קודם כל היה היום באמטיוי היטס (למי שיש הוט) את הקליפ של מקפליי לאמברלה, כאילו זה הם בהופעה ועשו מזה קליפ ודבר שני, עכשיו באמטיוי היטס יש אישי מקרוב מקפליי, החדש?!?! יש עכשיו שלדאגי יש שיער קצוץ אז זה החדש...אבל לא אמרו שזה יצא רק ב2008?? אז אני לא יודעת עם זה החדש או לא...אני רק יודעת שהפרק הזה של אישי מקרוב לא היה בעבר בדוק!
כרגע עלמה [שוליטה] אמרה שיש עכשיו בדיוק אפ כלוס אנד פרסונל החדש אז .. כולם רוצו לראות XDD - חוץ ממני, הערבה המכסנה הבוכייה שאין לה היטס ולצערה לא יהיה לה *בוכה* -
לא נורא יש לי היטס ויש יל גם הוט מג'יק שאפשר להקליט.. אז הקלטתי את כל ה"רק הליטים" ואת כל המצעדים ואני אראה את זה כשיהיה לי זמן חח אני אעביר כדי למצוא את אמברלה... את יודעת מתי יש את האישי ומקרוב?..... ענבז 3>
כל מיני אתרים .. בינהם האתר הרישמי ועוד כל מיני אתרי מעריצים שבטוח יש בהם סירטונים.. חוצמזה אני לא חושבת שנחוץ לך אתר עם סירטונים שהוא יותר טוב מיוטיוב כי ביוטיוב יש הכל תאכלס. אנשים , תלמדו לשרשר.. למה לפתוח הודעה חדשה על כל שטות?! :/
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי כמה שירים בקשה..
פשוט משו בתיקיית שירים שלי במחשב לגמרי נידפק :/ Mcfly- I Wanna Hold You (בגירסת הסינגל/הקליפ) Mcfly- Met This Girl Mcfly- Broccoli ואולי יש למישהי ת'שיר - The Sweetest Girl של Akon ווויקליף הזה חח 3>