Zedex

New member
הפועל 2 - חטאפה 1

אאל"ט הפועל הקבוצה הישראלית הראשונה שמנצחת קבוצה ספרדית

שימי1984

New member
חושב שאם קבוצה ישראלית קבוצה תחתית

חושב שאם קבוצה ישראלית קבוצה תחתית היא צריכה מאמן שהיה שחקן באותו קבוצה, נגיד כמו שהיה אתמול אבוקסיס שם להם רוח לחימה מה שלא היה הרבה זמן להפועל... ואני חושב שמכבי צריכה שאבי נימני צריך לפרוש וללמוד להיות מאמן ואז הוא יאמן אותם ואז תהיה רוח לחימה כמו שצריך...

Thierry Henry

New member
זכייה ראשונה ../images/Emo13.gif

התחלתי את שולחן הגמר עם 5,028 בלבד, ידיים מטורפות בפתיחה של השולחן העלו אותי ל42,500. משם העפתי את המוביל באול אין כשלי יש זוג 6 ויוצא 6 בפלופ ומשם העסק היה פשוט מאוד..אביעד היה עד לשולחן הגמר ויכול לספר כמה מצחיק זה היה
יד אחת לפניי האחרונה אני עם זוג נסיך, לזה שמולי שנמצא באותו רגע עם 64 אלף יש AK..אני מעלה ב24 אלף לפני הפלופ, הוא עולה אול אין. בפלופ יוצא נסיך ובזה נגמר הטורניר בעצם. יד אחרונה אני נשאר נגד אחד עם 7 אלף לי יש 10 ו9 לו יש נסיך ו 7...14 אחוז לניצחון לפני הריבר ובריבר יוצא 10 שנותן לי טורניר

Thierry Henry

New member
אפשר לארגן שולחן של 9 אנשים.

רק צריך לעשות ועידה לפניי זה ולבחור שולחן בלי שחקנים ולהתלבש עליו מהר.

Thierry Henry

New member
poker.com

האתר שלהם זה www.carbonpoker.com נכנס, מוריד את התוכנה, פותח יוזר עם כתובת מייל ומתחיל לשחק.

7liel7

New member
נרשמתי ../images/Emo8.gif

אבל מה אני עושה עכשיו?
איך להיכנס לטורנירים האלה? ומה אני צריך לעשות כשחטפתי בראש והלך לי כל ה-PLAY MONEY?

Thierry Henry

New member
טורנירים..

לך ללשונית הטורנירים. הטורנירים להם אתה יכול להירשם הם Play Monet Freezout יש כאלו כל שעתיים. השעון שם שונה כמו שכבר הבנת משעון ישראל והטורנירים מתחילים בשעון שלהם ב1:15 וממשיכים ככה כל שעתיים, השורה שלהם גם תסומן לך באפור. ולגבי הפליי מוני שנגמר, כל 4 שעות יש לך אפשרות להעלות את הסכום שלך ל1000 בחזרה. ללך ללשונית הCashir ושם אתה פשוט עושה Top UP

זונע

New member
כה לזה התכוונתי, סתם יצאתי טמבל

אגב כולכם מעפנים, תורידו pokerstars זו התוכנה הכי טובה לפוקר.

eyalpolan

New member
סוף טירונות, מסע כומתה ומצטיין פלוגתי

ביום שלישי ב17:25 יצאתי למסע כומתה בבקעת הירדן. במסע הייתי .ע. חופ"ל (עוזר חובש פלוגתי), מה זה אומר? זה אומר שבתיק של הווסט שלי יש הרבה ציוד רפואי (ששוקל לא מעט) ושאם מטפלים בחיילים פצועים יש לי עבודה. בתכלס מה שעשיתי זה לרוץ קדימה ואחורה כדי להעביר חידות (איזה יישוב פה משמאל וכו') ואוכל (היתרון במסע כומתה- מותר לאכול) בין המפקדי מחלקות לחופ"ל ולסחוב פצוע שלא יכל להמשיך על אלונקה עד הנק' עצירה הקרובה, משם פינו אותו ברכב (זה היה בערך קילומטר). בסוף המסע, בחלק של האלונקות, קיבלתי אישור לחבור למחלקה שלי ולסחוב איתם. המסע נגמר ב7:00, אחרי 13 וחצי שעות. בנוגע לאורך שלו יש שתי גירסאות: הקצרה אומרת 52+2.5, הארוכה אומרת 57+3 (אל תשכחו שלי היה עוד קילומטר אלונקות). מה שבטוח- המסע הכי ארוך מזה הרבה זמן בחטיבת כפיר, ובכלל מסע מרשים בכל קנה מידה. סיימתי אותו במצב פיזי טוב והליכה תקינה. אתמול בערב היה לנו טקס כומתה בלטרון מול המשפחות והחברים. כל האמפי שם היה מלא (ולמי שמכיר, יש שם אלפי מקומות). אני נבחרתי למצטיין פלוגתי של הטירונות (אני בחרוב אוג' 07. נבחרתי מתוך כ140 חיילים אבל יותר נכון להגיד 100 כי מחלקה 4 היא עוקץ והם לא נחשבים חלק מהפלוגה בטקס הזה. יש להם טקס משלהם עוד שלושה שבועות). המח"ט העניק לי את הכומתה על קדמת הבמה לצד המצטיינים מהפלוגות האחרות (דוכיפת, שמשון, נחשון ולביא). בסך הכל התרגשתי מהמעמד, הרבה בזכות העובדה שרק בחזרה הגנרלית, שעה לפני הטקס, אמרו לנו מי המצטיינים. אתמול אחרי הטקס שיחררו אותנו הביתה, יש לנו רגילה עד יום חמישי.

למעלה