LudaGirl

New member
../images/Emo32.gif

דברים טובים לאמצע שבוע.. ספרו מה קורה.. אה, אגב, אני בחופש בפסח איזה כיף! וחידשתי היום את המנוי לחד"כ.. ממש כיף :)

Shiri from the block

Active member
בעע פיטרו אותי מהעבודה אתמול../images/Emo122.gif עכשיו ללכת לחפש שוב עבודה חדשה.. באסה. טוב, נקווה שהכל לטובה ואני אמצא עבודה יותר מעניינת. גם ככה השתעממתי שם וזה עבודה חסרת תכלית. וזהו.../images/Emo13.gif

Shiri from the block

Active member
כן! ממש ככה! מאתמול להיום. אבל בדקתי בחוזה ולא כתוב על זה משו ספציפי.. כאילו, הם יכולים לעשות את זה. הקטע הוא, כשאני באתי לעבודה החלפתי מישי שהייתה בחופשת לידה מוארכת. (יותר משלושה חודשים), ופתאום אתמול פיטרו אותי כשבדיוק היום היא חוזרת לעבודה. המנהל אמר לי שהוא פיטר אותי עקב קיצוצים של החברה וזה, אבל לדעתי הוא סתם שיקר.. לדעתי הוא רצה אותי לעבוד רק בשביל להחליף אותה וזהו. ../images/Emo4.gif

Shiri from the block

Active member
אממ לא בטוחה מה שכן, עבדתי שם רק חודשיים אז לפי מה שהבנתי שבגלל תקופה כזאת קצרה אין חוק מסויים לגבי הודעה מראש.. חוץ מזה, המנהל שלי טען שזה היה החלטה של רגע עקב הקיצוצים..

1DeadEnd

New member
=\ צריך להיות כתוב משהו על זה בזכויות עובדים.

בכל מקרה.. את יכולה לקרוא כאן ולחפש לך את הנתונים שמתאימים לך בנוגע לפיטורים http://www.ovdin.co.il/prerogative_worker.php מקווה שתסתדרי עם עבודה חדשה

Shiri from the block

Active member
תודה! לא ראיתי שרשום משו מיוחד לגבי זה, לא נורא עזבי.. כנראה הכל לטובה../images/Emo13.gif

LudaGirl

New member
אוי איזה סרט

עכשיו שוב לחפש עבודה.. שנאתי את זה..

1DeadEnd

New member
עומס מטורף=[

מבחנים כל יומיים (כןכן אנשים עדיין בתיכון פה..), משחקים בין לבין.. וכמובן! הייתי טיפשה, הורדתי למשך כמה דקות של משחק את התומך קרסול ונקעתי אותו שוב.. מה הסיכוי?! עדיין מחכה לטיפה של מנוחה.. המשך שבוע מקסים לכולן

LudaGirl

New member
אל תדאגי

הלחץ עובר.. ואז שוכחים אותו. תרגישי טוב עם הקרסול, אולי כדאי שתנוחי קצת ותתני לעצמך זמן להחלים.

1DeadEnd

New member
נקווה.. ותודה../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני ממשיכה לשחק .. כבר ביום ראשון יש לי משחק חשובחשוב! מקווה שננצח

umm...

סופ"ש אצל אמא :> שיעמום טוטאלי מחר מבחן בתנ"ל יום שישי בספרות יום שני במדע וטכנולוגיה ויום שלישי-רביעי טיול שנתי לכו תבינו >>

Shiri from the block

Active member
יאי התקשרו היום מחברת כוח אדם../images/Emo9.gif סתם לקחו ממני פרטים בנתיים../images/Emo13.gif

למעלה