זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמשעמם פה../images/Emo10.gif

לאן נעלמו הימים של ההצפות?

אולי

תחשבו על דברים כאלה שקשורים לסינרגיה ושאפשר לעשות, גם בתקופת הפגרה. כמו שרשור חדש של איך הכרתם את סינרגיה?. יש אחד בטאגליינס, והוא ישן. רק אור מוכרת משם
ובלי קשר, יש משהו שנקרא אירועים בסרגל הכחול העליון. אז אולי שם נרשום ימי הולדת של כולם, הופעות כשיהיו, אירוחים בטלוויזיה ודברים כאלה.

היו ימים.... חחח

האמת שיצא לי לחשוב על זה היום... באמת לאן נעלמו.... מבאס קצת הייתי אומרת... יש פה מישו עכשיו בכלל?

כנ"ל חחח חיים משבת לשבת

אני מנסה להתרגל פה לכל המחשב הזה חחח הוא מעודכן מידי בשבילי וקררררררררררר לי ממש! נמאס לי לרעוד כמו איזה פלאפון על רטט כל השבוע! חח שיתחמם טיפה רבאק! מה חדש?

!@$ כן גם לי קר לאללה

אבל הדלקתי פה איזשהו תנור, אז דיי מתחמם פה
אין חדש, החיים שלי דיי משעממים כרגע איך אצלך?

כן גמני הדלקתי רדיאטור וזה..

אבל לוקח לו כמה דקות עד שהוא מתחמם ומחמם.. אמ.. האמת שגם אצלי.. כל השבוע עובדת, ומחכה שיגיע שבת כדי לראות עוד אנשים שהם לא אמאבאחות[ואחיינית חח] חחח כי כולם בצבא וזה מבאס.. אבל בקטנה וואי השבוע ראיתי מישי ממש דומה לך! ולרגע חשבתי שזאת את אבל אז חשבתי שזה ממש לא הגיוני שאת תעלי על אוטובוס של כפרסבא-רעננה-הרצליה בשעה 8 בבוקר חח

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

את צודקת! אני בחיים לא אעשה את זה מרצון למה את עשית את זה?:| ואיזה אוטובוס זה היה, 501/29?[כן, זו שאלה טיפשית..אבל משעמם לי כמו שאמרתי מקודם!] ואיפה את עובדת?

29 הארור

ו... רק אלוהים יודע למה לעזאזל אני נוסעת כל בוקר להרצליה חחח אני עובדת עם אמא של חברה שלי במדיקל סנטר [בי"ח בהרצליה], מעבירים איזשהו ארכיון אז אני צריכה לארוז להם בארגזים את כל התיקים הרפואיים וכל מיני שטויות.. אבל עוד שבוע וחצי אני מסיימת שם ואז אני הולכת לעבוד בצהרון חחח לעזור לילדים להכין שיעורי בית חח

גמני שונאת!../images/Emo122.gif

כל יום כבר חודש ומשו- שעה וחצי הלוך ושעה וחצי חזור [וזה במקרה שאין פקקים] אני כבר מכירה את כל הנוסעים הקבועים כבר הנהגים שואלים מה שלומי חחח משו משו!
צריך להרוג את הקו הזה! חחח ו.. דווקא אני מסתדרת עם ילדים [כל עוד הם לא מופרעים שזורקים כיסאות וזה..]

למעלה