yaelula94

New member
אז...

בשעה טובה ומוצלחת נגמרה השביתה. מי היה היום בבית ספר? איך היה? מה היה? ומתי ידעתם שנגמרה השביתה? האא אני עדיין בשוק!!#$%!#$%!$#

SoulDancer

New member
../images/Emo7.gif

כלכך חבל לי שזה נמשך כל כך הרבה זמןןןןןן עכשיו אולי אני לא אצא לקורס העשרה!!!
[הולכים להביא אותנו כל יום כל היום.. זבל=/ ]

sapppppp

New member
ממ.. דווקא בסדר לי עם זה=]

היה אחלה בחלה בבצפר, בקושי למדנו וראיתי אנשים שהשביתה לא אפשרה לי לראות (אמח.. נילי, תביני לבד...אחמ..). והיה אחלה, דווקא נהנהתי..

לאאאאאאאאאאאא=[

מי היה היום בבית ספר?אני=\\ איך היה?מבאסססססססססססס=\\אני רוצה שביתה והחסרי מוח האלה חתמו על "שקט תעשייתי" עד סוף 2009=\ מה היה?לימודים[?] ומתי ידעתם שנגמרה השביתה?היום בבוקר=\\כי הם רק חתמו בבוקר=\\ שתיהיה שוב שביתה=[

noamsheron

New member
טובה ומוצלחת? נה...

מי היה היום בבית ספר? אני... ורוב תלמידי ישראל נראלי איך היה? כיףףףףף. מה היה?שעתיים חברה על הבוקר, ואח"כ שלוש שעות חופשיות והביתה
ז"א, סיימתי ב10
פשוט נשארתי בשביל לעשות עבודה חחח..
ומתי ידעתם שנגמרה השביתה? אתמול בלילה-היום בבוקר שמעו, אני חושבת שההסכם שהם חתמו עליו, הוא לא ממש מציאה. כל העניינים האלה יתחילו לזוז רק עוד כמה שנים, וגם הקטע של להוריד את כמות התלמידים בכיתות - זה יהיה תהליך של 5 שנים עכשיו, וזה פול זמן...
לכו תדעו כמה זמן עכשיו אנחנו נישאר כמו סרדינים בתוך קופסת שימורים
ולפי מה שאמרו לנו, כנראה שיורידו שבוע אחד מפסח, ואנחנו נצא לחופש הגדול כמו תלמידי יסודי - ב30.6. מה יהיה עם קורס העשרה
אסור לנו לתת שיבטלו אותו... זה המפעל הכי מעולה שיש
אנחנו חייבים לעשות עם זה משו... אבל אני מניחה שזה יתברר רק כשנתקרב קצת יותר לתאריך... קיצר חבר'ה, שתיהיה לכולנו חזרה קלה ונעימה ללימודים
תחשבו טוב
יהיה טוב
נעם

היה יום חביב.

כמה מצחיק שדווקא היום התבטלו לי שלוש שעות ראשונות- שדווקא במהלך כל השביתה, אותן כן למדתי..
(מת'). אבל היה יום קליל וחביב. חזרתי עכשיו.

מאיה888

New member
=(

מה קשור הלימודים האלו עכשיו?! ובול כמו חן..=/ וד"א, יבטלו את הקורס העשרה? כי הולכים לבטל את חופשת פסח לכולם...

לא ברור מה יעלה בגורל החופשה עדיין.

כנ"ל לגבי הקורס העשרה.. אולי יעשו איזה סופשבוע או משו?
אולי יעשו אותו בקיץ. (הבנתי שפעם הוא היה בקיץ).

yaelula94

New member
לפי מה שהמחנכת שלי אמרה..

זה תלוי בכל בית ספר מה הוא מחליט. זה גם תלוי באיזה שכבה אתה. נגיד,לנו, החמשושים יקצצו פחות כי אין לנו בגרויות השנה

L I L O C H

New member
לדעתי...

פשוט יעשו לנו את קורס נעשרה בפסח עצמו... הבנתי שיוצאים לחופש בליל הסדר... אז בקורס העשרה נאכל מצות...חחחחח וכן, פעם היה מחנה פסח וקורס העשרה בקיץ... כיאילו לא היה מחנה קיץ... [זה מה שאני הבנתי...] ויאאלה לימודים, אנשים תשמחו שזה ניגמר...ככה לא מפסידים יותר חומר...
ומי שלא ב-יב' הרוויח, ואלו שב-יב', אהמאניאהמ, ממש נידפקנו...הולך להיות לנו ממש קשה בבגרויות, לא התחלנו לעבוד עדיין על מסיבת סיום, טקס סיום וספר מחזור [מה שבד"כ עובדים עליו מהיום הראשון של הלימודים...], אלו שמתגייסים מוקדם בקושי יש להם חופש לפני... וקיצר עוד הרבה דברים מבאסים... והכי באסה, שאנחנו לא מרוויחים מזה כלום, כי כל ההסדרים [כמו יותר שעות וכיתות קטנות] יחולו רק בחמש השנים הקרובות, ולא מהשנה...
אבל לא נורא...=]] פוגשים כל יום את כל החברים [שלא במכבי, ששם גם ככה נמצאים בערך כל יום...]

assafein

New member
יישדגךעלגמהלשגדכ

מי היה היום בבית ספר? אני! איך היה? היה נחמד.. מה היה? חצי מהיום הייתי בפיזיוטרפיה, רבע מהיום חלונות וביטולים ורבע למדתי... ומתי ידעתם שנגמרה השביתה? כשאמא באה להעיר אותי בבוקר..

למעלה