!!אל תגזימי! אני ממש ממש ממש לא מושלמת אין אנשים מושלמים יש לי המון פאקים חח אבל תודה:)
ז זוהרוש15 New member 25/3/08 #96 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif!!אל תגזימי! אני ממש ממש ממש לא מושלמת אין אנשים מושלמים יש לי המון פאקים חח אבל תודה
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif!!אל תגזימי! אני ממש ממש ממש לא מושלמת אין אנשים מושלמים יש לי המון פאקים חח אבל תודה
ז זוהרוש15 New member 25/3/08 #97 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני לא אבל תודה../images/Emo13.gif
ז זוהרוש15 New member 26/3/08 #122 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני אזכור להגיע לבאר שבע עם עוגה
ד דורה החופרת New member 26/3/08 #132 וואי איזה יפה!!! אני צריכה למצוא דרך לשים פה את העוגת בובספוג שלי! נפתח קונדיטוריה ביחד, נראה לי נעשה מזה מיליונים!
וואי איזה יפה!!! אני צריכה למצוא דרך לשים פה את העוגת בובספוג שלי! נפתח קונדיטוריה ביחד, נראה לי נעשה מזה מיליונים!
ז זוהרוש15 New member 27/3/08 #139 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח כן! ואני באמת רוצה לראות את העוגת בובספוג!! אמרת לי מזמן שהכנת..
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח כן! ואני באמת רוצה לראות את העוגת בובספוג!! אמרת לי מזמן שהכנת..
ד דורה החופרת New member 27/3/08 #140 כן אבל יש לי רק תמונה בפלאפון... בתדודה שלי צילמה אותה עם מצלמה רגילה, אבל אני כל הזמן שוכחת להגיד לה על זה חחח
כן אבל יש לי רק תמונה בפלאפון... בתדודה שלי צילמה אותה עם מצלמה רגילה, אבל אני כל הזמן שוכחת להגיד לה על זה חחח
S shilgiah New member 25/3/08 #82 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהן הולכות לעשות החלקה על הקרח.. גם אני רוצההההההההההה
ז זוהרוש15 New member 25/3/08 #84 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמי? ולמה את לא הולכת?../images/Emo10.gif
S shilgiah New member 26/3/08 #120 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהשכבה. לא הולכת כי הן בטיול ואני +ואני לאאאאאאאא כוסאמאשלבלה
ש שלומיתת New member 25/3/08 #99 כמה כיף לי שבכל התמונות של פורים יצאתי זוועה אז רק בשביל הפן- תמונה מפורים [שימו לב ללק התותחי ולבגדים המכוערים ברמה הבלתי חוקית. בנוסף יש גם עגילים ורודים ענקיים שבגלל הצנזור היפה לא רואים אותן,אבל לא נורא]
כמה כיף לי שבכל התמונות של פורים יצאתי זוועה אז רק בשביל הפן- תמונה מפורים [שימו לב ללק התותחי ולבגדים המכוערים ברמה הבלתי חוקית. בנוסף יש גם עגילים ורודים ענקיים שבגלל הצנזור היפה לא רואים אותן,אבל לא נורא]