LiHiLuSh

New member
אופי נו טוב אני ינצל את זה וילך לאכול ארוחת ע

ערב סוף סוף

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifטוב בסדר בסדר הנה!!

ביקשתם אטרציה? הנה לכן! שעת התחלה: שם: גיל:זמן שהות בפורום: ט"ה- איך הגעת לפורום? כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כותב שאלונים לפורום? למה? אחראי על פינה קבועה? יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? אוהב את הפורום? בכלליות – פעיל בפורום? ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? היית רוצה להיות מנהל הפורום? היית רוצה להיות אדום בפורום? לדעתך הפורום פעיל? היית רוצה לשנות בו משהו? משהו להוסיף בנושא? למה אתה בפורום? מה אתה מעדיף, ביל או טום? איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? משהו להוסיף בנושא? כינויים - אוהב את הכינוי שלך? רוצה להחליף אותו? אם כן – יש רעיון למה? מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? משהו להוסיף בנושא? הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? משתמש בהם הרבה? יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? ואיזה אתה הכי פחות אוהב? אתה חושב שיש חלק מיותרים? מה למשל? יש לך מאומץ? אוהב אותו? מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום? משהו להוסיף בנושא? חתימה – יש לך חתימה? אוהב אותה? לדעתך חתימה זה דבר מיותר? מצוטט חלקים של שירים בחתימה? מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? משהו להוסיף בנושא? תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? מנהל קומונה? היא מצליחה? מנהל פורום? הוא מצליח? אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? -מאדים אנשים? -למה? משקיע בעולם שלך בתפוז? מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה? איזה למשל? אוהב את תפוז? כמה זמן אתה בתפוז בכלל? יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? יש לך בלוג? מצליח? משהו להוסיף בנושא? שעת סיום:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifprosti za vsyo

שעת התחלה: 01:05 שם:מיכל גיל:15 זמן שהות בפורום: מה 30.7
ט"ה- איך הגעת לפורום? התחלתי לאהוב את הלהקה מאוד. כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום
כותב שאלונים לפורום? אממ לא ממש..מדי פעם למה?ככה אחראי על פינה קבועה?לא
יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?כן אוהב את הפורום? כן בכלליות – פעיל בפורום? פעם הייתי יותר פעילה בפורום אבל גם היום בסדר ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? כן
היית רוצה להיות מנהל הפורום? לא XD היית רוצה להיות אדום בפורום? כן לדעתך הפורום פעיל? מאוד מאוד. היית רוצה לשנות בו משהו? אני אשתוק
משהו להוסיף בנושא? אממ לא. למה אתה בפורום? כי אני אוהבת את חברי הפורום ואת טה מה אתה מעדיף, ביל או טום? ביל איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? יש מלא.שפרינג נישט, 1000מרה ועוד כמה משהו להוסיף בנושא? לא. כינויים - אוהב את הכינוי שלך? אממ בזמן האחרון פחות רוצה להחליף אותו? כן אם כן – יש רעיון למה? לא
מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? fall out liel +
!! משהו להוסיף בנושא? לאלא הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? סמיילים? משתמש בהם הרבה? יאאאאאפ יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? המאומץ שלי
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת בעל פה איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? את הסמיילים ואיזה אתה הכי פחות אוהב? מילים אתה חושב שיש חלק מיותרים? כן מה למשל? |נשר| יש לך מאומץ? כןן
אוהב אותו? מאווד מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום? שלי
...אממ אני אוהבת את
ואת
משהו להוסיף בנושא? נאמיק לא חתימה – יש לך חתימה? נראלי שכן. אוהב אותה? כן. לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא למה.. מצוטט חלקים של שירים בחתימה? פעם כן.. מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? שם ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? כדי שאנשים ידעו איך קוראים לחבר הפורום שלהם. משהו להוסיף בנושא? לאלא תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורומים
מנהל קומונה? לאלא היא מצליחה?-- מנהל פורום?לאלא הוא מצליח?-- אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? -מאדים אנשים? -למה? משקיע בעולם שלך בתפוז? לאלא
מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה? כן ברור
איזה למשל? טינס וקומונות למיניהם אוהב את תפוז? הוא בסדר כמה זמן אתה בתפוז בכלל? יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? אממ פאנפיקים אוליי..ממ לאדעת. יש לך בלוג? לא בתפוז. מצליח? נראלי שכן. משהו להוסיף בנושא?לאלא שעת סיום:01:12 אם קראת תגידי

