Fall Out Liel

New member
וואי הציורים מדהימים! שניהם!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אבל מהציור של ביל לא יכולתי להוריד את העיניים לאיזה חמש דקות

LiHiLuSh

New member
איזה מדלקי XD

אה שאני ידע לנגן את מונסון אני ינגן לכם גם ולשיר זאת לא בעייה XD

Fall Out Liel

New member
יא חופרת!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חח סתםסתם
שמחה שנהנית, קראתי הכל
איזה כיף זה כששרים את מונסון, דווקא חשבתי בהתחלה שהם יגידו הומואים [נו מה לעשות? זה ככה ><] ואז קראתי שהם ניגנו וזה..מגניב
חח וואי אני במקום שאמור להיות חם אני קופאת אז אני לא רוצה לתאר איך זה להיות שם..>< וחזרת!!!!@#@$@#$ יאיי!!! חח התגעגענו [נכון שכולם?]

../images/Emo26.gifייאיי איזה כיףףףףףףףף

איזה כיף שחזרת! וואוו זה היה כמו לקרוא את אחד הפאנפיקים שלך.... חחחח וואוו איזה כיף לך!! וברוך שובך! התגעגנו!!

Leb Die Sekunde

New member
תודה גמאני וגמאני התגעגתי ;;

ואני שמחה לחזורDD: למזלי אין לי טיולים עד אממ פסח? חחח אז אני פהDD: וביום ראשון אני מקווה לחפור פה כי יש לי שביתה בע"ה פאק אחרי חנוכה ה"שובתים" שובתים כבר חודשיים!
איך אפשר??? אתם זוכרים מה זו המילה הזאת:"בית ספר?","מוסד קהילתי לימודי?" "מורה?","תלמיד?" חחחחחחחח ותודה גם לליאל אני עצלנית כרגע ארז אני מקווה שתקראי חח אין לי כח לכתוב לך בנפרד.. כרגע חזרתי מסרט"מתח,ואימה" ראינו את "טיסת לילה"[ואו אני משתמשת הרבה ב-""-]וזה כאילו סרט מתח.. אבל הבנאדם לא מת!! כאילו אחרי ייה בחזה עט!! בגרון עקב ברגל וסכין !! הבנאדם פאקינג לא מת!!והשומר? קיבל אגרטל בראש ומת![גם ההוא שקיבל עט לגרון קיבל אגרטל אבל.. לא מתD:] אז צחקנו מזה שהוא לא מתXDDDD ואני שמחה לחזור 3333>>>> קבלו בדיחה: איש (הלך הלך הלך בום שניצל!) ליבה דיש
חזק הא?XDDD *רק לי תפוז כותב בדילי?
*

למעלה