../images/Emo32.gif

מישהו הרגיש את רעידת האדמה שהיתה לפני כמעט שעה ? אני שואלת את זה מתוך צ'יעמום.
אני בסה"כ מחכה לאיזשהו סירטון שירד כבר למחשב שלי...

Shiri from the block

Active member
שני הרגישה../images/Emo152.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אני אוהבת לענות במקומה../images/Emo6.gif

Blank Smile

New member
../images/Emo6.gif

הרגשתי הרגשתי הרגשתי! לא הבנתי למה המיטה שלי רועדת!
אז המשכתי לראות פיוצ'רמה וכשנגמר הפרק באתי לראות מה זה היה..

CapitanSparrow

New member
נצל"ש [זה לא אוף, אבל אין לאן לשרשר]

יש לי שאלה. לא הייתי פעילה כאן לפני שNG יצא ושמעתי את האלבום רק שקניתי אותו. השאלה היא, האם דלפו דמואים של שירי האלבום והבי-סיידים? או שהשירים פשוט דלפו כמו שהם רק יותר קצרים. כי למשל Any Other Way דלף בהתחלה כממש שונה מגרסאת האלבום. אם מישהי יודעת ויש לה אני אשמח אם תשלחו לי.

Blank Smile

New member
של נוור גון?

אוי, דלפו כל כך הרבה שירים ממנו
שניה, אני אארגן לך רשימה..

Blank Smile

New member
טוב, קבלי רשימה..

קודם כל, גירסאות שונות לשירים: -Incomplete Original, שזה מתחיל עם כינור במקום פסנתר, וזה סוג של שיר בלי מנגינה, רק עם כינור שמלווה אותם כל השיר, ואז נכנסים קצת תופים.. אחד היפים
- Just want you to know עם התחלה טיפה שונה.. כאילו, רק המנגינה טיפה שונה.. השיר עצמו אותו דבר - Safest Place To Hide בגירסא שקטה, רק עם גיטרה וטיפה תופים.. -Siberia Center Channel Version, שזאת אחת הגירסאות היפות
שקטה, רק עם תופים
-Song For The Unloved (Original Slow Version) גירסא שקטה יותר, עם קצת תופים וגיטרות.. וגם יותר איטית.. עכשיו, שירים שהם הקליטו ולא נכנסו לאלבום: - All In This Together - Color My World [שגם ווסטלייף הקליטו אותו] - Dance, שהוא גירסא אחרת לעוד שיר שדלף - Set it Off - Forces of Nature, שהוא בהחלט אחד המדהימים - Last Night You Saved My Life שהוא בעצם שיר בונוס שנכנס לאחת הגירסאות - Lift Me Up שהוא חידוש לשיר של דארן הייז - love is - Love knows I love you - Let's Do It For Love - Memories [האווי
] - Movin' On - Over Her - Tell me - Welcome to my Heart - Can We Get Back To Love Again שמזכיר לי קצת שירים ישנים של ספייס גירלז
- Loving You - Divine Intervention
- Not No More - Don't Disturb This Groove די בטוחה שזהו.. ותודה לשירני שעזרה לי!

Shiri from the block

Active member
סתכלי זה תלוי בך..../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif או סיס' או וייף, מה תרצי?../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif

Blank Smile

New member
../images/Emo6.gif

כפרעלייך
האמת, שלפי הארכיון, גם את וגם הדר נשואות לי..

Shiri from the block

Active member
יאאא../images/Emo2.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif באמת?? מתי קרה האירוע המשמח ואיך אני לא זוכרת אותו?../images/Emo2.gif

Conviction

New member
גם אני לא זוכרת ../images/Emo6.gif

אני זוכרת שאני ורוני (backstreet girl) התחתנו. ואולי גם אתי הצטרפה, לא זוכרת בדיוק
.

Conviction

New member
אוי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה פאדיחות לראות הודעות ישנות
.

למעלה