LiHiLuSh

New member
../images/Emo103.gifגם ככה אף אחד לא יקרא שהיה../images/Emo6.gif

שעת התחלה:01:20 שם:היילי\ליהי רימון גיל:ב 17.12 =17 זמן שהות בפורום:אמ כול הזמן
יומים מאז שניפתח משהו כזה
ט"ה- איך הגעת לפורום?הייתי בקומונה והודיעו על פתיחת הפורום XD כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?כול הזמן שאני רק יכולה D: כותב שאלונים לפורום?ליפעמים למה?כי זה כיף D: אבל הפסקתי אחראי על פינה קבועה?אמ כן אלב הפסקתי אותה בגלל הלימודים והיא תחזור בהמשך
יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?כן כולם ^^ אוהב את הפורום?מאוד
בכלליות – פעיל בפורום?אינ חושבת שכן ,אבל בזמן האחרון לא ממש בגלל הלימודים ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום?כן ברור היית רוצה להיות מנהל הפורום?אמ לא אכפת לי היית רוצה להיות אדום בפורום?למה לא D:אדום זה סקס! לדעתך הפורום פעיל?מאוד מאוד XDD היית רוצה לשנות בו משהו?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא משהו להוסיף בנושא?אממ לא יודעת למה אתה בפורום?כי אני אוהבת אותו ויש פה אחלה אנשיפ ואני אוהבת את הלקה אז מין הסתם מה אתה מעדיף, ביל או טום?שתהם איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב?כולם משהו להוסיף בנושא?לא כינויים - אוהב את הכינוי שלך?אמ אפשר לומר רוצה להחליף אותו?כן,אבל לא יכולה כי אני מנהלת כמה דברים לא ניתנים כרגע לשינוי אם כן – יש רעיון למה?כן מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?לא יודעת
כולם
משהו להוסיף בנושא?לא הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?אמ איקונים או סמילים
משתמש בהם הרבה?כמה שאפשר |היפר| יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?כולם
וביחוד-
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב?נמ זוכרת הע"פ אבל לא את כולם איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?הכוללללללללל ואיזה אתה הכי פחות אוהב?אןי כזה D: אתה חושב שיש חלק מיותרים?לאא אני חושבת שצריך להוסיף ושלתי גם איזה XD מה למשל?------- יש לך מאומץ?כן הרבה חח קוביות גולגולת תות באג צוחק וכול מיני אוהב אותו?מאוד מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?שלי P: ,סתם לא יודעת XDכולם משהו להוסיף בנושא?לא חתימה – יש לך חתימה?כן אוהב אותה?מסתדרת תמיד אפשר לשנות XD לדעתך חתימה זה דבר מיותר?לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה?כע מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה?מה שרוצים ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?בישביל להכיר אותנו XD משהו להוסיף בנושא?D: תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?שתהם
מנהל קומונה?כן כמה אפילו היא מצליחה?אמ כן ונטשתי אז לא
אבל אחת מהם כן מאוד מנהל פורום?לא הוא מצליח?--- אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?כן -מאדים אנשים?כן -למה?כי הפ פעילים וטובים בקומונה משקיע בעולם שלך בתפוז?לא ממש מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה?כן הרבה אבל עכשיו באף אחד כימעט איזה למשל?אין כוח לפרט
אוהב את תפוז?אמ ליפעמים XD כמה זמן אתה בתפוז בכלל?D:הרבה מידיP: לא סתם אמ אין לי מושג האמת יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?לא יש לך בלוג?כן מצליח?אולי משהו להוסיף בנושא?לא שעת סיום:01:27 אהאה חעחעח 7 דקות שיא חדש
D: התחת של ביל

../images/Emo26.gifאמממ עונה!! תחסכו מעצמכם את הקריאה.....

