Lyla Bellamy

New member
../images/Emo32.gif

יאייייייייייי אני לא חוזרת ללמוד ביום חמישי !!!!!!!!!!!! ככה המורים מהבית ספר שלי החליט !!!!!!!!! אני כל כך מאושרת .... !!!!!!

CitizenErased

New member
בשיא הרצינות..

לא נמאס לך? חחחחח כאילו.. אחר כך יהיה לכם כל כך הרבה חומר להשלים!

Lyla Bellamy

New member
חח

נמאס מאוד ... אבל יש מישהו שאוהב ללמוד ?.... במיוחד שזה בצורה כל כך משעממת ... וגם יש לי עוד מלא שיעורים ... אני כזאת עצלנית ואני כן תומכת במורים אפילו הלכתי לכמה הפגנות ...

אני לא מבינה מה את כלכך מאושרת.

הסיבה היחידה שאת צריכה להיות מאושרת היא כי המורים שלך נאבקים על המשכורות שלהם, זה הרבה מעבר ל"יששששששש, אין לי כח ללמוד!!!!11111111". גאד, כל התפיסה הזאת של האנשים שהחופש הזה הוא כיף ממש מעצבנת אותי. מה את שמחה? את לא לומדת וזה דופק אותך, אבל היי, איזה כיף!

Lyla Bellamy

New member
הוא לא כיף

אם היינו חוזרים ללמוד והשביתה הייתה נגמרת זה היה אומר שלא השיגו כלום .... וכן מה לעשות חופש זה נחמד ולימודים לא ... לא משנה כמה זה חשוב

באיזו כיתה את?

כנראה שאת לא מבינה את החשיבות של השביתה הזאת. זה לא סתם חופש.

Lyla Bellamy

New member
י'

אז עליי זה לא כזה משפיע ... ואני דווקא לא מתגעגעת ... משעמם מאוד וממזמן נגמר הכסף ...ואני כן מבינה את החשיבות ... נו אז אמרתי איזה כיף בשנייה שידעתי כי כן חופש זה נחמד ... אבל אני לא מזלזלת בשביתה הזאת בכלל . זו הייתה תגובה נורמלית ... זו עובדה שאנחנו לא אוהבים לימודים .. לא פגשתי מישהו שאוהב

Rock Bottom

New member
Incubus - Warning

פתאום נתקפתי חשק להריץ אינקיובס אחרי איזה 4 חודשים שכמעט ולא שמעתי בכלל.

Rock Bottom

New member
הפסקתי לכתוב בפורום

כי גם בשיאו, רק איזה 6 אנשים כתבו שם בערך (אתה, נוי, דור, איציק, כרמל וההוא שמתלהב שיש לו בוטלגים שאני לא זוכר איך קוראים לו). חוץ ממשחקי אלימינציה ואיזה שרשור טיוב פה ושם, כולם מיצו את הפורום. אני מאמין שפורום, לפני שהוא עוסק בלדבר על להקה/מה שזה לא יהיה, עוסק באנשים. לצערי אין עם מי לחלוק כל כך הרבה חוויות שם, וחבל.

Rock Bottom

New member
אני עדיין תמיד קורא כל יום ד"א

אני מניח שלא יזיק להשחיל תגובה או שניים מדי פעם בשביל שימשיך לחיות.
וקבל ח"ח על הניסיון שלך להרים שם את המורל!

inna1993

New member
לי כבר נמאס מהשביתה/=

ועוד עם הצווי מניעה האלה. המורים לא הוכיחו כאן כלום><

Lyla Bellamy

New member
בכל מקרה השביתה נגמרה ....

הגיעו להסכמים וזה ... זה מה ששמעתי והיה רשום בעיתון .... חבל שההחלטות לא ישפיעו עלינו כבר .. הגיע הזמן להתחיל לעשות שיעורים

למעלה