יש דברים שבחיים לא תבינו.
ר רונקיפליצית New member 24/3/08 #2 ../images/Emo204.gifואוואואוואואוואאא ../images/Emo99.gif חזרתי מירושלים עם חברות, היה מדהים ברמות! בהתחלה דיי נלחצנו כי אמרו שיש היום התרעות מטורפות לפיגוע והיינו פרנואידיות למדיי מכל סירנה קטנה, אבל ב"ה הכל עבר בשלום. היה לי יום כייפי לאאלה ועכשיו אני גמורה מעייפות, לילה דבש. מאיצ'ו דברי איתי מחר..
../images/Emo204.gifואוואואוואואוואאא ../images/Emo99.gif חזרתי מירושלים עם חברות, היה מדהים ברמות! בהתחלה דיי נלחצנו כי אמרו שיש היום התרעות מטורפות לפיגוע והיינו פרנואידיות למדיי מכל סירנה קטנה, אבל ב"ה הכל עבר בשלום. היה לי יום כייפי לאאלה ועכשיו אני גמורה מעייפות, לילה דבש. מאיצ'ו דברי איתי מחר..
ר רונקיפליצית New member 24/3/08 #3 ../images/Emo204.gifאה והיום יום חשוב מאוד!!! היום לפני 46 שנה ריטה שלי נולדה אאלה עוד שבועיים להופעהה.%^@*^$% וחם לי!
../images/Emo204.gifאה והיום יום חשוב מאוד!!! היום לפני 46 שנה ריטה שלי נולדה אאלה עוד שבועיים להופעהה.%^@*^$% וחם לי!
ר רונקיפליצית New member 24/3/08 #10 ../images/Emo204.gifתמסרי לו מזלטוב ממני! ../images/Emo24.gif איזה תקופה של ימי הולדת זה. לכולם יש עכשיו!
../images/Emo204.gifתמסרי לו מזלטוב ממני! ../images/Emo24.gif איזה תקופה של ימי הולדת זה. לכולם יש עכשיו!
ז זוהרוש15 New member 24/3/08 #19 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifנכוןןןןןןן../images/Emo45.gif!
ז זוהרוש15 New member 24/3/08 #6 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיום מושללללםםם למרות שהוא לא היה היום אבל היו אחרים שהחליפו אותו
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיום מושללללםםם למרות שהוא לא היה היום אבל היו אחרים שהחליפו אותו
S shilgiah New member 24/3/08 #7 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחםםםםם ליייייי../images/Emo178.gif מה זה הגועל נפש הזה?! אבל מה'כפת לי.. אני אוהבת את איך שאני נראת היום חחח הקיץ עושה לי טוב?!
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחםםםםם ליייייי../images/Emo178.gif מה זה הגועל נפש הזה?! אבל מה'כפת לי.. אני אוהבת את איך שאני נראת היום חחח הקיץ עושה לי טוב?!
ז זוהרוש15 New member 24/3/08 #9 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכן../images/Emo45.gifאבל לא רק לך חח לכולם אני חושבת השיער נראה הברה יותר טוב הוא הרבה יותר מסתדר.. בגלל הלחות וזה אבל בואי תעלם מהעובדה שיש לי פן עכשיו אבל בלי שום קשר כבר כמה ימים (בלי פן) שהשיער שלי ממש יפה
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכן../images/Emo45.gifאבל לא רק לך חח לכולם אני חושבת השיער נראה הברה יותר טוב הוא הרבה יותר מסתדר.. בגלל הלחות וזה אבל בואי תעלם מהעובדה שיש לי פן עכשיו אבל בלי שום קשר כבר כמה ימים (בלי פן) שהשיער שלי ממש יפה
S shilgiah New member 24/3/08 #14 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאז סבבה..../images/Emo13.gif העיקר השיער! חחחח הוא נראה ארוך יותר.. לפחות משהו טוב בחום הדוחה הזה...
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאז סבבה..../images/Emo13.gif העיקר השיער! חחחח הוא נראה ארוך יותר.. לפחות משהו טוב בחום הדוחה הזה...
מ מ א י ה 9 0 New member 24/3/08 #12 יאללה האוויר עומד!!1 או שיש רוח חמה חנוק לאללה, אני בקושי נושמת \= יאללה אני הולכת ללמוד למועד ב' אה ורונקיייי הבראוניז בסוף לא נשרף! הוא יצא סוווווווף!! אחרי כמעט שנתייםםםם||: שלא הכנתי! חחח אנשים התגעגעו
יאללה האוויר עומד!!1 או שיש רוח חמה חנוק לאללה, אני בקושי נושמת \= יאללה אני הולכת ללמוד למועד ב' אה ורונקיייי הבראוניז בסוף לא נשרף! הוא יצא סוווווווף!! אחרי כמעט שנתייםםםם||: שלא הכנתי! חחח אנשים התגעגעו
ר רונקיפליצית New member 24/3/08 #13 ../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo178.gifשונאת את זה!!! חח העיקר שיצא טוב בסוף.. בהצלחה מאמי שלי
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo178.gifשונאת את זה!!! חח העיקר שיצא טוב בסוף.. בהצלחה מאמי שלי