שעת התחלה: 3:04 שם: לילו (ליטל בהכחשה..........XDDDDD) גיל:14 זמן שהות בפורום: חודשיים שלושה ט"ה- איך הגעת לפורום?דרך חברה שחיטטה בפורומים, אז היא שלחה לי כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?אממ כל יום כותב שאלונים לפורום?אממ לא למה?כי אני עצלנית........ אחראי על פינה קבועה?אממ לא יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?יאפ אוהב את הפורום?חחח כה בכלליות – פעיל בפורום?אממ בערך..... ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום?אממ תמונה נחשבת? היית רוצה להיות מנהל הפורום?חח בשמחה! היית רוצה להיות אדום בפורום?אדום?!?! לדעתך הפורום פעיל?כה מאוד היית רוצה לשנות בו משהו?אממ לא משהו להוסיף בנושא?אממ לא ניראה לי למה אתה בפורום?כי אני אוהבת את TH ויש פה אנשים שחולקים איתי את האהבה הזאת מה אתה מעדיף, ביל או טום?אממ ביל איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב?1000 MEERE משהו להוסיף בנושא?משעממם לי, וכבר 3 בלילה!!! אהההההההההה פאקינג נדודי שינה!! כינויים - אוהב את הכינוי שלך?יאפ רוצה להחליף אותו?נופ כבר החלפתי אם כן – יש רעיון למה?נופ אולי משו עם BILL KAULITZ מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?אמממ אני חושבת ששלי
בלי להעליב אפאחד משהו להוסיף בנושא? עדיין משעמם הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?אממ סמיילים? משתמש בהם הרבה?אממ כה יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?חץ שמאל וימין~~ מאומצים שלללללללללי מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב?רשימה איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?אממ פרצופים..........?? ואיזה אתה הכי פחות אוהב?הכי למטה, האחרונים........ אתה חושב שיש חלק מיותרים?אממ קצת מה למשל?
חחחחחחח סתם יש לך מאומץ?יאפ אוהב אותו?אממ בערך, שואפת להחליףףף מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?
או
או
משהו להוסיף בנושא? עדיין משעמם חתימה – יש לך חתימה?יאפ אוהב אותה?כה השיר האהוב עליי!! לדעתך חתימה זה דבר מיותר?ממש לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה?יאפ מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה?אממ דברים חשובי שקרו, או שחשוב לך שאנשים ידעו... ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?כדי לחפור לאנשים.......... משהו להוסיף בנושא?משעמם!!!! תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?אמממ עוד לא מצאתי את ההבדל......... מנהל קומונה?נופ היא מצליחה?נופ מנהל פורום?נופ הוא מצליח?חח נופ אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?
-מאדים אנשים?
-למה?
משקיע בעולם שלך בתפוז? אממ לא כל כך מידי פעם...... מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה?אממ לא כל כך איזה למשל?
אוהב את תפוז?בערך, כשהוא לא מוסיף לי תמונות אז ממש לא כמה זמן אתה בתפוז בכלל?אממ חודשיים שלושה יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?אממ לא יש לך בלוג?יאפ מצליח?לא יודעת, תגידו אתם....... משהו להוסיף בנושא?משעמם!! ועם כבר, הכתובת של בלוגי הנחמד~~~ מוזמנים תמיד: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=491840 שעת סיום: 3:19 וואוו כמה זמן........... מותר להוסיף תמונה??

