בח"מ
T Thierry Henry New member 23/11/07 #148 ח"מ זה חתום מטה.. אם אי פעם תקרא מייל צבאי תגלה שבערך כל שורה שנייה מכילה את הביטוי הזה. ** שלום , הח"מ מבקש שתמשוך בשבילו מדפסת לייזר XYZ2093 בתודה , ששון מועלם. סתם דוגמא שכזו.
ח"מ זה חתום מטה.. אם אי פעם תקרא מייל צבאי תגלה שבערך כל שורה שנייה מכילה את הביטוי הזה. ** שלום , הח"מ מבקש שתמשוך בשבילו מדפסת לייזר XYZ2093 בתודה , ששון מועלם. סתם דוגמא שכזו.
T trigotrigo New member 23/11/07 #172 מח"ח נמס"ה יופי, בוא נתחיל לזרוק את כל הקיצורים שאתה זוכר מהטירונות
S simond15 New member 23/11/07 #193 טוב אחרי שקראתי שוב את ההודעה שלי אז אפשר להבין מזה שזה נראה ציני... אני רציני לגמרי ואני מרוצה מהמזג אוויר הזה הרבה יותר כיף לרוץ בגשם מאשר בשמש ואני מקווה שדברים אחרים יחממו אותי שם
טוב אחרי שקראתי שוב את ההודעה שלי אז אפשר להבין מזה שזה נראה ציני... אני רציני לגמרי ואני מרוצה מהמזג אוויר הזה הרבה יותר כיף לרוץ בגשם מאשר בשמש ואני מקווה שדברים אחרים יחממו אותי שם
S simond15 New member 23/11/07 #199 .... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=554&msgid=109097811