dovky

New member
../images/Emo32.gif

אני שונא את הבצפר שלי!!!! אני ממש ממש שונא אותו. אם לפני זה סתם לא אהבתי אותו, עכשיו אני רוצה לפוצץ אותו כשכל הצוות בפנים: המורים, המנהלת, המנקים, המזכירות, הצרפתי הזקן שאחראי על החדר מחשבים והמאבטח. אתמול, לפני שהלכתי לישון בדקתי באתר של הבצפר לבדוק אם הם הולכים ללמד היום, היה כתוב שם שאם לא יגיעו להסכמים עד אתמול בלילה, לא ילמדו היום. אז היום ב8 בבוקר, אחי מעיר אותי ונותן לי את הטלפון. המורה שלי אומר לי במילים האלה בדיוק:"אתה צריך לבוא לבצפר, ב9:20 יש לך שעת חינוך" יכול להיות, שאני פשוט מטומטם מדי על הבוקר בשביל להבין שכשהוא אומר את זה הוא מתכוון שיש לי לימודים כרגיל, אבל אז אמרתי לו שאין ממש סיכוי שאני מצליח להגיע בזמן, כי זה איזה שעה נסיעה מהבית שלי לבצפר ב2 אוטובוסים (20 מתוכם זה רק להגיע לתחנה ולחכות לאוטובוס) והוא אמר "אז תשתדל". אז שוב, יכול להיות שאני מטומטם, אבל אני הבנתי שהוא רוצה שאני אשתדל להגיע בשביל השעת חינוך הזאת. עכשיו, לא היה לי מספיק זמן או כוח לחפור בארון בשביל חולצת בצפר, חשבתי גם שאני לא אצטרך את זה בשביל שיעור אחד, אז פשוט יצאתי. כשהגעתי לבצפר, גיליתי שיש בצפר כרגיל, כי המורים הגיעו להסדר. לא חשבתי שזה יהיה נורא כל כך, ושיוותרו לי, אבל המאבטח השמן הזה אפילו לא נתן לי להיכנס לבצפר, כי הוא חשב שאני לא לומד שם! לא היה לי כוח להתווכח איתו, הייתי ער מקסימום שעה, אז הלכתי לתחנת אוטובוס, וחיכיתי עוד 20 דקות לאוטובוס. מצטער על החפירה, הייתי צריך לפרוק את זה איפשהו...

Runt

New member
אוי זה נוראי

מכירה את ההרגשה
היו מלא פעמים שרציתי לצאת או להכנס וכל הסגל התנהג כמו אנשי מערות או סתם חראות.. כאילו יש דברים שאפשר לוותר עליהם ובמיוחד ביום הראשון ללימודים אחרי חודשיים של שביתה!!! גם אליי התקשרה חברה ב8 בבוקר ואמרה שיש לימודים, אז תוך חצי שעה התארגנתי וכבר הייתי בביצפר.. בסוף הברזתי אחרי אחרי שעתיים וקצת וחזרתי הביתה אי אפשר לסבול את הטמטום הזה! הייתי ערה עד 4 בבוקר וכל פעם בדקתי אם הם הגיעו להסדר, אבל פתאום ב7 בבוקר מתברר שכן. דפוקים!!!!

Lyla Bellamy

New member
באסה ...

אנחנו התחלנו בשמונה וחצי ... כמעט נרדמתי בשיעורים (ררר מתמטיקה נשמע כמו סינית ) מה שמעודד זה שהם עדיין לא חתמו על ההסכמים עדיין ויש מצב שהם לא ... אז תהיה שוב שביתה D: ואז יהיה לי זמן להשלים את כל השיעורים שלא עשיתי מסוכות ...

Djerry

New member
יום נוראי

על היום הראשון למדתי 8 שעות, מתוכן 4 שעות ביולוגיה
משום מה השומרים היו ממש שמחים. לכל תלמיד שעבר בכניסה הם צעקו בוקר טוב עם חיוך.

Mg14

New member
חח גם אצלי השומר היה מה זה מאושר

למה שמונה שעות:-S? זה חוסר התחשבות כמעט כמו ניסוי בבני אדם.

Djerry

New member
בסוף הלכתי לרכבת של 6

כי אף אחד בתל אביב לא יודע איזה קו מגיע לעזריאלי =\ דווקא זה יצא לטובה כי פגשתי את בן דוד שלי בתחנה.

Mg14

New member
אין כמו לא ללמוד מתמטיקה בכלל

[טוב נו אני רעה] אבל זה ממש מרגיז ללמוד משהו אחרי שלוש וחצי שעות שינה. זה מאוד מרגיז בכלל לעשות משהו אחרי שלוש וחצי שעות שינה.

גם ככה היו צווים,

אז ידעתי שגם אם לא היו מגיעים להסדר יש לי בצפר.. איזה יום מגעיל, 4 שעות היסטוריה

Mg14

New member
../images/Emo201.gif

גם לי היה היסטוריה אוף עם המורה הזו. מה זה לסכם שני פרקים לבד
[כן אני בכיינית ושונאת היסטוריה]

אני יודעת,

אני שונאת לסכם לבד
שלא נדבר על זה שישנתי בלילה רק שעתיים וכל השעה האחרונה רק ניסיתי להשאיר את העיניים פתוחות

Tits McGee

New member
גרר

הגעתי לבצפר כרגיל, ואז אני מגלה שאין לי היסטוריה כי המורה נפגשת עם איזה מישהו. אז יש לנו 'שיעור חופשי' שבו אני מנסה לישון אבל יש לי כיתה מפגרת מדיי. ואחרי שעתיים, המורה נכנסת לכיתה, אומרת 'להרים כסאות' והולכת. זה היה נורא מעצבן.

למעלה