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחהחה את אוהבת את המאומץ שליי../images/Emo9.gif

ופטריק הוא ככ סקס בלי קשר

../images/Emo26.gifחחחחחחחחחחח

הייתי מאמצת את המאומץ שלך, אם הוא לא היה מאומץ.......... חחחחחחחחח

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifמיינה!אישהבה איינה פראוגה פור דיש../images/Emo98.gif../images/Emo190.gif

שעת התחלה: 4:05 שם: יסמין\ג'ס\ג'סיD: גיל:זמן שהות בפורום:בערך מאז שהוא קיים,אבל התחלתי להגיב הרבה לפני 3 חודשים בערךD: ט"ה- איך הגעת לפורום? הוא נפתח פשוט יום אחרי הפורום של לוסטפ
שאני הייתי מאלה עוד מהקומונה שם
כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום><" כותב שאלונים לפורום? לא!D: למה? שונאת לכתוב שאלונים!!! רק אם יש לי מוזה אז זה הולך מגניבD: אחראי על פינה קבועה? לאD: יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? כן
יש לי את כל העולם ואשתו>< אוהב את הפורום? כןD: בכלליות – פעיל בפורום? מקום שלישי במציפנים נחשב?D: ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? כן
היית רוצה להיות מנהל הפורום? לא הייתי מתנגדתD: היית רוצה להיות אדום בפורום? גם לזה לא הייתי מתנגדתD: לדעתך הפורום פעיל? XDDDDDDDDDDDDDDDD כמו לשאול תפוח ירוק אם הוא ירוק! [וטפ?!
פשוט אני אוכלת תפוז ירוק,אל תאשימו אותי-זה הוא!!
] היית רוצה לשנות בו משהו? אממ כן,שיהיה פחות מוספםD: משהו להוסיף בנושא? לאD: למה אתה בפורום? כי אממ... טוקיו זה מגניב,וכי אני אוהבת את האנשים פהD: [אני לא נשארת במקומות יבשים אם אנשים מגעילים
] מה אתה מעדיף, ביל או טום? טום>< איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? פרגסנה קינדרD: משהו להוסיף בנושא? מונסון שליטע
[אל תמעיטו בערכו
איזה כיף היה לשמוע אותו פתאום סתם ברדיוD:] כינויים - אוהב את הכינוי שלך? מאוד
רוצה להחליף אותו? לא,בחיים לא!כי הוא הכינוי המושלם,והוא פשוט אני
אם כן – יש רעיון למה? לא רוצה ולא רוצה!!D: מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? שלי
XD סתם..לא משנה ליD: משהו להוסיף בנושא? כן,השאלה הזאת תבוא כל סוף נושא?!><" הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? אמוטיקונים
משתמש בהם הרבה? יותר מדי><" יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? אממ
,
,
האחרון במיוחדD: מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת הכל>< איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? האלה של הפרצופיםD: ושל קריסמס וחורףD: ואיזה אתה הכי פחות אוהב? >< אתה חושב שיש חלק מיותרים? בטח!אבל זה כל העניין!!!D: מה למשל?>< יש לך מאומץ?
כאילו דה
איך הייתם מזהים אותי?!D: אוהב אותו?
נשמה שלי
מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?
XD לא יודעתD: משהו להוסיף בנושא? עוד פעם?! חתימה – יש לך חתימה? כןD: אוהב אותה? לא..הקודמת שלי הייתה פי אלף יותר שווה. לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא!D: מצוטט חלקים של שירים בחתימה? תראו שעצמכם
נו כן כןD: מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? מה שאתה רוצה לחלוק עם העולם כל הזמןD: ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? כי זה עושה אנשים מגניבים
משהו להוסיף בנושא? לא!!!
אה כן משהו אחד!נו מור פור זיס קוושציין!
[פראוגה
] תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורומים>< מנהל קומונה? אממ פעםD: היא מצליחה? אין לי כוח אליהD: מנהל פורום? אני בקושי 14..D: הוא מצליח? D: אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?
-מאדים אנשים?
-למה?D: משקיע בעולם שלך בתפוז? אממ טיפה..D: מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה? ברור>< איזה למשל? סימפל,לוסטפרופטס,ג"ש,לינקין.. אוהב את תפוז? כן!D: כמה זמן אתה בתפוז בכלל? פחות משנה
יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? לא^^ יש לך בלוג? לא בתפוז,בישראD: מצליח? לעפימםD: הוא בינוניD: משהו להוסיף בנושא? דייי עם הפראוגה הזאת!!!!!
שעת סיום: 4:14 יופ נעים לכולכם
ועוד מעט לילה טוב
בעוד איזה שעהD:

למעלה