רציתי לבקש ... ../images/Emo24.gif

היי , סופסוף העליתי את הקליפ לשיר "עכשיו זה אמיתי!" כאן בפליקס. http://www.flix.co.il/tapuz/user/carmitmarom הקליפ ישוחרר רשמית רק אחרי פסח-כך גם הסינגל ... מסתבר שככה זה בתקופה שלפני חג הפסח, הרדיו והתקשורת "פקוקים" עקב מבול אלבומים וסינגלים של האמנים ה"גדולים" (עם חלקם דווקא אני חייה בשלום). בכל אופן, ממש חשוב לי שתתנו הצצה בקליפ, ביים וערך אותו ברק סתיו שאני ממש "מחזיקה" ממנו וממליצה בחום למי מכם שמעוניין להפיק קליפ. תגובות (רצוי מפרגנות) יתקבלו בברכה ובחיוך :) נתראה ב 23 לאפריל מועדון הלבונטין 7 תל-אביב הופעת הרמת כוסית לרגל יציאת האלבום (להשיג בהופעות בלבד) כרמית.

shahar1989

New member
../images/Emo32.gif

יש לי בת דודה בת 3, קטנה חמודה כזאת.. ויש לה שמיכת פלאים שהיא מוציאה משם כל מיני דברים דמיוניים.. אז אתמול משום מה היא כל הזמן הוציאה משם עוף, עוף בדבש, מרק עוף, עוף בתנור, עוף על האש, מסטיק עוף... הרבה עוף. בכל מקררררה, כל שאלה, בקשה, או כל דבר אחר שיש לכם להגיד שלא קשור לשום מקום [כמו הסיפור הלא יעיל בכלל שכתבתי למעלה
] לכאן. שבוע טוב נשמוווות
OFF ראשון שלי כמנהלת, כבוד!!

האגוש

New member
../images/Emo6.gif הרגת עם העוף!!

ו-
אוף ראשון, מזל"טטטטטטטטטטטטט

../images/Emo126.gifרק שתדעו../images/Emo124.gif

שחר הינה בננה רקובה שמרוחה על הכביש, ולא סתם, זה כבר ככה 40 שנה!
שמישהו יעזור לה!!!!!!

shahar1989

New member
מודה באשמה../images/Emo122.gif מודה.../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo94.gif

shahar1989

New member
כרמית../images/Emo9.gif

כבר אמרתי לך בהצלחה, אבל שוב אף פעם לא יזיק, בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה! קליפ מקסים! שוב, בהצלחה

למעלה