../images/Emo183.gifאמ..

תאמת גם הפעולה שלנו היום לא היתה משהו. באו 8 חניכים. לא עקרוני עכשיו
נמ. יש לי קובץ כזה של כל מיני משחקי הכרות, לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת, אבל אני אצרף בכל מקרה [התעלמי מכל מה שלא קשור שם..] אני אנסה לחפש עוד משהו שימושי..

תודה! ../images/Emo24.gif

בעיקרון חשבנו שהיכרות זה פחות העניין כי זו פעולת הדגמה, וצריך יותר למשוך את החניכים ושהם יביאו חברים שלהם מאשר שאנחנו נכיר אותם בינתיים, אבל אולי אני אמצא שם משהו. ^^

../images/Emo183.gifמה אתם רוצים להעביר בפעולה הזאת?

כי רוב ההפעלות שיש לי קשורות לשל"ח וכאלה ><'' אבל אפשר לחשוב על משהו.

נמנמ...

אנחנו רוצים להעביר שמד"צים זה מגניב וכיף ושווה להצטרף במקום להשתעממם בבית כמו בטטות. חשבנו על זה שהמד"צים בניגוד לצופים למשל זה חופשי יותר - אין מדים ומסדרים וזה בחינם, ובמבשרת ספציפית זה קטן ואישי כזה. אמרנו את כל זה כשעברנו בכיתות בעיקרון ואני מניחה שנגיד את זה שוב בסוף פעולת ההדגמה. אני פשוט לא יודעת איך אפשר למשוך את הילדים לבוא. =\ ילדים טיפשים.

../images/Emo183.gifוואו. אנחנו כ"כ באותה בעיה ../images/Emo122.gif

אני אחשוב על זה. אנחנ גם צריכים פעולה חדשה לגיוסים... רק שלנו אין שיעור שלם

Ice Queen 7

New member
ב../images/Emo32.gif מותר להתלהב מדברים לא קשורים, נכון?../images/Emo9.gif

מחר יהיה פה פסנתר!!!!!! ^________^ סוף סוף D:

Ice Queen 7

New member
עוד בקשר לניסויים בבעלי חיים

עצומות לא תמיד מספיקות- קראתי באתר הזה- http://www.isav.org.il היום והדרכים העיקריות שבהן אפשר לתרום לאגודה הן בכסף ובמקומות פנויים לעריכת כנסים ופגישות שלהם. ככה שלפי מה שכתוב שם אין לי (ולרוב הפורום, אני מניחה, אם רובכם עוד לומד בבי"ס) שום דרך לתרום ולעזור! שלחתי להם מייל עם בקשה שיסבירו לי על דרכים אחרות שבהן אפשר לתרום, ובקרוב ישלחו לי בדואר פלאיירים ועצומות כדי לחלק באיזור שלי ולהחתים, וגם מכתב שאותו אפשר להראות לאחד מהאחראים בבית הספר וככה לארגן הרצאה (בחינם) בנושא הזה. אני כותבת את זה פה כדי שגם אתם תעשו את זה ושתדעו שגם אם אין לכם אפשרות לתרום כסף או מספיק זמן פנוי לפגישות והפגנות- תוכלו לעזור בדרך הזאת, זה נשמע כמו משהו קטן אבל יכול לתרום הרבה. כתובת המייל שבה אפשר לבקש פלאיירים ועצומות: [email protected] אני מצרפת להודעה גם את קובץ הוורד שהם שלחו לי, המכתב עם ההסבר על ההרצאות שהם מעבירים בבתי ספר.

יום הולדתואומס! D::: ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

תואומס (
) בן 31 היום! ^________^ ~מזילה דמעה של אושר~

למעלה