../images/Emo41.gifמיינה!אישהבה איינה פראוגה פור דיש../images/Emo98.gif../images/Emo190.gif
שעת התחלה: 4:05 שם: יסמין\ג'ס\ג'סיD: גיל:זמן שהות בפורום:בערך מאז שהוא קיים,אבל התחלתי להגיב הרבה לפני 3 חודשים בערךD: ט"ה- איך הגעת לפורום? הוא נפתח פשוט יום אחרי הפורום של לוסטפ
שאני הייתי מאלה עוד מהקומונה שם
כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום><" כותב שאלונים לפורום? לא!D: למה? שונאת לכתוב שאלונים!!! רק אם יש לי מוזה אז זה הולך מגניבD: אחראי על פינה קבועה? לאD: יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? כן
יש לי את כל העולם ואשתו>< אוהב את הפורום? כןD: בכלליות – פעיל בפורום? מקום שלישי במציפנים נחשב?D: ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? כן
היית רוצה להיות מנהל הפורום? לא הייתי מתנגדתD: היית רוצה להיות אדום בפורום? גם לזה לא הייתי מתנגדתD: לדעתך הפורום פעיל? XDDDDDDDDDDDDDDDD כמו לשאול תפוח ירוק אם הוא ירוק! [וטפ?!
פשוט אני אוכלת תפוז ירוק,אל תאשימו אותי-זה הוא!!
] היית רוצה לשנות בו משהו? אממ כן,שיהיה פחות מוספםD: משהו להוסיף בנושא? לאD: למה אתה בפורום? כי אממ... טוקיו זה מגניב,וכי אני אוהבת את האנשים פהD: [אני לא נשארת במקומות יבשים אם אנשים מגעילים
] מה אתה מעדיף, ביל או טום? טום>< איזה שיר של טוקיו אתה הכי אוהב? פרגסנה קינדרD: משהו להוסיף בנושא? מונסון שליטע
[אל תמעיטו בערכו
איזה כיף היה לשמוע אותו פתאום סתם ברדיוD:] כינויים - אוהב את הכינוי שלך? מאוד
רוצה להחליף אותו? לא,בחיים לא!כי הוא הכינוי המושלם,והוא פשוט אני
אם כן – יש רעיון למה? לא רוצה ולא רוצה!!D: מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? שלי
XD סתם..לא משנה ליD: משהו להוסיף בנושא? כן,השאלה הזאת תבוא כל סוף נושא?!><" הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? אמוטיקונים
משתמש בהם הרבה? יותר מדי><" יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? אממ
,
,
האחרון במיוחדD: מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת הכל>< איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? האלה של הפרצופיםD: ושל קריסמס וחורףD: ואיזה אתה הכי פחות אוהב? >< אתה חושב שיש חלק מיותרים? בטח!אבל זה כל העניין!!!D: מה למשל?>< יש לך מאומץ?
כאילו דה
איך הייתם מזהים אותי?!D: אוהב אותו?
נשמה שלי
מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?
XD לא יודעתD: משהו להוסיף בנושא? עוד פעם?! חתימה – יש לך חתימה? כןD: אוהב אותה? לא..הקודמת שלי הייתה פי אלף יותר שווה. לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא!D: מצוטט חלקים של שירים בחתימה? תראו שעצמכם
נו כן כןD: מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? מה שאתה רוצה לחלוק עם העולם כל הזמןD: ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? כי זה עושה אנשים מגניבים
משהו להוסיף בנושא? לא!!!
אה כן משהו אחד!נו מור פור זיס קוושציין!
[פראוגה
] תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורומים>< מנהל קומונה? אממ פעםD: היא מצליחה? אין לי כוח אליהD: מנהל פורום? אני בקושי 14..D: הוא מצליח? D: אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?
-מאדים אנשים?
-למה?D: משקיע בעולם שלך בתפוז? אממ טיפה..D: מסתובב בעוד פורומים חוץ ט"ה? ברור>< איזה למשל? סימפל,לוסטפרופטס,ג"ש,לינקין.. אוהב את תפוז? כן!D: כמה זמן אתה בתפוז בכלל? פחות משנה
יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? לא^^ יש לך בלוג? לא בתפוז,בישראD: מצליח? לעפימםD: הוא בינוניD: משהו להוסיף בנושא? דייי עם הפראוגה הזאת!!!!!
שעת סיום: 4:14 יופ נעים לכולכם
ועוד מעט לילה טוב
בעוד איזה שעהD: