Vaknin O

New member
אם נדע להתמודד עם זה

שאנחנו באים כשווים מול שווים לדעתי, אנחנו צריכים לפתוח ליוון ת'תחת. כי היא פשוט חרא של קבוצה. אם לא עכשיו זה מתי?

Cade Foster

New member
במה ישראל יותר טוב משוויץ?

ב-מ-ה? בפוזה, בציפיות, בבטלנות אולי כן.

Cade Foster

New member
משוויץ=מיוון*

למרות שגם משוויץ אין שום דבר שאנחנו יותר טובים.

Vaknin O

New member
משתיהן

מבחינת זה שאנחנו לא כל כך רחוקים מיוון לישראל יש שחקנים היום שיכולים לתת שואו, ככה אני רואה את זה. אם זה יתחבר טוב וקשטן יוריד את כולם לקרקע ונבוא בקטע של הפעם באמת אין לנו מה להפסיד, כי לדבר על הצערה ונסיון לצעירים כבר לא נוכל בגלל שעברנו את זה כבר ועל כשרון אין מה לדבר דור של אליפות אירופה בצעירים הרבה זמן לא יהיה. עוד עונה לך תדע מה יהפוך להיות מבניון בליברפול ולאן יגיעו האלה שבבלגיה. לשלב את יצחקי שכטר בוזגלו בן שושן וכמובן ברוכיאן, אחי, זה הרכב של 5-0 ליוון של מוקדמות המונדיאל האחרון. זה לא כי הפעם אנחנו יכולים, זה כי הפעם אנחנו חייבים. לפחות פליאוף. אבל בתאכלס, לא יודע איך נתנו לנו דרג שני

trigotrigo

New member
בינתיים יוון משחקת כמו זו שזכתה ביורו הקודם,

מה שהיה במוקדמות המונדיאל לא משנה ממש... תראה איך השוק היווני פורח, איך שחקנים יוונים נכנסים לכל ליגה טובה באירופה, וגם שחקנים טובים מאירופה (ומספרד
) נכנסים ליוון... זה לא קורה בארץ, כי אצלנו זה ממש חרא של אדמה, חרא של אנשים, והאיכר היחיד שמסוגל לעבד אותנו לא נמצא עדיין..

avish12

New member
זו ההגרלה הקלה ביותר שישראל יכולה לקבל

והיא לא תעלה.

trigotrigo

New member
הגרלה מאוד נוחה לישראל,

עכשיו צריך לעשות את המאמץ ולהתעלות מעל האגו, שכמו שתיארו בכתבה בוואלה, מאפיין את הנבחרת בכל מפעל בינלאומי.. שמים ג'ל בשיער ומצטלמים יפה לעיתונות, אבל על המגרש כמו דג באגם קפוא..

get low

New member
כרגיל, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

חבל סתם להעלות ציפיות. אין לנו סגל ששווה את זה, ובטח לא מנטליות..

boten d

New member
חבל שקיבלנו הגרלה כל כך קלה...

אם היינו מקבלים הגרלה קשה מאוד היו לנו מלא תירוצים למה לא עלינו, מה נגיד עכשיו?

נמשל

New member
לא מבין את הפרשנים הקשקשנים

אם זה בוני ורצון שמאושרים מההגרלה הקלה ואם זה שגיא כהן ומלר שחושבים שזו הגרלה לא קלה, ו"שוויץ לא ספגה שער במונדיאל". אז לידיעתך מר כהן, בזמן המשחק הראשון במוקדמות, ימלאו שנתיים למונדיאל. שנתיים המון זמן. המון. ובנבחרות, הכושר והיכולת משתנים באופן דינמי ודרסטי. נבחרות שהיה להם קמפיין נהדר, חוות קמפיין חלש לאחר מכן, ולהיפך. כושר של שחקני נבחרת משתנה, דור הולך ודור בא. להזכיר לכם שכקיבלנו את הבית האחרון, אמרו כולם שזו הגרלה קשה כשבפועל מלבד קרואטיה, זה היה בית חלש יחסית, כנראה הבית החלש במוקדמות אז נכון, על הנייר אם הייתם מראים לי את ההגרלה במלואה ללא הדרג של ישראל, הייתי שם את עצמנו בדיוק בבית הזה, אבל אסור לשכוח, עוד שנה אלוהים גדול, במיוחד כשבאים אחרי אליפות אירופה, כשידוע שחלק מהממשתתפות שם חוות נפילת מתח. אז צריך לקחת אוויר, לארגן את הנבחרת כמו שצריך, ולראות במגרש, לא לפי שמות, מי יותר טובה

מישהו ראה אותי בטלווזיה במשחק שלנו היום?!

מי שלא ראה מוזמן לראות מחר שידור חוזר..

למעלה