שלום חבריי .. ../images/Emo7.gif ../images/Emo41.gif

מחר בבוקר אנוכי נוסעת לצפון לסופשבוע לאיזה צימר באמצע שומקום, אז אני לא אהיה ליד המחשב.. אני רואה את עצמי כמו ברקוויאם לחלום מקיאה ויורדת לזנות כדי למצוא מחשב, זאת ממש התמכרות כבר.. קיצ, אני לא אהיה פה, ואני אתגעגע אליכם.. אז אז... ביי
אבל לכל מקה אני בטלפון, בבקשה, תתקשרו, בבקשו (בבקשה...) פליז...

LoveYourHate

New member
אל תדאגי שקט ממני לא יהיה לך

אני גם נעלמת לי,לירושליים אז אני בטוחה שיצא לנו לדבר הרבה משעמום
אוהבת אותך בובה ותהני המון!

תהני!../images/Emo24.gif

זה קשה בלי מחשב, אבל אפשרי! אז תנצלי את הזמן, תהני כמה שאפשר ותחזרי אלינו במהרה (כי מה נעשה בלי מקור המידע העיקרי שלנו
)

adiiiXD

New member
שבוע? אני אתגעגע ....

את תהי חסרה פה , ובאשלון שנינה ..............
אין לי את המספר שלך ^*

its only ma

New member
תהני../images/Emo13.gif

[אם זה עדיין רלוונטי
] ואפשרי שבוע בלי מחשב...
שיהיה לך כיף כי צפון-זה כיף! D: ><

OOORRRRR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זוכרים אותי?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתת אני קצת נעלמתי בחודשים האחרונים
ואני רוצה לחסזור:) חחח תקבלו אותי שוב אחרי הנטישה שעשיתי פה D:? אהה ומי שלא זוכר אני אור בת 14 מחולון

מישהו יכול להסביר לי מזה ה../images/Emo207.gif הזה?! ../images/Emo5.gif

משהו כמו ניצול שירשור?! כי ממש אין לי מושג מזה ><

בדיוק

במקום לפתוח שרשור חדש בפורום על משהו לא ממש חשוב, מנצלשים שרשור קיים [תראי את החוקים של הפורום מה אפשר לנצלש ומה לא..] וככה לא מפוצצים את הפורום בספאם.

The Fantasy

New member
אוהבת אתכן נששששמות שלי../images/Emo23.gif

המ אז עדכון קצרצר: אני בבית הסופ"ש הזה [מאתמול, מחר אני חוזרת לבסיס] אחרי שבועיים מעייפים ביותר, וחוזרת לשבועיים אחרונים בבה"ד [בסיס הדרכה שבו אני נמצאת] ואחרי השבועיים האלו אני הולכת לשהות שבוע וחצי בבסיס שבו אני הולכת לשרת, ואז חוזרת ליומיים לבסיס שלי ומסיימת קורס
אם זה אמר משהו למישהו כאן אז מעולה
בכל מקרה, יש לכן מושג איפה אני הולכת לשרת? אז תקלטו את זה. א-י-ל-ת. אכן כן. מהקריות היישר לאילת. היה לי ממש קשה השבוע כשהודיעו לי את זה. הייתי בדיכאון ולא הפסקתי לבכות. [רציתי לשרת בארז, ליד עזה שם, ולא קיבלתי מה שרציתי]. אבל עכשיו אני די בסדר, מעכלת את הבשורה, ואני גם אהיה שם עם כמעט כל החברות הכי טובות שלי מהקורס, אז ככה שלפחות בזה לא נדפקתי. בכל מקרה, סורי על החפירה, פשוט הרבה זמן לא חפרתי ככה בפורומים
אוהבת כל אחת ואחת מכן המוןןןןןןןן, גם את החדשות שאני לא מכירה
ותמשיכו עם המאמצים המדהימים שלכם להביא אותם לארץ, מצטערת שאני לא חלק מכל זה..אבל זאת לא אשמתי
[אולי תבכו להם ותגידו להם שיש להם מעריצה גדולה בארץ, שהתגייסה לצבא הגנה לישראל והדבר שהיא הכי רוצה בעולם זה לראות אותם מופיעים בלייב. ולא היא לא יכולה לצאת מהארץ בשנתיים הקרובות
]. וואו שוב חפרתי, צפוי. אווווווווווווווווווווווווהבת המווווווון ושיהיו שבועיים מדהימים לכולם. אני אהיה פה שוב בעוד שבועיים בדיוק

אעעעעעעעעעע ../images/Emo99.gif

דנהההה.. באילת תקעו אותך?! איזה באסה. לצערי הבנתי הכל, אני הולכת לחוות את זה עודשנה. תחשבי על זה ככה, את באילת, קרובה לים, לא קר מידיי.. הכל בלי מע"מ.. ווהווו?.. יהיה בסדר בובה. מחכה להודעה הבאה ממך עוד שבועיים

inbal287

New member
בובה שלי../images/Emo23.gif

יאללה, לא נורא. תחשבי על זה כחוויה אחת גדולה. אני בטוחה שתדעי להוציא מזה את המיטב. וכמו שאמרת את תהיי שם עם אנשים שאת אוהבת, זה גם משהו חשוב. אני אוהבת אותך המון וכ"כ מתגעגעת!
שיהיו לך שבועיים נפלאים *שולחת לך מחשבות חיוביות*
.

למעלה