הוא לא יעשה את זה. יש לו כמה ערכים.

אני חושבת D: כפרעליו#%$% ואני לא שונאת אותה בגלל שהיא עם ריאן. אני שונאת אותה בגלל מה שהיא!

Tmz

New member
כפרעליו. אין ספק.

אף פעם לא הבנתי "מה היא" בעיני אנשים שמאוד מאוד לא אוהבים אותה. זה נראה לי סתם לא צודק לשפוט אנשים שאני לא מכירה. XDDDDDD כרגע שמתי לב לחתימה שלך. ריאן משקר. הוא תמיד היה ילדה קטנה בת טיפשעשרה.

איך את יודעת? אולי הוא משלם לה!

אולי היא עושה לו הנחה בגלל שהוא מפורסם.. חוצמזה, הוא כנראה עדיין לא ראה עאד כמה היא סתומה, לא נורא.. שיקח את הזמן.

אז ככה:

Brendon says: Thank you mom and dad and the Urie-Sanft-Allred-Tuker fam for love and support. Shane Valdes(z) and Regs , Shane and Vicki , Dylan the master dog , Nacho and Maria , JJ , Gavin and the Maloofs , Tommy Cohen , that green gentelman , HeartthRob , and anyone else how was an inspiration or muse in the process, thank you. Ryan thanks: My band , my loving family , Juiliette Caroline and Andy Jordn , mom and dad. Monkey for sorting me out and being amazing , beautiful and understanding of my impossible nature. Hobo for all the love , allof my friends at home. Corey Cata... Bla Bla Bla.. Jon says thank you to: my beautiful mother and father [ Bekichur : The Walker's family [OH]]. Cassie for being more than perfect , Your perents are amazing too [XDDD] , My two brothers Bill and Mike. Bla Bla Bla... My friends & Family Bla Bla Bla.. Thank you. Spencer would like to thanks: My mom , my dad , my sisters.. Haley [W!TF] for being my best friend and the love of my life.. [OH!] Bla Bla Bla... The End.

אני לא אוהבת ולא שונאת אותה. ../images/Emo101.gif

אני בקושי יודעת איך היא נראית

למעלה