רק אני לא הרגשתי? ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

היה לנו שיעור ספורט ועשינו גלגלונים וזה..
וכל זה היה בזמן רעידת אדמה!

BrokenRainbow

New member
גמאני הרגשתי ../images/Emo6.gif

וחשבתי שאח שלי מנדנד לי את הכסא, וכשראיתי שזה לא הוא חשבתי שיש לי סחרחורת מטורפת עד שאח שלי צעק לי מהמטבח שיש רעידת אדמה, ואז התחלנו ללכת בבית כשהוא רעד וכשהסתכלנו החוצה הכל היה כזה על רטט מצחיק כזה

זה היה כל כך מפחיד ../images/Emo7.gif ../images/Emo101.gif

אני ועוד 3 חברות שלי הלכנו ישר אחרי ביה"ס ל"משביר לצרכן" לקנות כל מיני דברים ובדיוק כשחברה שלי בחרה איזה שרשרת אנחנו קולטות את כל הקומה השנייה זזה מעלינו ואנחנו היינו בקומה הראשונה. לא ידענו מה לעשות ועמדנו כמו מטומטמות ואחת מהחברות שלי צרחה כמו מטורפת וחברה שלי בכלל רצה מחוץ למשביר ואז ראינו את כל האנשים רצים החוצה אז דפקנו ספרינט החוצה והתיקים והפלאפונים עפו לנו בדרך אבל לא היה אכפת לנו.. זה ממש מפחיד
אחרי שנרגענו חזרנו לקחת את הדברים שלנו והתקשרנו להורים שלנו שלא יידאגו וחזרנו הבייתה מהר כי פחדנו שתהיה עוד רעידת אדמה ונהיה לבד. הרעידת אדמה הייתה בעוצמה של 5.3
אמאלה

BrokenRainbow

New member
זה לא היה כזה מורגש ../images/Emo12.gif

וגם בקרית שמונה הרגישו את זה? חשבתי שזה הגיע רק עד נהריה... :-*

HandsStainedRed

New member
זה הגיע מלבנון.|לין-זי|../images/Emo198.gif

אז בצפון הרגישו אתזה הכי חזק.
|מרגישהחכמהבגללשקראתיבואיינט|

../images/Emo45.gif ../images/Emo101.gif

גם הרעידת אדמה שהייתה ביום שני בלילה הייתה מורגשת אצלנו אבל אני לא הרגשתי אותה כי ישנתי אבל אחיות שלי היו ערות ואז הן צרחו והעירו אותי >.> והיום זה היה ממש אבל ממש מורגש

הלוווווווו~!~ פוואנטה! ><"

בסדר הייתה רעידת אדמה לבנונית וואט אווארררררררררר אבל הקומונה זה הפואנטההה שיו איזה בורות! חח סתם P: 33> הכל מאהבה.. אבל בנאדם[ים] יש פה להקה בתחילת דרכה שרק רוצה יחס ותהילה רק רוצה ששמה יתנוסס ברחבי הארץ שאנשים יכירו בה כלהקה נחמדה.. לא יותר מזה ~רגש רגש, ~ ;;;;;;;;;;;; אז.. תכנסו נכון? *עיניים נוצצות*

WastedLife

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo41.gif../images/Emo203.gifכנסו לפה מהר!!

וואי אני לא מאמינה ששכחתי לפתוח את הפינה של "משחק התמונות"! כנראה בגלל המבחן השכבתי הגדול שהיה לי בהיסטוריה..
טוב אז בקיצור אני ממש מצטערת ששכחתי...
והמנצחת, שכמה בנות פה כבר היו בטוחות שהיא תנצח
, היא:~תופיםםםםםםםםםם~ פז FOBit!!!!
במיוחד בזכות התמונות של ג'ו ואנדי!
את מוזמנת לפתוח את הפינה ביום רביעי הזה{אם יהיה לך זמן}, כל הכבוד ותהני!

FOBit

New member
יייייייייייאש D::../images/Emo110.gif

אני אפתח ביום רביעי. D:: ותודה

HandsStainedRed

New member
יייייייייייררררררררררררדדדדדדדדדדדןןןןןןןן!!!

אני מקווה שאת נהנת עם הצמיד שלי >: שמרי עליו!!!!!!11 ביי -3>-

חיחי מאוד נהנית!! |גבגבות| ../images/Emo60.gif

אהה הוא סקסי כל כך! *-* ואני שומרת עליו טוב טוב.. אל תדאגי.. את תקבלי אותו.. מתישהוא.. כי לא יצא לי לדבר עם שארון היום והייתי אמורה להביא לה אותו היום
ותודהההה!!!

למעלה